- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm 8. takımın fıstıkları uğrayamıyorum kusuruma bakmayın sizleri takip edemedim bayadır inşallah iyisinizdir ben yoğun tempoda devam öyleki basküle bile çıkamıyorum kgmu hiç bilmiyorum a.e.olun öptüm hepinizi
canım benim yaptığım diete göre 1200 kalorilik bir diet
sabah 40 gr ekmek
öğlen 40 gr ekmek
akşam 40 gr ekmek
gece yatarkende 40 gr ekmek bir ekmek 1,5 günde bitiyor canım
kepek ekmeği ile normal ekmek arasında hiç bir kalori farkı olmadığını kepek ekmeğinin sadece kabız olmamak ve bağırsakları rahatlatmak için tavsiye edildiğini biliyormuydunuz
GÜnaydın kızlar
taŞındım bİttİ sonunda
yerleŞtİk Çok ŞÜkÜr
herkes İyİdİr İnŞallah
saol canım bundan sonra dediğini yapmaya çalışırım gerçi ben hiç sevmem kepekli ekmeği ozaman hiç yemem sanırım ekmek zaten ekmek pek tüketmeyi sevmiyorumcanım aman aman...kalori farkı yok ama beyaz ekmek tam bir zehir...nedenine gelince beyaz ekmek basit şeker içeriyor, lif içermediği için içindeki basit şeker direkt bağırsaklardan emiliyor ve kana geçerek, kan şekerinin çok ani olarak ve aşırı bir şekilde yükselmesine neden oluyor..kan şekerin bu şekilde yükselince insülin de aşırı salgılanıyor ve (bu arada insülin kan şekerini düşürmesinin yanında yağ depolayan hormondur) aşırı salgılanan kısmı yağ depolanmasına neden oluyor .....bana güven kepekli ekmek tüket hem de en tahıllısından...
merhaba hoş geldiniz taşınmak gerçekten çok zor bittiğine çok sevindimGÜnaydın kızlar
taŞındım bİttİ sonunda
yerleŞtİk Çok ŞÜkÜr
herkes İyİdİr İnŞallah
saol canım bundan sonra dediğini yapmaya çalışırım gerçi ben hiç sevmem kepekli ekmeği ozaman hiç yemem sanırım ekmek zaten ekmek pek tüketmeyi sevmiyorum
bu arada geçmişi okudum seninle durumlarımız aynı sanırım bende pko var benimde bebeğim olmuyor dr gittim gitmediğim dr kalmadı kullanmadığım ilaçta kalmadı ama halen olmadı umutla bekliyorum olsun diye senağlamasenağlama
dr hep kilo ver dediler 14 kilo verdim 86 kiloydum 72 düştüm bu arada klomenin etkisiyle 2 kilo aldım ama tekrar başladım diete 60 düşmek istiyorum gerçi pko görüntüsü kilo verince gitti ama yinede klomende çatlatma iyneleride bir işe yaramadı 60 kiloya düştüğümde gidip rahim filmi çektirecem birde bakalım ne olacak öyle işte
iyilik be canımm ne olsun işte epey yorulduk arada yeme işinide abarttım tabi
şimdi nasıl toparlansam modundayım bakalım ne olcak
tartılmaya korkuyom valla hiç bakmadım
spora başlasam ilk etapta iyi olcak benim için işta ufak denemelerim var bu konuda:)
sen nasılsın kaç kilo verdin bekim yoksa vermedinmiklava:
canım söylediklerini zaten çok az kullanıyorum hatta hiç kullanmıyorum (patates ve ekmek hariç onlarıda az ) glucophage zaten kullanıyorum canım bizim hastalığımızda çok önemli biliyorum hamile ikende düşün olmasın diye veriyorlar canım herhangi bir yan etkisi yokmuş aksine düşüğü engelliyormuş insülün hormonuna baktırdım canım bütün hormon teslerim yapıldı bir sorun çıkmadı insulinle ilğilicanım insülin direncine baktır mutlaka..şeker yükleme testi yaptır..yalnız insülin ölçümü de istediğini ekstra belirt..bende şeker yükleme normal çıkmıştı ama insülin 36 çıkmıştı..yani yüksekti normal değerini unuttum..
çok ilginç birşey var geçen gün 57 kilo olan bir arkadaşımda pcos olduğunu öğrendim..2.5yıldır hamile kalamıyor..yani her zaman kilolu olmak gerekmiyor,onda adet düznsizliği yeni başlamış henüz,sadece yüzünde tüylenme sorunu vardı....yani bazen sinsi bir şekilde sürebiliyor..kilo verdiğin halde az da olsa pcosun devam ediyor olabilir..canım sana tavsiyem insülin direncine baktır mutlaka..eğer varsa glucophage ya da diaformin(ikisi de aynı etken maddeyi içeriyor) isimli hap veriliyor..insülin direncini engellediği için yumurtalıkların beslenip toparlanıyor..hamilelikte bile kullanılıyormuş diye duymuştum..tabi sen araştır mutlaka..inşallah hamilelik olayın hayırlısıyla gerçekleşir..
canım mutlaka ve mutlaka şeker,un,patates,mısır ve pirinçten kaçın..az tüketmeye çalış..tamamen kesemesen de...çünkü pcosu bunlar tetikliyor..
GÜnaydın kızlar
taŞındım bİttİ sonunda
yerleŞtİk Çok ŞÜkÜr
herkes İyİdİr İnŞallah
saol canım bundan sonra dediğini yapmaya çalışırım gerçi ben hiç sevmem kepekli ekmeği ozaman hiç yemem sanırım ekmek zaten ekmek pek tüketmeyi sevmiyorum
bu arada geçmişi okudum seninle durumlarımız aynı sanırım bende pko var benimde bebeğim olmuyor dr gittim gitmediğim dr kalmadı kullanmadığım ilaçta kalmadı ama halen olmadı umutla bekliyorum olsun diye senağlamasenağlama
dr hep kilo ver dediler 14 kilo verdim 86 kiloydum 72 düştüm bu arada klomenin etkisiyle 2 kilo aldım ama tekrar başladım diete 60 düşmek istiyorum gerçi pko görüntüsü kilo verince gitti ama yinede klomende çatlatma iyneleride bir işe yaramadı 60 kiloya düştüğümde gidip rahim filmi çektirecem birde bakalım ne olacak öyle işte
anladım canım takımda olmanın bir önemi yok önemli olan paylaşımda bulunmakilter hoşbuldum sen de hoşgeldina.s.
ben takımdan değilim gerçi ama arada göz atarım işte böyle:)
evet canım kilo vermezsem bebeği unutmamı söyledi dr ler senağlamane yapalım bebek için ben herşeye razıyım yeterki olsun saol canım güzel dileklerin içincanım en kısa zamanda umarım bebeğini kucağını alırsın
galiba kiloda bunda etken Allah gönlüne göre versin
kız ozamanda tombiştim 80 kiloydum evlendiğimde :) yarım dünya gibi şimdi daha zayıfım :) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iltercim bu arada resimlerine baktım çok tatlı bi gelin olmuşsun
slm hoş geldin güzelimselam gaculaaa
nasılsınz bakeemmmmm
mucukss hepinizi