Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar
bnm ameliyatım bu hafta kaldı
doktorum yurtdışına çıktı
haftaya olcam o geldiğinde
buse bence karnın vede popon kücülmüş gözle görülür bir şekilde iyi gidiyorsun durmak yok canım
mudanyada deniz var ama igrenc cok kötü mümkün degil girilmez biz oraya sadece gezmeye gideriz marmarada denize girmek imkansız
günaydın arkadaşlar
buse süpersin durmak yok yola devam........
buse ilk fotoyla son foto arasında büyük bir değişiklik var....bir kere karnının şişliği inmiş toparlamış vücudun....bende 81 kilo olduğum fotolara bakıyorum da göbek popo acayip şişti..şimdi daha iyi.....o yüzden durmayalım verelim kiloları........
günaydın arkadaşlar buse fotolar çok güzel göbüşün ilk fotoya göre küçülmüş böyle devam et süper
Günaydın arkadaşlar,
Busecim sen o iki fotoğrafı görünce nasıl farkettiğini görüp çok dikkat etmelisin yediklerine.
Demekki isteyince oluyor...
Azracım bir an önce dönüp iyi olduğunu söyle lütfen, merak ediyorum.
Selma kıs aklıma ne geldi bak.
Şu nesfiti sütle değilde meyve suyuyla falan denesene,
Ben komposto suyuyla denemiştim öyle de güzel olmuştu.
Hani sütün tadına iğrenç!!! diyosun ya.
Bir de bu hafta takımdaki herkes tehlikeli
Şu iki gün sıkı tutalım da bari artı çıkmayalım.
Buseyi çok kısakandım doğrusu,
Antepte yaşıyorum, çalışıyorum ve inanılmaz bir deniz özlemi çekiyorum.senağlama
Tabi okullar kapanır kapanmaz soluğu tatilde almayı planlıyorum.
Kıs denize giriyorum felan deyip kıskandırma bizi
Ben bugün tam bir dinlenme modunda olacam.
Arada uğrarım yine.
Biliyorum ki artık birileriyle karşılaşmak imkansız!!!
slm kızlar
bnm ameliyatım bu hafta kaldı
doktorum yurtdışına çıktı
haftaya olcam o geldiğinde
neyse güzelim....geç olsun da güç olmasın....en yakın zamanda olup kurtulursun inşallahhhh...:Saruboceq:
Olsun canım herşeyde vardır bir hayır, sen haber verirsin yine bize olmadan önce dualarımız seninle olur :Saruboceq:
evet vardır bi hayır arkadaşlara.skızlar gene karşılaşamadık benim karnım acıktı şimdi kıymalı makarna yapıp yiyecegim bir tabak akşama yemem herhalde gerci eşim cig köfte istiyor ama bilmiyorum
azra hayırlısı olsun
Ben geldim kimse yok.
Kızlar size bişey söylicem
Ben elma kroma başlamayı düşünüyorum.
Belki biraz motive eder diye düşünüyorum
Mucizevi bişeyler beklemiyorum ama
Bana fikirlerinizi söyler misiniz?