• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar benim netteki, sorun hala devam ediyor.
Şu anda alıntı yaparak cvp yazamıyorum örneğin.

Üzgünkız canım nereye gisiyorsun sen bakem?
Kıskandım kıs;)))

Azracım nasıl bi kemermiş bu, çok ilginç walla.
İlk defa duydum.
Fiyatı çok uçuk bişey değilse dene bakalım.
Sonuçları bizimle paylaşırsın artık.

Ben de biraz önce yürüyüşümü yapıp geldim.
Şimdi yeşil çayımı içecem.
Evin işleri hala bitmedi, bi taraftan ona devam edecem...
Yediklerime gelince,
Sabah 1 kase nesfit
Ara azıcık kiraz,
Öğlen kepek ekmek arası peynir, domates, salatalık,
Ara bir çikolata (maalesef)
Akşam peynir ve karpuz.
fiyatını yanlış duyamadıysam 200 dediler ii bnce aman dur cumaya kadar burda ol ttneti aradınmıı

hiç duymadım vallaaaa....kaptanım dene bakalım eğer mennun kalırsan bizde alır kullanıp veririz bu kiloları....kaydirigubbakcemile2

deneyeceğiiim zaten şuan orijinalini aldın aldıın yakında sahtesii pazarlara bile düşşer bunn:olmaz:
ayrıca bu buluşu bulan dr neyeden esinlenmiş biliyomusuun
eskiden savaşlara katılan askerelriimz kemerleriin içine taş koyarlarmıış kii tokluk hissi versin(mideyebaskı)die içim sızlamadı değil yaniiisenağlama

ilay kız uzun zamandan beri denk düşmüyorduk..nasılsın?

evet yaa çook ii oldu bak bnde geldiim sen bn başak var yupppi yaniii:lepi:

kaptanım bu takımda olduğumdan beri her hafta kilo verdim ama bu hafta bu olmayacak..aslında hiç üzülmüyorum.en azından kendimi bu kiloda ii hissediyorum..
evet cnm farkındayıım:nazar:
herzmn takdirimi topluyorsuun:1hug:
zaten önmli olan bnm takdirim değil senn mutlu olman biliyorsuun bunukaydirigubbakcemile5

azra_sıla kaptanım liderimiz nerdesin??????

burdayuım cnmm sen yaz bnm kız uyumuuş onu bi yatrıım hmn geliyoruumkaydirigubbakcemile4

sen kızı yatırıken ben kilo verme hikayeme devam edeyim...bu hafta regl dönemi olduğu için kilo veremicem.tabi belli dönemlerde kilo verme durabiliyor...sanırım o döneme giridim...

kaptan birde bugünde belirttim tekrar söyleyeyim 21-29 haziran yokum...o dönemde olamıcam.sen kilomu aynı geçersin...olur mu?

sen kızı yatırıken ben kilo verme hikayeme devam edeyim...bu hafta regl dönemi olduğu için kilo veremicem.tabi belli dönemlerde kilo verme durabiliyor...sanırım o döneme giridim...

kaptan birde bugünde belirttim tekrar söyleyeyim 21-29 haziran yokum...o dönemde olamıcam.sen kilomu aynı geçersin...olur mu?

tmm cnm o hafta bn tarafından izinliisin ama uzun sürerse lütfen haber et sendee cep tlf nm var mı

azra sen ne alıcan kıs kemer lafı dolanıyor ortalıkta ama neyin nesiymiş

huselim öncelkle hoşgeldiiin
bu akşam fox tvn haberinde gördüüm
isatnbulda murat başak die bi iç hastalıkları doktoruuu bir kemer bulmuş
ismi tokluk kemerii
dışardan bağlanıyor midenn bir bölgesine baskı yapıyormuş ve az yemekle doygunluk hissi veriyormuş
bir yan etkisi yokmuşşş
bi bakallım eğer orjinalini bulursam alcaam

Back