Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah sıcak suyumu kaysımı yedim sonra o kötü şeyden yedim yani k fleks ıiyyyyyyy yürüyüşümüde yaptım şu an cok iyiyim kızlar ama sabah tartıda acayip cok cıktım moralim sıfır şu an ,82500 cıktım anlayamadım nedenini cok üzüldüm cok

luboş nerelerdesin çok yoğun olduğunu biliyoruz canım Allah kolaylık versin
sorma cnm ya koşuşturma azalmıyor çoğalıyor inan sünneti bu sene yapmasaydım teşke diyorum bir kardeşimin düğünü öbür kardeşimin sözü nişan hazırlıkları çok yoruyor beni bu arada bana kimse gelip yardım edemiyor önümde düğün olduğu için off karışık işler yazık babama anneme diyorum üç evladının da bir buçuk ay içinde cemiyeti var neyse ya ben böyle yazar dururum cnm ben böyle devam ediyorum işte
GÜnaydın kızlar
taŞındım bİttİ sonunda
yerleŞtİk Çok ŞÜkÜr
herkes İyİdİr İnŞallah

huselim hayırlı olsun cnm güle güle kullanın yeni evinizi yeni eve bir bebiş lazım ama cnm :)))

kızlar bu günki ve dün akşam yediklerimi yazayım
dün akşam 3 adet köfte ve salata yedim 1 dilim ekmek yedim
bu gün sabah 1 adet domates+ 1 k.k peynir + 40 gr ekmek 1 fincan şekersiz çay (aç karnına 2 bardak su içtim )
ara ögün 6 adet kiraz
öğlen daha şimdi yedim toparladım size yazıyorum bir tabak tavuklu yeşil salata 1 dilim ekmek bukadar kızlar kendimide çok iyi hissediyorum
öğleden sonrada 3adet erik 5 adet kiraz yiyecem evden ona göre getirdim meyveleri -tatlicadiarzu- şimdi gideyim bar'a ordan yeşil çayımı alayım geleyim ve içeyim hem yürüyüşte yapmış olurum bu arada ben otelde çalışıyorum bar deyince yanlış anlamayın haa otelin bar'ı :roflol::roflol:

GÜnaydın kızlar
taŞındım bİttİ sonunda
yerleŞtİk Çok ŞÜkÜr
herkes İyİdİr İnŞallah

huselim hayrlı olsun yeni evin...biz iyiyiz ama sen de dön aramıza beraber verelim kiloları...

niye öyle oldu ki?su içip mi çıktın acabaa?

Selam kızlar, neti açtım ama gelip başına oturamadım ki.

Selmacım iyiyim canım, ben bu hafta bomba gibi geliyorum.
Hem iştahıma hakim olabiliyorum, hem de sporumu aksatmıyorum, süperim kısaca.:teytey:
Senden ne haber? O bir anlık yüksek çıkışı önemseme bence.
hem hani haftada bir çıkacaktık basküle.
Böyle aralarda çıkma canım yaaa, bak üzülüyosun sonra, motivasyonun düşüyor.

Huselcim yeni evinde güle güle otur inş.
Ama şu ikinci çocuk mevzusunu biraz daha zayıfladıktan sonra düşün bence naçizane...

Luboşçum, bir an önce işlerini yoluna koyup aramıza dönmeni bekliyoruz,
Allah kolaylık versin.

Oooooooo maaşallah kalabalıklaşmışız.
Üzgünkız kalk yatma, bu saatte ne uykusu böyle?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…