Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az çıktıım
glrim yineeee
walla sizle olcam die
gezemye felanda gtmiyoruum
cnm bnm öncelkle çook saolazracım tokluk kemerini inceedim..farzlar,vacipler v.s. dini bir sürü şey tıkıştırılmış yazılara..tuhaf geldi..faydalı olsun gerisi önemli değil..ama başka bir siteden bir doktorun notunu iletiyorum
(Editörün Notu: Önce son derece iddialı başlığa dikkatinizi çekerim:):Şişmanlığın çaresi bulundu.
Bir Türk doktorunun umut vadeden buluşu Mide Dışından Balon Uygulaması ile şişmanlığa son!
Bu uygulama Tıp'ta ilk(Editörün Notu: İlk çünkü bu kadar saçma bir uygulamayı kimse ciddiye almaz..)
Doç. Dr. Mesut Başak
Şu anda seksen hasta üzerinde
Tıp Literatüründe yoktu" diyen Başak, "bu tasarım ve tedavi yöntemi bir "İLK" olacak" diyor. Kemerin bir model olarak hazırlandığını, tasarım ve üretim patenti için gerekli müracaatların yapıldığı bilgisini paylaşan Başak, "bu tedavi yönteminin ilk defa uygulanacağı gönüllü 80 obez kişiden meydana gelen bir tıbbî çalışmaya başladığını" sözlerini ekledi.
(Editörün Notu: Eklentiler için özür dilerim, ama olduğu gibi yayınlasaydım tüm abukluğuna rağmen inanan hastalar olabilirdi. Sevgili meslekdaşıma kolaylıklar diliyorum. Ama ben olsaydım, çalışma sonuçlanmadan sırf basına çıkmak için bu kadar iddialı bir söylemle ortaya atlamazdım. Keşke doğru olsa, ama ne yazık ki ben çalışmanın sonucunun hüsran olacağını şimdiden söyleyebilirim. Umarım yanılırım. Saygılarımla..)
KAYNAK: Hürriyet
günaydın kızlar buarada
akşam yoğurtlu semizotu,fesleğenli-kaşarlı spagetti yedim
sonra karpuz+kefir..
liliyum nasılsın verirsin senin icin iki üc kg nedirki
Selam kızlar, ben geldim.
bugün okulda öğrenci yoktu,
ben de erken kaçtım veee hemen bilgisayarın başına oturdum))
haklısın canım ama almaka lazım işte bir iki derken aldımı başını gidiyor nasıl sabitlerin şu kilolar vallahi onuda bilmiyorum vermek neyse veriyorsunda tekrar almamayı nasıl başaracaz onu bilmiyorum :) gerçi inandınktan onra herşey halledilir bütün herşey beyinde bitiyor esasındaçastırı çastırııı ...
ilter iki üç kilo az demişsin gülümde üstüne bir iki üç daha eklenirrr vay ki vayyyy :))
selmacımmm :))
alıntıyla cevaplıyamıyorum kızlar sayfa hata veriyor(
sabah bir kaç büskivi yedim
akşam melemen ve makarna makarna azdı ama(
akşam yemeklerinide kesmeyi başarırsam süper olacak :))
bilmiyorumki canım dün test aldım yaptım negatif çıktıİltercİm sen nasılsın bu gÜn İyİmİsİn