fiyatını yanlış duyamadıysam 200 dediler ii bnce aman dur cumaya kadar burda ol ttneti aradınmııKızlar benim netteki, sorun hala devam ediyor.
Şu anda alıntı yaparak cvp yazamıyorum örneğin.
Üzgünkız canım nereye gisiyorsun sen bakem?
Kıskandım kıs))
Azracım nasıl bi kemermiş bu, çok ilginç walla.
İlk defa duydum.
Fiyatı çok uçuk bişey değilse dene bakalım.
Sonuçları bizimle paylaşırsın artık.
Ben de biraz önce yürüyüşümü yapıp geldim.
Şimdi yeşil çayımı içecem.
Evin işleri hala bitmedi, bi taraftan ona devam edecem...
Yediklerime gelince,
Sabah 1 kase nesfit
Ara azıcık kiraz,
Öğlen kepek ekmek arası peynir, domates, salatalık,
Ara bir çikolata (maalesef)
Akşam peynir ve karpuz.
hiç duymadım vallaaaa....kaptanım dene bakalım eğer mennun kalırsan bizde alır kullanıp veririz bu kiloları....kaydirigubbakcemile2
deneyeceğiiim zaten şuan orijinalini aldın aldıın yakında sahtesii pazarlara bile düşşer bunnlmaz:
ayrıca bu buluşu bulan dr neyeden esinlenmiş biliyomusuun
eskiden savaşlara katılan askerelriimz kemerleriin içine taş koyarlarmıış kii tokluk hissi versin(mideyebaskı)die içim sızlamadı değil yaniiisenağlama
ilay kız uzun zamandan beri denk düşmüyorduk..nasılsın?
evet yaa çook ii oldu bak bnde geldiim sen bn başak var yupppi yaniii:lepi:
evet cnm farkındayıımkaptanım bu takımda olduğumdan beri her hafta kilo verdim ama bu hafta bu olmayacak..aslında hiç üzülmüyorum.en azından kendimi bu kiloda ii hissediyorum..
azra_sıla kaptanım liderimiz nerdesin??????
sen kızı yatırıken ben kilo verme hikayeme devam edeyim...bu hafta regl dönemi olduğu için kilo veremicem.tabi belli dönemlerde kilo verme durabiliyor...sanırım o döneme giridim...
kaptan birde bugünde belirttim tekrar söyleyeyim 21-29 haziran yokum...o dönemde olamıcam.sen kilomu aynı geçersin...olur mu?
evet var. yurtdışına çıkacağım..teli burda bırakacağım.eşimin teli olacak...allahın izniyle sağ salim gider gelirim...
tmm cnmm ii gecelerŞenizazra ben çıkıyorum....hadi ii geceler...
dur çıkmadan cevaplayayım.çocuğum henüz yok.geçen yaz evlendim.28 yaşındayım.öğretmenim...
azra sen ne alıcan kıs kemer lafı dolanıyor ortalıkta ama neyin nesiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?