- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Hımmm bundan sonra pantolonun düğmesi sıktı mı bir büyük beden almak yok. Dur diyor bize ama biz görmedik. Bende aynı şekildeydim ama ben kilo aldığımı fark etmedim. Ettim ama etmedim. Yani kendimi kilolu hissetmiyordum falan fıstık. Psikoloji çok önemli :18::18:
Aynen aynen alırken hissedilmiyor da verirken aklımızdan çıkmıyor salak şeyler
Evet yaa . Suan catliyorum bir an once kurtulmak icin kilolardan. Sonra diyorum alirken yedigin o mos gb yemekler noldu tadlarini hatirliyo musun. Hayir. Sadce sende aci izleri kaldi aldigin yaglar. Sonrada yemekten vazgeciyorum yemekleri. Cok uzun zamandir dondurma koymuyorum agzima. Canim cok cekmesine ragmen. Tatlida yok. Ama bgn bi yerde tikandim ve cok fazla yedim oglen. Yemez olaydim. Dahada gitmem restrant mestoran. Yemicem. Bgn daha bi hirslandim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Umarim cikmaz
Ayyy telefon numaramı da bulursun sen
İnanır mısın ben hatırlamıyorum bile
Zaten foruma ilk 70ler grubunda girmiştim 23 kilo verdim orada sonra geri aldım , çok güzel kilo alırım o konuda çok yetenekliyim
Umarım sorun çıkmaz , çünkü benim foruma ayıracak vaktim var artık, ve buna gerçekten hazırım
Aha eda parnak sallaya sallaya gelmis23 kilo verip nasıl geri alırsın çok ayıp sana
Iste en yanlisi burdaki cogu kisinin hatadi yoyo diyetlerValla 3-4 yıl içinde aldım , nasıl aldım biliyor musun, aldığım kiloyu geri vermek için abuk subuk diyetler yaptım hepsi bi tarafımda kilo olarak patladı :26:
Eda aycayada bi parnak sallaNasil alinir bende cok iyi bilirimbide ben bunu 2 kere yasadim
Dimi halbuki aynada goruyorsun garip bi psikoloji saldim cayira mevlam gayira hesabiHımmm bundan sonra pantolonun düğmesi sıktı mı bir büyük beden almak yok. Dur diyor bize ama biz görmedik. Bende aynı şekildeydim ama ben kilo aldığımı fark etmedim. Ettim ama etmedim. Yani kendimi kilolu hissetmiyordum falan fıstık. Psikoloji çok önemli :18::18:
Evet yaa . Suan catliyorum bir an once kurtulmak icin kilolardan. Sonra diyorum alirken yedigin o mos gb yemekler noldu tadlarini hatirliyo musun. Hayir. Sadce sende aci izleri kaldi aldigin yaglar. Sonrada yemekten vazgeciyorum yemekleri. Cok uzun zamandir dondurma koymuyorum agzima. Canim cok cekmesine ragmen. Tatlida yok. Ama bgn bi yerde tikandim ve cok fazla yedim oglen. Yemez olaydim. Dahada gitmem restrant mestoran. Yemicem. Bgn daha bi hirslandim.
Valla tırstım şu an
Umarim cikmaz
Seyy hattin aveamiydi
Aha eda parnak sallaya sallaya gelmis
Eda aycayada bi parnak
Aynen bes dklik zevkler icin aylarca ugrasiyoruz
Bügün ki menüm:
Sabah:
1 yumurta
domates salatalık peynir
vişne suyu
Öğlen:
haşlanmış tavuk
çorba
salata
Ara:
Türk kahvesi
5 badem
Akşam:
Haşlanmış brokoli
Çorba
Evet menun 10 numara olmus. Visne suyun haric. Bide haslanmis yumurta ile ilgili dun ogrendigim bi bilgiyi paylasayim cok haslaninca rengi mesela sarinin etrafi yesil gb olunca yag deposu oluyormus. Kaptanim daha iyi bilir benden aydinlatir bizi bu konuda. Karatay kitabindan alinti. Dun tam oralardaydkm. Bakip nedeninide yazarim. O yuzden kayisi kivami tercih edin diyor.
Cok haslamiyorum ama kayisiyida bir turlu tutturamadim
Bügün ki menüm:
Sabah:
1 yumurta
domates salatalık peynir
vişne suyu
Öğlen:
haşlanmış tavuk
çorba
salata
Ara:
Türk kahvesi
5 badem
Akşam:
Haşlanmış brokoli
Çorba
Umarim cikmaz
Seyy hattin aveamiydi
Aha eda parnak sallaya sallaya gelmis
Iste en yanlisi burdaki cogu kisinin hatadi yoyo diyetler
Eda aycayada bi parnak salla
Dimi halbuki aynada goruyorsun garip bi psikoloji saldim cayira mevlam gayira hesabi
Amannnn modu iste
Aynen bes dklik zevkler icin aylarca ugrasiyoruz
Bu konuda yalnız değilsin tatlım, haftaa 1 kere dondurma ye bence öyle fazla çikolatalı kremalı olmayanlarından, kendine işkence etme, tamamen dondurmayı kesip onu unutturacaksın metabolizmana, sonra yediğin her dondurma ilk defa yiyormuşsun hazzı verecek , daha fazla yeme riskin olucak.
Restoranta gittiğiniz zaman ızgara söyleyebilirsiniz, salata doyurmaz ama ızgara et ve tavukla hem doyarsınız hem de verdiğiniz paraya yazık olmaz.
Olurda çok kalorili birşey yemek zorunda kalırsan, hepsini bitirmeme kuralını uygula canım, ve daha yavaş yiyip daha çok çiğne
Aynen oyle. Ben aylarca tek pantolonla idare ettim is yerinde madem kilo vermiyosun o zamanda kiyafet alamazsin ayca diye. Rezil ol boyle diye. Bide surekli musterilerle muhattaptim. Simdi sukur 5 pantolonuma sigiyorum. 3 kilo bile fark ettiriyor.
Hımmm bundan sonra pantolonun düğmesi sıktı mı bir büyük beden almak yok. Dur diyor bize ama biz görmedik. Bende aynı şekildeydim ama ben kilo aldığımı fark etmedim. Ettim ama etmedim. Yani kendimi kilolu hissetmiyordum falan fıstık. Psikoloji çok önemli :18::18:
23 kilo verip nasıl geri alırsın çok ayıp sana
Ayyy telefon numaramı da bulursun sen
İnanır mısın ben hatırlamıyorum bile
Zaten foruma ilk 70ler grubunda girmiştim 23 kilo verdim orada sonra geri aldım , çok güzel kilo alırım o konuda çok yetenekliyim
Umarım sorun çıkmaz , çünkü benim foruma ayıracak vaktim var artık, ve buna gerçekten hazırım
Ay ben geldim durjma el koyuyum
2011 aralikta 6 takimda yarismisdin (gecmise bakmaya gerek yok diskalifiye bile olsan coktan sure dolmus)
2014 nisan 5 te 9 takima katilmissin ve 9/04/14 ten sonra hic paylasimda bulunmamisdin buyuk ihtimalle bu suredede seni listeye bile almamislardir
Yinede puskuutte kayit varsa sorariz ben sakinca cikmayacagini düşünüyorum bu dyrumda
Haa bide daha once 80-89 ve 70-79 kilo gruplarinda yer almissin
Selam kizlar ben geldim 3 takimin drli kaptanı
Aynen oyle. Ben aylarca tek pantolonla idare ettim is yerinde madem kilo vermiyosun o zamanda kiyafet alamazsin ayca diye. Rezil ol boyle diye. Bide surekli musterilerle muhattaptim. Simdi sukur 5 pantolonuma sigiyorum. 3 kilo bile fark ettiriyor.
ben de uzun süre kıyafet almamıştım.Şimdi bile 38 beden pantolonlar duruyor giyilmeden.Bir zaman içine sığıyomuşum.Geçen sene bllmem kaç large tişört almıştım.Üst bedenim aşırı tombul değildi ama göbeği saklamak için.Sanırım şimdi biraz küçüldü,ben de çuval gibi giymek yerine dökümlü gömlekler aldım kendime.Şimdilik 40 beden iki pantolon ve dışarda giyilebilecek iki eşofmanla idare ediyorum.
Sabah :2 yumurta,domates,salatalık,zeytin,peynir,çay,fıstık ve kuu kayısı
Akşam:Köfteli patlıcan,yoğurt,biraz kabak çekirdeği,
Yemekten sonra çay içtim.Yatana dek 2,5 lt su olur.
Spor olarak öğlen 40 dakika yürüyüş.
Sabah :2 yumurta,domates,salatalık,zeytin,peynir,çay,fıstık ve kuu kayısı
Akşam:Köfteli patlıcan,yoğurt,biraz kabak çekirdeği,
Yemekten sonra çay içtim.Yatana dek 2,5 lt su olur.
Spor olarak öğlen 40 dakika yürüyüş.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Kaç zamandır uğrayamadım ama aklım buradaydı
Şu son 3 günde ömrümden ömür gitti diyebilirim :26:
Şimdi gelelim 3 gündür uğramayışımın sebebine :26:
Ailecek çok rahatladık tabi ama o sonuçu duyana kadar öldüm öldüm dirildim
Ne kadar sinirlensemde RAbbim evlatlarımla sınamasın beni hatta hiç birimiziAminnnnnnnnnnnn
İnanın kendime bile kızdım çocuklara çok sinirlenip söyleniyorsun sonra bak RAbbim sana sıkıntı verincede yalvarıyorsun ne olur Allahım evladıma birşey olmasın diye :26:
Şükür atlattık ve inşallah bir daha bu tip bir korku yaşamayız....Aminnnnnnnnn
Evet menun 10 numara olmus. Visne suyun haric. Bide haslanmis yumurta ile ilgili dun ogrendigim bi bilgiyi paylasayim cok haslaninca rengi mesela sarinin etrafi yesil gb olunca yag deposu oluyormus. Kaptanim daha iyi bilir benden aydinlatir bizi bu konuda. Karatay kitabindan alinti. Dun tam oralardaydkm. Bakip nedeninide yazarim. O yuzden kayisi kivami tercih edin diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?