Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar günaydın..
nette sorun var şimdi düzeldi..inşallah bozulmaz yeniden..
10.olmuşuz..:p
haftaya inşallah 1.ciyiz..
kahvaltıda yarım simit,şekersiz çay,kaşar peyniri yedim..
haftasonu pikniğe gittik ama ben 2 tavuk butu yedim gerisi meyve
bol bol meyve yedim arkadaşlar,bol bol kefir içtim..
ve dün temizlikle geti..öpüyorum...
güzelim süper geçmiş pikniğin seni tebrik ediyorum...ben dayanamaz o tavukları baya götürürdüm....cokacimcoook

az önce yine yeşilçay içtim bu hafta bende çok azimliyim

devam devam....ben de gaza geldim....15 günden sonra bugün sporumu yaptımhihoyyyt

Arkadaşlar ben şimdi cıkıyorum oglanın sınıf ögretmenini görmem lagzım malum sbs yaklaştı gidip bir konuşayım ordanda arkadaşıma ugrayacagım artık akşam girerim ve bu arada artık hic bir kuvvet benim diyetimi bozduramaz

aferin selma.....hadi bu hafta rekor kıralım.....:hooray:

azra_sıla beni kabul ettiğin için çok tşk ederim rep içinde tşk ederim
artık kendimi anlata bilirim
arkadaşlar ben şuan 74 kiloyum hedefim en az 60 gerçi 55 olmayı çok isterim ama hiç hayatımda 55 olmadım boyum 1,58
daha öncede yazdığım gibi 14 kilo verdim öncesinde şimdide verebilirim arkadaşlar şunu asla unutmayın kilo vermek evet gerçekten çok güzel ama kilo verirken sağlığımızıda korumamız bir okadar önemli lütfen sağlığınızı bozacak hiç birşeyi zayıflamak için kullanmayın
bu gün yediklerimide yazayım size sabah aç karnına 2 bardak su içtim ama normal su ne sıcak nede soğuk bu çok önemliymiş dr söyledi her yemekten önce 2 bardak su içiyorum 20 dk midemde kalıyormuş az yemek yememi sağlıyor şişkinlik oluyor zaten çok yiyemiyorum
ben bir tane normel ekmek alıyorum onu 6 eşit parçaya bölüyorum (40 gr tekabul ediyor ) her parçayı bir öğünde yiyiyorum sabah 1 parça ekmek 1 k.k. peynir +1 domates+ 1 salatalık yiyiyorum ama bu sabah salatalık yemedim bugün öylende aynısını yedim şuana kadar bunları yedim akşamda ızgara birşeyler yiyecem sanırım onlarıda yarın yazarım 2 lt suyu zaten şu ana kadar içtim

canım aramıza hoşgeldin diyor bol bol kalori kaybedip kilolarımızın gitmesini diliyorummmmmmmm...........:lepi:

selam kızlar.............ben geldim ..........durun önce geçmişi okuyayımmm...geliyorum...:sm_cool:
merhaba hoş geldin
evt cnm kepekle beyazın bi farkı yook
walla ozmn günde 1 ekmk süper
ama bunu yerken eminim pilav yada makarna yemiyosundur
yada o öğünnnde pilav yada makarna varsaa ekmek yemiyorsuun dimii
evet canım pilav veya markarna yemiyorum yersemde ekmek yok
öglende akşamda şunları yiyorum esasında
1 kase çorba +1 su bardağı kadar (1 yemek kaşığı zeytin yağı ile yapılmış ) sebze yemeği + 1 kase yoğurt + istediğim kadar yeşil salata ama ben bunların hepsini yiyemiyorum çok geliyor sadece sebze yemeği ve salata veya yoğurt yiyorum
akşamda aynısı dietimde kesinlikle şeker yok yağ her şeyin içine en fazla 1 yemek kaşığı zeytin yağı tuz kullana biliyorum çok nadir de olsa arada diet kolada içebiliyorum

Son düzenleme:
kızlar azcıık
çıkayımm bn
bugüün çook baktıım ekrana
fazla oolduu
öptüüm hepiciğinizi
güle güle canım geçmiş olsun sanırım rahatsızsın görürşüz sonra

canım aramıza hoşgeldin diyor bol bol kalori kaybedip kilolarımızın gitmesini diliyorummmmmmmm...........:lepi:
hoş bulduk canım tşk ederim
inşallah canım hep birlikte sağlıklı olarak kiloladan kurtulluruz

bugün sporumu yaptım kendimi daha zinde hissediyorum...
yediklerime gelince
sabah:peynir domates salatalık 2 lıgt ekmek ve yeşil çay
öğle:çorba zeytinyağlı fasulye
akşam:öorba ve salata
ara:bir kase kiraz ve 3 tane lıgt bisküvi...

bugümü sevdim...umarım bu hafta hep bu istikrarda olurum:))))))))

bugün sporumu yaptım kendimi daha zinde hissediyorum...
yediklerime gelince
sabah:peynir domates salatalık 2 lıgt ekmek ve yeşil çay
öğle:çorba zeytinyağlı fasulye
akşam:öorba ve salata
ara:bir kase kiraz ve 3 tane lıgt bisküvi...

bugümü sevdim...umarım bu hafta hep bu istikrarda olurum:))))))))
dietin çok güzel canım inşallah bu şekilde gidersin bu gün yaptıysan hergün yapabilirsin demi ama

öncelikle hoşgeldin aramıza
evet direk devaet etmediim genel bi davet oldu dilerim burda olmaktan memnun ve hoşnut olursuun
kısacası kuralları söleyiim hmn
ilk kuralımz sağlıklı bi şekilde kilo vermek tabiki de(dietle spor vs....)
ikincisi ise bol bol paylaşıım istiyoruz
artı birde yeşilçay günde bi bardak 2 lt su en az yarım saaat yürüyüüş
ve cuma günleri kilo bildirimi engeç saat 12 ye kadar
eğer bunları yaparıım diosan tekaradan hoşgeldiina.s.
işte cnmm kuarallar
ilter arkadaşımz için yazdıım

günaydıın arkadaşlaar
nasılsıınz bakallııım
bikaç arkadaşımz sürekli yook gibileer
neden ölee ama
burdaki işimz sadece kilo bildirmek değiil
tabiikide paylaşımda bulunmaaak
nerdesnz kızlar
kaçamklarmı var yoksaa:oklava:
bakın bn bu hafta süper gidiyoruum birinci olcağğıız dedik ama:hooray:

ben şuanda tam 80 kiloyum buyumda 162cm ilk hamileliğimde aldığım 17 kiloyu 3 ay içinde20 kiloolarak verdim ancak 2,doğum kilolarım kaldı amacım 60 kilo olmak ve bende sizinle birlikte bu yarışmaya varım
merhaba hoş geldin bende takıma yeni geldim inşallah hepimiz kilolarımızdan bir an önce kurtuluruz takımızda her hafta birinci olur

Back