• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın 8 takımmmm nasılsınız
ben pek iyi değilim bu hafta adet haftam (dua ediyorum olmıyayım diye ) ama her yerim şişti patlamaya hazır bomba gibiyim sanırım bu hafta + olur eksim olmaz diye düşünüyorum tartıya çıkmaya korkuyorum ama çok şiştim yaaa kasıklarımda ağrıyor zaten 2 haftadır bakalım ne olacak senağlamasenağlama inşallah hasta olmam yaaa

ablam 2 kilocuk bi hafta en fazla sende iki haftada gider
bu arada kayınbaban nasıl oldu
birde tabii ecşoum son durumu nediiiropuyorumnanaktan

herşey yolunda canımzemuszemus
ece sabitledi duruyor bakalımm 8 kilo vermiştiya dahada vermedi canım
okulun son günleri piknik gezme derken ihmal ediyor bu ara :1no2:

umarım dediğin gibi iki haftada gider sıksam giderde bu ara çok dağıtıyorum :sinifsinif:

arkadaşlar ben bu gün giremedim cunki birsürü misafir vardı o nedenle giremedim cok yorgunum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
LİLİYUMhoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşbulduk selmoşş zemuszemus

sen nasılsın nasıl gidiyor zemuszemus

sabah çok az ekmek bir kaşık reçel bir lokmacıkta peynir yedimm :kedi:

günaydın kıslar...
dün akşam közbiber turşusu,1dilim ekmek,fırında az yağlı tavuk yedim..
sabah herzamanki gibi kellogs+süt..
şimdilik iyi sayılırım azcık acıktım..:(
atıştırmalık bişeyler almalıyım..böyle zor oluyor..
bu hafta ümitsizim kızlar zayıflamakla ilgili olarak..
neden bilmem..

iltercim ben buradayım ama bir türlü karşılaşamıyoruz neden canın sıkkın hayrola :1hug::1hug::1hug:

bak gene kimse yok yok yok:olmaz::olmaz::olmaz:
bilmiyorum canım yaaa sabahtan beri durup durup ağlıyorum adet olacağım bu hafta (dua ediyorum olmıyayım diye ) çok tuafım bugün heryerimde ağrıyor belirsizlik çok zor yaaaaa senağlamasenağlamasenağlama

evet sen bebek istiyordun yanlış degilsem inşallah olmassın adedt üzülme canım ya bende cok cabuk depresyona giren bir tipim ama aslında hic bir şeyin caresi üzülmek degil
biliyorum ama elimde değil çok tuaf oldum zaten 15 gündür tuaftım bugün dahada bir tuaf oldum offff yaa sanırım psikolojik olarak hamile gibi hisediyorum kendimi çok kafama taktım ondan oluyor ama elimden gelmiyor yaaa bukadar zayıf bir yapım yok esasında çok güçlüyümdür

allah gönlüne göre bir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bebiş versin canım vakti gelince olur allahın izniyle tabiki üzülme :1hug:Şeniz:1hug:
elbette yüce rabbim herşeyin en güzelini bilir overeceği zamanı elbette biliyordum ama insan bazen kendine söz geçiremiyor sanırım bir iki güne kadar düzelirim yaaa saol canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet bencede allah bilir verecegi vakti

bizim bir tanıdık hiç cocugu olmamıştı hacca gitmek istiyordu bu arada kendini menopoza girdigini düşünüyordu ve hac öncesi dr kontrolünde dr ona hamile oldugunu söylemişti ve şimdi bir kızı var herşey allahın elinde 25 yıllık evliydiler allahın mucizesi bence

evet bencede allah bilir verecegi vakti

bizim bir tanıdık hiç cocugu olmamıştı hacca gitmek istiyordu bu arada kendini menopoza girdigini düşünüyordu ve hac öncesi dr kontrolünde dr ona hamile oldugunu söylemişti ve şimdi bir kızı var herşey allahın elinde 25 yıllık evliydiler allahın mucizesi bence
doğru söylüyorsun canım herşey yüce yaradanın elinde saol desteğin için
ben yemeğe gidicem birazdan gelirim sayfa açık olur ama burda olmam canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back