Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın arkadaşlar,

Busecim sen o iki fotoğrafı görünce nasıl farkettiğini görüp çok dikkat etmelisin yediklerine.
Demekki isteyince oluyor...

Azracım bir an önce dönüp iyi olduğunu söyle lütfen, merak ediyorum.

Selma kıs aklıma ne geldi bak.
Şu nesfiti sütle değilde meyve suyuyla falan denesene,
Ben komposto suyuyla denemiştim öyle de güzel olmuştu.
Hani sütün tadına iğrenç!!! diyosun ya.
Bir de bu hafta takımdaki herkes tehlikeli
Şu iki gün sıkı tutalım da bari artı çıkmayalım.

Buseyi çok kısakandım doğrusu,
Antepte yaşıyorum, çalışıyorum ve inanılmaz bir deniz özlemi çekiyorum.senağlama
Tabi okullar kapanır kapanmaz soluğu tatilde almayı planlıyorum.
Kıs denize giriyorum felan deyip kıskandırma bizi

Ben bugün tam bir dinlenme modunda olacam.
Arada uğrarım yine.
Biliyorum ki artık birileriyle karşılaşmak imkansız!!!

ilaybaşak olabilir ben markette meyva sularına baktım ama sanki 100 <<100 dogalı yoktu gittigimiz marketten en büyük marketlerden birisi acaba yazanlar var aldımda ama bence kesinlikle dogal degil gibime geliyor ama kendim evde yapabilirim dedeigin gibi şekersiz komposto

ilaybaşak bu hafta gercekten tek cabamız artı cıkmayalım ben şimdi o kötü şeyden yiyecegim mecburen zaten az kaldı tartıya artıdayım bu gün

günaydın arkadaşlar

buse süpersin durmak yok yola devam........

günaydın arkadaşlar buse fotolar çok güzel göbüşün ilk fotoya göre küçülmüş böyle devam et süper

Ayyy kızlar nasıl motive ettiniz beni bilemezsiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çok ihtiyacım vardı çok sağolun. Durmak yok yola devam bacılar, kendim zayıfladım diye pek neşeli gittim denize ordaki zayıf hatunları görünce daha çoookkkk yolumun olduğunu anladım kaydirigubbakcemile3 Yani daha zayıflayamamışım bile kaydirigubbakcemile3Ha gayret kızlar el ele başaracağız mucckkkssss....a.s.

Kız Ilaybasak kızma yaaa... kaydirigubbakcemile3Geçen sene hamileydim hiç giremedim denize siftahı bu sene yaptım yani delikafadulden Haftada 1 kere anca giderim zaten,çalışıyorum ya 1 gün iznim var (bunada şükür) Gel misafirim ol ben seni götürürüm denize :teselli:a.s.

slm kızlar
bnm ameliyatım bu hafta kaldı
doktorum yurtdışına çıktı
haftaya olcam o geldiğinde

Olsun canım herşeyde vardır bir hayır, sen haber verirsin yine bize olmadan önce dualarımız seninle olur :Saruboceq:

ilay ben acık fikrimi söylemeyi düşünüyorum senin gibi insanların gercekten ilac kullanmasına gerek yok yani bir iki kg icin ilac alınmaz ben kendime diyorum mesela 75 kg düşsem asla kendime kg demem diye anlamıyorum yani bu 65 altındaki insanları ne güzel zayıfsınız işte ne geregi var ilac icmeye birde bence cok kendinle yani metabolizmanla ugraşma sonunda her yaptıgın şey sana artı olarak dönüyor ben mesela lida b,le ictim sonuc berbat akapunktura gittim sonuc kötü yani acıkcası sizler kg liyseniz biz ne oluyoruz bizim arkadaşlarda var 60 civarı örnegin gezmede ay cok kiloluyuz diyorlar ya gıcık oluyorum onlar kg bize artık ne denir sen düşün

BENCE HıC GEREK YOK EMıNıM ıNCECıK BıR BAYANSINDIR ÖYLE PARA TUZAGI ıŞLERLE UGRAŞMA BOŞVER

neyse güzelim....geç olsun da güç olmasın....en yakın zamanda olup kurtulursun inşallahhhh...:Saruboceq:

Olsun canım herşeyde vardır bir hayır, sen haber verirsin yine bize olmadan önce dualarımız seninle olur :Saruboceq:

kızlar gene karşılaşamadık benim karnım acıktı şimdi kıymalı makarna yapıp yiyecegim bir tabak akşama yemem herhalde gerci eşim cig köfte istiyor ama bilmiyorum

azra hayırlısı olsun
evet vardır bi hayır arkadaşlara.s
Ben geldim kimse yok.
Kızlar size bişey söylicem
Ben elma kroma başlamayı düşünüyorum.
Belki biraz motive eder diye düşünüyorum
Mucizevi bişeyler beklemiyorum ama
Bana fikirlerinizi söyler misiniz?

seni motive edeceğini düşünüyorsaan
al kullan bi ay dene bakalım başakcıımyerimseniben

Selmacım çok doğru söylüyosun
Zaten bugüne kadar hiç düşünmemiştim
ama ben kilo vermeye başlayınca gayet güzel kilo verebilen biriydim
Şimdi ise durakladı
Acaba işimi kolaylaştırır mı diye düşündüm
Neyse ben biraz daha düşüneyim bari

Kiloma gelince, evet çok aşırı kilolu değilim
Çevremdekiler de senin gibi düşünüyor
Hatta hiç diyet bile yapma diyorlar
Ama işte ben aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum
Eski halimi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…