- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
selam kızlar.............ben geldim ..........durun önce geçmişi okuyayımmm...geliyorum...:sm_cool:
hoşgeldiin cnmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar.............ben geldim ..........durun önce geçmişi okuyayımmm...geliyorum...:sm_cool:
güzelim süper geçmiş pikniğin seni tebrik ediyorum...ben dayanamaz o tavukları baya götürürdüm....cokacimcoookkızlar günaydın..
nette sorun var şimdi düzeldi..inşallah bozulmaz yeniden..
10.olmuşuz..
haftaya inşallah 1.ciyiz..
kahvaltıda yarım simit,şekersiz çay,kaşar peyniri yedim..
haftasonu pikniğe gittik ama ben 2 tavuk butu yedim gerisi meyve
bol bol meyve yedim arkadaşlar,bol bol kefir içtim..
ve dün temizlikle geti..öpüyorum...
az önce yine yeşilçay içtim bu hafta bende çok azimliyim
Arkadaşlar ben şimdi cıkıyorum oglanın sınıf ögretmenini görmem lagzım malum sbs yaklaştı gidip bir konuşayım ordanda arkadaşıma ugrayacagım artık akşam girerim ve bu arada artık hic bir kuvvet benim diyetimi bozduramaz
azra_sıla beni kabul ettiğin için çok tşk ederim rep içinde tşk ederim
artık kendimi anlata bilirim
arkadaşlar ben şuan 74 kiloyum hedefim en az 60 gerçi 55 olmayı çok isterim ama hiç hayatımda 55 olmadım boyum 1,58
daha öncede yazdığım gibi 14 kilo verdim öncesinde şimdide verebilirim arkadaşlar şunu asla unutmayın kilo vermek evet gerçekten çok güzel ama kilo verirken sağlığımızıda korumamız bir okadar önemli lütfen sağlığınızı bozacak hiç birşeyi zayıflamak için kullanmayın
bu gün yediklerimide yazayım size sabah aç karnına 2 bardak su içtim ama normal su ne sıcak nede soğuk bu çok önemliymiş dr söyledi her yemekten önce 2 bardak su içiyorum 20 dk midemde kalıyormuş az yemek yememi sağlıyor şişkinlik oluyor zaten çok yiyemiyorum
ben bir tane normel ekmek alıyorum onu 6 eşit parçaya bölüyorum (40 gr tekabul ediyor ) her parçayı bir öğünde yiyiyorum sabah 1 parça ekmek 1 k.k. peynir +1 domates+ 1 salatalık yiyiyorum ama bu sabah salatalık yemedim bugün öylende aynısını yedim şuana kadar bunları yedim akşamda ızgara birşeyler yiyecem sanırım onlarıda yarın yazarım 2 lt suyu zaten şu ana kadar içtim
hoşgeldiin cnmmm
merhaba hoş geldinselam kızlar.............ben geldim ..........durun önce geçmişi okuyayımmm...geliyorum...:sm_cool:
evet canım pilav veya markarna yemiyorum yersemde ekmek yokevt cnm kepekle beyazın bi farkı yook
walla ozmn günde 1 ekmk süper
ama bunu yerken eminim pilav yada makarna yemiyosundur
yada o öğünnnde pilav yada makarna varsaa ekmek yemiyorsuun dimii
güle güle canım geçmiş olsun sanırım rahatsızsın görürşüz sonrakızlar azcıık
çıkayımm bn
bugüün çook baktıım ekrana
fazla oolduu
öptüüm hepiciğinizi
hoş bulduk canım tşk ederimcanım aramıza hoşgeldin diyor bol bol kalori kaybedip kilolarımızın gitmesini diliyorummmmmmmm...........:lepi:
dietin çok güzel canım inşallah bu şekilde gidersin bu gün yaptıysan hergün yapabilirsin demi amabugün sporumu yaptım kendimi daha zinde hissediyorum...
yediklerime gelince
sabaheynir domates salatalık 2 lıgt ekmek ve yeşil çay
öğle:çorba zeytinyağlı fasulye
akşam:öorba ve salata
ara:bir kase kiraz ve 3 tane lıgt bisküvi...
bugümü sevdim...umarım bu hafta hep bu istikrarda olurum:))))))))
merhaba boş yerimiz var demişsiniz gerçekten boş yeriniz varsa ben gelicem bir haftadır sinir oldum hiç kimse bana adam gibi cevap bile yazmadı((
arkadaşlar benide aranıza alın ben 80 kiloyum ve boyumda1,62cm
işte cnmm kuarallaröncelikle hoşgeldin aramıza
evet direk devaet etmediim genel bi davet oldu dilerim burda olmaktan memnun ve hoşnut olursuun
kısacası kuralları söleyiim hmn
ilk kuralımz sağlıklı bi şekilde kilo vermek tabiki de(dietle spor vs....)
ikincisi ise bol bol paylaşıım istiyoruz
artı birde yeşilçay günde bi bardak 2 lt su en az yarım saaat yürüyüüş
ve cuma günleri kilo bildirimi engeç saat 12 ye kadar
eğer bunları yaparıım diosan tekaradan hoşgeldiina.s.
tşk ederim selma nasılsınİLTERCAKIR HOŞ GELDİN TAKIMIMIZA :1hug:Şeniz:1hug:
merhaba hoş geldin bende takıma yeni geldim inşallah hepimiz kilolarımızdan bir an önce kurtuluruz takımızda her hafta birinci olurben şuanda tam 80 kiloyum buyumda 162cm ilk hamileliğimde aldığım 17 kiloyu 3 ay içinde20 kiloolarak verdim ancak 2,doğum kilolarım kaldı amacım 60 kilo olmak ve bende sizinle birlikte bu yarışmaya varım