- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar....
92 oldum:))))
oleyyyy...sabah badem ve antep fıstığı yedim..
dün akşam yumurtalı mantar ve etli bamya yemiştim..tabi biliyorsunuz ekmek yok...
öpüldünüz..
bu arada haftasonu görüşemeyacağiz..sakın diyetinizi bozmayın haaa....:)
inşallah bu hafta güzel bir sonuc alırız gördügüm kadarıyla herkes vermiş birtek galiba ben az vermişim herkes bir kg üstü vermiş tebrikler
günaydın herkese kg verenler tebrikler azracım diş agrısı zordur gecmiş olsun bu arada bbbbende 600 gr vermişim yani 81 olmuşum /COLOR]
cnm bnm yıllardır çekiyoruum 20 lik diş ağrısıı çekiyorumsenağlamagünaydınnn..valla evet bu hafta iyiyiz maşallah..buse için olumlu oyum..azracım bu arada dişin için geçmiş olsun..öpeyim de geçsin :))
a.s.![]()
inşallah bu hafta güzel bir sonuc alırız gördügüm kadarıyla herkes vermiş birtek galiba ben az vermişim herkes bir kg üstü vermiş tebrikler
günaydın arkadaşlar bakıyorumda bu hafta süpersiniz benim kiloya gerince ben sadece 400 gr vermişim oda sanırım bugün yarın regl olacağım onun şişliği herhalde .........
azracım geçmiş olsun ..........
azracım hipokondriyak çıktı galiba? hasta olduğunu açıkladıktan sonra heber alabildiniz mi hiç?
sağlığı nasıl acaba?hiç haberim yok..iyidir umarım..