süpersin tatlımHissetmiş gibi mantıyı yarım porsiyon yedim zaten 2 3 seferdir tam bitiremiyordum.Valla gideceğim ve beni görünce şok olacak inşallah.Annem zaten bugün uçtu bana "Eğer zayıflarsan o çocuğun hoşlandığı tip aynı senin tipin olur bu iş"dedi sonra da
"Senin belin varmış kilo verince anladım."diye espri yaptı.Ben hep karından verdim aslında çok kalın olan bacaklarımdan vermek istiyorum.Sodaya sade soda içemediğim için çilek karpuz içmiştim.Artık-daha doğrusu kilo verene kadar-elveda deriz.Ha bacaklarımın üst kısmını zayıflatmak için yapılacak bir spor var mı?
süpersin tatlım
Annen güzel demiş olacak bu işsadece biraz zaman ve irade canım
Kilo verdikçe bacaklarında incelecektir ama illaki bir hareketide vardır ben bilmiyorum:44:netten araştır istersen
Günaydın 8.takım inşallah hepiniz için güzel bir gün olur.Çünkü bugün benim için iradeli olma günü normalde misafir gelmese tatlı namına bir şey yapmayan annem şekerpare,mozaik pasta peynirli börek hepsini birden yaptı.Hem de diyete girdiğim gün ama bu sabotaj çalışmalarına boyun eğmeyeceğim.
Haklısın canım ya irade çok önemli kendimi artık meyve salata gibi bana yağ değil enerji olarak dönecek şeylere vermeliyim.Bravo sana iradeli olmalıyız börek ve pastalar yoksa sana bel cevrene yağ olarak dönecek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haklısın canım ya irade çok önemli kendimi artık meyve salata gibi bana yağ değil enerji olarak dönecek şeylere vermeliyim.
günaydın canım sanada kolay gelsinGünaydın kızlar servisteyim işe gidiyorum
Hepinizi öpüyorum gunünüz güzel geçsin kaçırmalar olmasın
menün güzel görünüyor tatlımMerhaba arkadaslar ,
Servisteyim bugun yeni girebildim
Dünkü yediklerimi yazayım da sonra neler yaptınız okuyacağım:)
Kendime inanamıyorum iradem çok iyi:)
Sabah
Tam buğday peynirli maydanozlu sandviç çay
Öğlen
Balık buğlama semizotu salata bulgur pilavı
Ara
Karpuz yoğurtlu yular
Aksam
Bezelye salata 1 dişim Çavdar
Su da sıkıntım yok min2-3 Lt hergüm içiyorum
Spor yok
tatlım bende önermiyorum çünkü evde yapılmıyor askılık vazifesi görüyor,dışarıda yürü bol bolYürüme bandı almayı düşünüyordum bir bilen arkadasıma sordum önermedi dizlerimi bozma tehlikesi varmış bu kilo ile bana ay yürüyüşünü önerdi yüm kasları çalıştırmak için
tatlım menün güzel görünüyor,mantıyı zaten konuşmuştukBende dünkü menümü yazayım
SAHUR
1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
1 dilim salam-tadımlık olsun diye-
İftar
Yarım porsiyon mantı
yarım porsiyon ıspanak
2 hurma
1 meyveli soda
Su:2-2,5 litre
Spor:45 dk yürüyüş.
başarılar arkadaşlar
meyveleri yerken mutlaka yanında bir iki kaşık yoğurt yada bir çay bardağı süt içilmeli,kan şekerini dengeliyor bu kural tatlılar için de geçerliMeyveyi de fazla yememek lazım içinde fruktoz un fazlası insülin yüzünden yağa donüyor
günaydın şekerler
Yarın tartı günümüz 11 e kadar kilo bildirimlerinizi unutmayın
Deneme süreniz devam ediyor bu arada canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?