- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
yokla bişeyde yapmadımm CADIARZU
abla yaa bu avatar neyin nesii:uhm:
bn bişey anlamadııımzemuszemus
herkes bi yerini soruyor bnde soriim bariiiiopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokla bişeyde yapmadımm CADIARZU
abla yaa bu avatar neyin nesii:uhm:
bn bişey anlamadııımzemuszemus
herkes bi yerini soruyor bnde soriim bariiiiopuyorumnanaktan
avatarım burcumu temsil ediyor hepsi bu laa sengözlerimebaksanab
way way aslan ablam bnmsositosositosositosositosositosositoŞeniz
azra varya bir sıcak var burda yeminle kıçımdan ter akıyo-tatlicadiarzu-
sizin oraları aklıma bile getirmek istemiyorumm şakkıdı
amin canım tşk ederim sabah baya kötüydüm şimdi daha iyiyim bu dönemde böyle oluyorum genelde duygularım altüst oluyor dertleşeçek insan arıyorum herkesede anlatılmıyorkieğer regl haftansa + çıkman doğal
ama kaçırmaa sende nede olsa + çıkcam dievereliniortak
cnm bnm daha çook yeni evleisiin olur inşallah
umutsuzluğa kapılma lütfeen
bn diyarbakırdayken karşı komşum vardıı çook iibi insan
hep derdiim mükerrem abla bn burdan gtmeden senn çocuklarını görcem derdiim
düşün ozmn 13 yıllık evliydii
sonra bi tüp bebek yaptrdılar ikiz kızı oldu
ve bn ordan ayrılamzdan öncede gördüüm bebişlerini şimdi 2 yaşındalar
bol bol dua et
ayrıca duacındaa bilesiin
rabiim tüm isteyenlere versiiin:Saruboceq:
ne anlatayım ablacım yaa benim derdi belli :CüvCüv::CüvCüv:anlat bakimm sen ben burdayımm
bu arada öyle bir acıktım ki aman yarabbim mafoldumben
ama dayanmalıyımmm yoksa aldıklarım kalacak üstümde :gitme:
yok sayma ama ben halen çok istiyorumİlter bebek istiyormuş
Tabi daha başına ne geleceğini bilmiyor ondan)
hele bi çocuğun olsunda göreyim seni,
ne gece uykun olacfak, ne sakin bi hayatın, ne düzenli bi evin, ne ağız tadıyla bi yemeğin....
Daha sayayım mı yoksa sen illaki ben kendim görmeliyim mi diyosun???
çook doğru diosun ama sabırlı ol sebaat et diyorum bn sana:Saruboceq:amin canım tşk ederim sabah baya kötüydüm şimdi daha iyiyim bu dönemde böyle oluyorum genelde duygularım altüst oluyor dertleşeçek insan arıyorum herkesede anlatılmıyorki
allahım bütün isteyenlere versin kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin evladını bağışlasın kimse ne evlat aratırsın nede acısını göstersin çok zor
ne anlatayım ablacım yaa benim derdi belli :CüvCüv::CüvCüv:
sen 2-3 kiloyuda dert etme beee ama üzerinede ilave etme haaa
yok sayma ama ben halen çok istiyorum
inan aramak bu saydıklarında çok daha zor (en azından insan yaşamadığı için bilemiyor yani bana öyle geliyor şuan bunları yaşadığım için belkide )
doktorun azından çıkacak bir kelimeye bakmak
her 2 güne bir doktora koşturmak kazandığını ben yemedim sen ye
doktor bey demek inan çok zor
ne güzel sohpet etmişsiniz ama ben kacırdım tuhhhhhhhhhhh senağlama
İLAYBAŞASK hoşgeldin özledik seni canım geldigin belli olmuş takıma :teselli:
lili SENİNDE GELDİGİN BELLİ İZ BURDA SUS PUS OTURUYORDUK BAK SİZ GELDİNİZ SAYFALAR DOLMUŞ:1hug::1hug:
EVET İSTİKRARLI DEGİLİM BİR ALIP BİR VERİYORUM MALESEF :mymeka::mymeka::mymeka:
kıyamam sana...umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursun...regli olmak istemiyorum ben bebişimi istiyoum artık yaaaa senağlamasenağlama
günaydın 8 takımmmm nasılsınız
ben pek iyi değilim bu hafta adet haftam (dua ediyorum olmıyayım diye ) ama her yerim şişti patlamaya hazır bomba gibiyim sanırım bu hafta + olur eksim olmaz diye düşünüyorum tartıya çıkmaya korkuyorum ama çok şiştim yaaa kasıklarımda ağrıyor zaten 2 haftadır bakalım ne olacak senağlamasenağlama inşallah hasta olmam yaaa
saol canım bilmiyorum bu işlik nereye kadar gidecek ama ben patlıyacam onu biliyorum :roflol::roflol: nasıl olsa hamişte olamıyacam :roflol::roflol:rejime son hız devam edecez artık ama bu hafta artık olabilir mafoldumbenkıyamam sana...umarım en yakın zamanda bebişine kavuşursun...
iltercim aynen bende regl olacağım..her tarafım şiş...bu sefer ağlama krizlerine girmiyorum..ama stresli oluyor insan..lmaz:
kızlar süper bişey buldum enkısa zamnda temin ettrceem
tokluk kemeri die bişey googleden araştrnn link vermek yasak veremiyoruum onunn için
bugün foxun haberiende izlediim
bn cerrahi bir müdahele sandım meğersem dışardan korse gibi takılan ayda çook değil 3 4 kilo verdiren bi kemer miiş
en kısa zmnda orjianlini alcaam deneyeceeem[/QUOTE
hiç duymadım vallaaaa....kaptanım dene bakalım eğer mennun kalırsan bizde alır kullanıp veririz bu kiloları....kaydirigubbakcemile2