Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ilay şöyle düşündüm ben hesap yaptım sana göre ben dokuz aylık hamile oldugumu düşündüm ve beşiz bebek karnımda SAYALIM VE HER BİRİ 3 KG BEBEK O ZAMAN seninle aramızdaki farkı farkedersin hesap u kadar basit canım o yüzden kafaya takma illaki kafayı bişeylere yoracaksan sen benim şu beşizlere bir ilac bulda ben biran önce kurtulayım :CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::roflol:

Selmacım süpersin:roflol:
Diyecek bişey bulamıyorum
Tamam kafayı çok takmıcam
kabul ediyorum, öyle çok sıkıntı yapacak bi kilom yok
Ama ben hala eski pantolonlarıma giremiyorum
Hatta şu anda yazlık giyecek hemen hemen hiç bişeyim yok
Pantolonları giydiğimde daracık oluyor,
Kapatmak için uzun tunikler giyiyorum üstüne
Buna ne diyeceksin???

Selmacım çok doğru söylüyosun
Zaten bugüne kadar hiç düşünmemiştim
ama ben kilo vermeye başlayınca gayet güzel kilo verebilen biriydim
Şimdi ise durakladı
Acaba işimi kolaylaştırır mı diye düşündüm
Neyse ben biraz daha düşüneyim bari

Kiloma gelince, evet çok aşırı kilolu değilim
Çevremdekiler de senin gibi düşünüyor
Hatta hiç diyet bile yapma diyorlar
Ama işte ben aynaya bakınca kendimi beğenmiyorum
Eski halimi istiyorum

ilaycım ben yatmadan önce veya musait bulduğum her an diyet ile ilgili kitap dergi vs okuyorum...kilo verme dururmuş bunun sebebi vücut kıtlık olduğunu düşünüp yağları tutarmış...o dönem de yemeni çok kısmazsan vücut kıtlık olmadığını düşünerek yavaş yavaş kilo verirmiş...ayrıca az olan kilolar yavaş verilir....merak etme gidecek kilocuklar....kaydirigubbakcemile2delikafadulden

Ben geldim kimse yok.
Kızlar size bişey söylicem
Ben elma kroma başlamayı düşünüyorum.
Belki biraz motive eder diye düşünüyorum
Mucizevi bişeyler beklemiyorum ama
Bana fikirlerinizi söyler misiniz?

Canım ben sana 3 seçenek sunacağım. En çok tavsiye ettiğimden başlayacağım.

1. Kilo vermen durduysa en az 1 hafta diyeti boz, canın ne istiyosa ye ama abartmadan.
Sonra tekrar başla diyetine verdiğini göreceksin.Belki 1 kg alırsın ama fazlasıyla vereceksin.Zaten almış gözüktüğün o 1 kg da kilo değil şişkinlik olacak. (Tecrübeyle sabittir ) çünkü vücut diyete alışıyor. Vücudunu,metabolizmanı şaşırtman lazım.

2. Bence senin kilo vermelik bişeyin yok sadece spora ihtiyacın var.Yani sporla sıkılaşsan o seni mutlu edecek bence.

3. Senin kilonda birinin bu tarz şeyler kullanmasını tavsiye etmiyorum ama gel görki hepimiz bir şekilde bişeyler kullandık.Ama illaki bişey kullanayım diyosan sana 4.3.2.1 var ya reklamlarda da çıkıyor onu tavsiye ediyorum.Onu ben almadım çünkü yeni çıktı.Ama içindeki bütün malzemeleri tek tek almıştım. L-carnitin vb. Yani onun içinde bitkisel yağ yakıcılar var.

4. Bu kadar maddeyi yazarken 4.maddeyi unuttum :roflol::roflol:

Kızlar yediklerimi yazayım.

Sabah : 1 nescafe.

Arada: 2 grissini

Öğle: 1 kase kırmızı mercimek çorbası,salata.

Ara : Yok

Akşam yemekten 1 saat önce: 1 kalın dilim karpuz

Akşam yemeğinde : Az tavuk döner ekmek,pide falan yok.Sadece döner.

Bu kadar kızlar.Birde cumaya regl bekliyorum ondanmıdır bilmem karnım davul gibi şiş ve gaz var atamıyorum. O yüzden bişey yemem daha. Şimdilik ben kaçtım byyy....Gelirim yine...kaydirigubbakcemile4

evet kızlar benimde bacaklarım cok kalın o yüzden 50 beden pantolon giyiyordum yeni pantolon aldım 46 ama genede bacaklarım cok var bacagım diyete başlamadan önce 71 di şimdi 65 olmuş bari 60 olsa gene iyi olacak o karın dan daha zor bacak eritmek bence

Üzgünkız ben pilatesi yaklaşık 5-6 ay yaptım
o dönemde kilo verme gibi bi kaygım yoktu
Vücudum şekillensin diye birazda eğlencesine yapmıştım
Gerçekten vücudumun çok güzel şekillendiğini gördüm
Normalde bende bel kavisi yoktur mesela
belim dümdüz iner
Ama pilates yaptığım dönemde bel kavisi ortaya çıkmıştı
Bacaklarda ve göğüsde sıkılaşma hissetmiştim
Zaten bırakırken de birden bire bırakmadım
Zamanla azalttım
şimdi de cd si var evde ama işte açık havada yürüyüş daha çok hoşuma gidiyor

Back