Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

afiyet olsun buse:oklava:
o kadar verdiğin kiloları birgünde alcaksın gerikötükedihüso

Sorma canım yaaa ne bileyim kendimi kaybettim birden, temiz havmı yaradı ne -tatlicadiarzu- Ama normale döndüm hemen.

Sabah : 1 dilim kepekli ekmek üzerine krem peynir

Ara : yok

Öğlen : Canım bişey istemiyo zorla meyve yiyorum. (yada dünkü mangallar bugünde idare ediyo beni kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-)

Akşama Allah kerim yazarım yine.

Azracım bu arada resimler harika yaaaa çok iyi vakit geçirmişsiniz belli, keşke bizlerde orda olabilseydik delikafadulden

slm arkadaşlar napıyonuz fırsat bulamıyorum girmeye ama git gide dahada yoğunlaşıyor işlerim ne zormuş cemiyet yapmak düğün sünnet söz derken birde nişanı çıktı kardeşimin benim sünnetteen 10 gün sonra nişan yapacağız arkadaşlar ya benim sünnet yapmamımı beklediniz diyorum şimdi onlar bir kg almışım kızlar ya şu işleri halledeyim aranıza geleceğim hemen inşallah neyse bana müsade allaha emanet olun sizleri çok seviyorum unuttum zannetmeyin sakın öptüm hepinizi
cnm bnm allah hep böle güzel yorgunluklar versiina.s.
seni özledik bian önce dön:1hug:
bu arada çok da kilo alma emia.s
Sorma canım yaaa ne bileyim kendimi kaybettim birden, temiz havmı yaradı ne -tatlicadiarzu- Ama normale döndüm hemen.

Sabah : 1 dilim kepekli ekmek üzerine krem peynir

Ara : yok

Öğlen : Canım bişey istemiyo zorla meyve yiyorum. (yada dünkü mangallar bugünde idare ediyo beni kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-)

Akşama Allah kerim yazarım yine.

Azracım bu arada resimler harika yaaaa çok iyi vakit geçirmişsiniz belli, keşke bizlerde orda olabilseydik delikafadulden
keşkeee kimbilir bleki birgün buluşuruuz:1hug:
Burda cehennem sıcakları başladı valla oturduğum yerden ter atıyorum. Gerçi adanada öyledir. Nasıl geçecek bu yaz Allah kerimm....:1shok:
çook sıcakk çoook özellkle bugün dahahda sıcaakdelikafadulden
Bak sen şu azraya kaçmış kaşla göz arasında, bende kaçayım bari....Muckkk herkese görüşmek üzere by...kaydirigubbakcemile4
aman bn burdaydıım:a015:

azracık gördüm seniiiii
ve en önemlisi kızını gördüüümm..allahım ne şeker şey öyle..maaşallah..gözlerinde öyle güzel bir bakış varki..çok içli sanırım..allahım bağışlasın onu

selam kızlar...bugün bende temizlik yaptım ancak fırsat bulabildim.....

azra_sıla fotolarına baktım...valla özendim..çok sıcak bir ortam gözüküyordu...kızın da çok şirin ve güzel bir kız..allah bağışlasın...inşallah bir gün 8.takım olarak da bir yerlerde buluşuruz....:::::)))))))

ne güzel azra buluşmuşsunuz keşke bizde olsaydık ama belki birgün buluşuruz ilaybaşak sanada kolay gelsin bende başlamak istiyorum temizlige ama bir türlü canım istemiyor neyse başlarım artık yavaş yavaş buse bursada cok sıcak ama tabiki antalya gibi degil üzgünkız sanada kolay gelsin ne güzel temizlik ben cok seviyorum temizligi

arkadaşlar nedense icimde garip bir his var sanki bu hafta kg veremiyecekmişim gibi geliyor /şimdi marketten kendime k filex aldım sabah sütle deniyecegim bakalım yiye bilirsem bu hafta bir kg versem ne güzel olur veremessem cok üzülecegim yasenağlama inşallah veririm :Saruboceq:senağlama

azracık gördüm seniiiii
ve en önemlisi kızını gördüüümm..allahım ne şeker şey öyle..maaşallah..gözlerinde öyle güzel bir bakış varki..çok içli sanırım..allahım bağışlasın onu
saol cnm cümlemiznkinii:nazar:

selam kızlar...bugün bende temizlik yaptım ancak fırsat bulabildim.....

azra_sıla fotolarına baktım...valla özendim..çok sıcak bir ortam gözüküyordu...kızın da çok şirin ve güzel bir kız..allah bağışlasın...inşallah bir gün 8.takım olarak da bir yerlerde buluşuruz....:::::)))))))
ellerine sağlık mis gibi olmuştur heryer
evt cnm biz çok eğleniyor ve mutlu oluyoruzhihoyyyt
keşkee 8.takım olarak biyerde buluşsak wala :Saruboceq:

ne güzel azra buluşmuşsunuz keşke bizde olsaydık ama belki birgün buluşuruz ilaybaşak sanada kolay gelsin bende başlamak istiyorum temizlige ama bir türlü canım istemiyor neyse başlarım artık yavaş yavaş buse bursada cok sıcak ama tabiki antalya gibi degil üzgünkız sanada kolay gelsin ne güzel temizlik ben cok seviyorum temizligi

arkadaşlar nedense icimde garip bir his var sanki bu hafta kg veremiyecekmişim gibi geliyor /şimdi marketten kendime k filex aldım sabah sütle deniyecegim bakalım yiye bilirsem bu hafta bir kg versem ne güzel olur veremessem cok üzülecegim yasenağlama inşallah veririm :Saruboceq:senağlama
kornflaksi bnde ilk sevmedim ama sonra başak zamnla insan alışıyor dedii
gerçektende öle olduu ilk zoraki yerkeen şimdi cnmm çekiyıor ve gerçektende took tutuyora.s
kızlar nerdesiniz ya keendi kendime konuşuyorum -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şey
bnde arasıra geliiom kimse olmayınca böle oluookaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...
valla çok sevindim 2.liğimize...
ve de üzgün kız seni de tebrik ederim...yanlışlık olmuşsa da olmamış sayıyorum:)))
azracım kızın çok tatlı maşallah..allah uzun ömürler versin..resimler çok şeker...bu arada çok çok geçmiş olsun diyorum şimdiden..ben lazer yaptırmıştım canım çok yanmıştı ama 4 saat acı çektim sadece..inşallah ameliyatın acısız ve sorunsuz olur şekerim..en kısa zamanda cin gibi görmeye başlarsın inşallah...
bu arada ben bu hafta sonu şehir dışına çıktım gezmeye..mantı,lazanya ve gözleme yedim arkadaşlar 2 gün boyunca:(((
bu sabah yeniden döndüm rejimime..etkilenmez inşallah..
öyle işte..

Back