Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam 2 kilocuk bi hafta en fazla sende iki haftada gider
bu arada kayınbaban nasıl oldu
birde tabii ecşoum son durumu nediiiropuyorumnanaktan
arkadaşlar ben bu gün giremedim cunki birsürü misafir vardı o nedenle giremedim cok yorgunum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
LİLİYUMhoşgeldinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bilmiyorum canım yaaa sabahtan beri durup durup ağlıyorum adet olacağım bu hafta (dua ediyorum olmıyayım diye ) çok tuafım bugün heryerimde ağrıyor belirsizlik çok zor yaaaaa senağlamasenağlamasenağlamailtercim ben buradayım ama bir türlü karşılaşamıyoruz neden canın sıkkın hayrola :1hug::1hug::1hug:
bak gene kimse yok yok yoklmaz:
lmaz:
lmaz:
regli olmak istemiyorum ben bebişimi istiyoum artık yaaaa senağlamasenağlamailter bak karşılaştık nasılsın neden kötü hissediyorsun bence regli olacagın icindir insan cok sitresli oluyor
biliyorum ama elimde değil çok tuaf oldum zaten 15 gündür tuaftım bugün dahada bir tuaf oldum offff yaa sanırım psikolojik olarak hamile gibi hisediyorum kendimi çok kafama taktım ondan oluyor ama elimden gelmiyor yaaa bukadar zayıf bir yapım yok esasında çok güçlüyümdürevet sen bebek istiyordun yanlış degilsem inşallah olmassın adedt üzülme canım ya bende cok cabuk depresyona giren bir tipim ama aslında hic bir şeyin caresi üzülmek degil
elbette yüce rabbim herşeyin en güzelini bilir overeceği zamanı elbette biliyordum ama insan bazen kendine söz geçiremiyor sanırım bir iki güne kadar düzelirim yaaa saol canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah gönlüne göre birbebiş versin canım vakti gelince olur allahın izniyle tabiki üzülme :1hug:Şeniz:1hug:
doğru söylüyorsun canım herşey yüce yaradanın elinde saol desteğin içinevet bencede allah bilir verecegi vakti
bizim bir tanıdık hiç cocugu olmamıştı hacca gitmek istiyordu bu arada kendini menopoza girdigini düşünüyordu ve hac öncesi dr kontrolünde dr ona hamile oldugunu söylemişti ve şimdi bir kızı var herşey allahın elinde 25 yıllık evliydiler allahın mucizesi bence