Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben anlıyamıyorum biz bebek bebek diye çırpınıp duralım onlar anlamıyorum gerçektenbende tüm işlerimi bıraktım müge anlıyı izliyorum cocuk ölü bulunmuş ona moralim bozuldu dünyada ne anneler ve babalar var ya
meraba arkadaşlar bende araara aynı programı izliyorum ama birşey merak ettim çocuğu sinop otobüsüne görüp konuşanlar vardı ama şimdi aynı gün öldürüldüğü söyleniyor bununla ilgili açıklama yaptılarmı
kız benide merak ettirdiniz yaa bende merak eder oldum şimdi burda tv yok banada haber ver canım yaaabakalım katili merak ediyorum allah öyle insanlara evlat layık görüp veriyor ama onlar hak etmiyor
cumaya görüşürüz cnmmmkızlar nerdesiniz ya?
akşam yediklerimi yazmıcam....dışarda yediğim için kaçırma durumu var...spor bugün yok...yarın hayırlısı..
selmcıım süper gidiyosuunşimdi yürüyüşümü yaptım bir bıcuk saat bu gün toplamsa iki bucuk saat oldu 1000 kcl harcadım 3 lt suyumu ictim yeşil cayımı ictim yalınız kendimi acayip şiş hissediyorum neden acaba karın cevrem gecende ölctüm 85 ti dimdi 95 bilemiyorum ya cok kötüyüm şimdiden sitres yaptım cumaya cok cıkacagım diye tartılmıyacagımda cumaya kadar
buseciim çook güzel wallaa.s.Reglim bitti bugün ve sporuma başladım. 1 saat yürüdüm koşu bandında. 350 kalori yakmışım. 5,600 km yürümüşüm. Sonrada 30 tane mekik.Hee bide kol çalıştım sarkmasın diye...
Sabah : 1/2 simit,domates,az kaşar
Ara : 1 grissini
Öğle: 1 adet süt dilim hani marketlerde satılıyor ya arkadaş almış kıramadım zaten 100 kaloriymiş baktım. Onu yedim diye yemek yemedim 1 dilim ananas yedim.
Ara : 2 ince didlim kavun, birkaç çubuk kraker.
Akşam : 2 avuç leblebi o kadar.
Şimdide duşumu aldım 5'i bir yerde çayımı içiyorum.
Bide ne soracam size biliyonuzmu... Ben hep kepek ekmeği kullanıyorum yaa. Bu reklamlarda çıkan uno layt, veya tam tahıllı ekmek falan en iyisi hangisi sizce...
delikafaduldendelikafadulden:1shok::1shok:günaydın kıslar...
ben sabah kabaklı gözleme yedim..
ama 1 adet..küçüktü yani..oralet ve nescafe içtim..
regl oldum..aşırı bir iştah var..koca bir ineği yiyecekmiş gibiyim:))
şaka![]()
çook üzüldüm anlatammbende tüm işlerimi bıraktım müge anlıyı izliyorum cocuk ölü bulunmuş ona moralim bozuldu dünyada ne anneler ve babalar var ya
SELAM AZRA NASIL OLDUN İYİMİSİN
SABAH
sıcak su iki kaysı bir kase k fileks
ARA
iki bisküvi yeşil cay
ÖGLEN
iki yumurta omlet yani iki domates üç salatalık biraz peynir biraz zeytin iki dilim k ekmegi
ARA
iki büskivi yeşil cay
AKŞAM
k fileks bir kase
SPOR
iki bucuk saat yürüyüş
nasılım kızlar COLOR]
kimse yokmu
huh huuuu kızlarrrr
ŞenizŞenizhoş geldin
Selmacım ya, bu sabahki program, ölen çocuk vs. nedir?
Okudum ve merak ettim açıkçası.
Kısaca bi özetlesene