Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar hepinizi tebrik ediyorum ...
azracım geçiş olsun bence çektir kurtul çünkü sürekli iltahap üretiyo otür dişler sonra ne faranjiten kurtulabiliyon ne bademcik iltahbından
paylaşım alanına atmadıysan sonucu benimde -400 var pek bişey değil ama akmasa damlar hesabı :))
hamsicim poponun küçülmesi ne sevindimbenide öğle bu aalar göbek mide olduğu gibi duruyo
boyna popodan veriyom eskiden hemen göbeğim giderdi anlamadım bu işi

azracım geçiş olsun bence çektir kurtul çünkü sürekli iltahap üretiyo otür dişler sonra ne faranjiten kurtulabiliyon ne bademcik iltahbından
paylaşım alanına atmadıysan sonucu benimde -400 var pek bişey değil ama akmasa damlar hesabı :))
hamsicim poponun küçülmesi ne sevindimbenide öğle bu aalar göbek mide olduğu gibi duruyo

cnm yaa tüüüh attım :çok üzgünüm:
azönce hmde :bbo:
nese haftaya 600 daha versen:sm_cool:
pat 1 kilo düştüüm oluryerimseniben
zaten bu hafta süperiiiz:enbuyukkk::nazar:
birincilik bekliyoruum:hooray:

canım valla sayende aklıma geldi farenjit ve larenjit olup duruyorum..haklısın 20liklerden oluyor..ben de neden diyorum 3 yıldır böyle hasta oluyorum diye..hiç hastalanmazdım çünkü..dişler tamamlandıkça hastalıklar arttı..çok çok sağol..

valla -400 iyi bence..sabit kalmaktansa -1 gr bile olsa gerçekten önemli..çabalarımız boşa gitmesin çünkü...
popoya gelince tek yaptığım şey yürümek..belki ondan dolayıdır :):teytey:

6.takım 104. etap sonuçları

asibulut ( 57.5 / 57,5 / 0,00 / 0,00 % )
dora ( 63,5 / 63,5 / 0,00 / 0,00 % )
aeben ( 66,4 / 66,4 / 0,00 / 0,00 % )
kütahya ( 78.0 / 78,0 / 0,00 / 0,00 % )
cceylin ( 60.5 / 60,5 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 75,6 / 75,4 / 0,2 / 0,26 % )
nazlıgüleç ( 59,0 / 58,4 / 0,6 / 1,02 % )
mmmf27 ( 64,0 / 63,4 / 0,6 / 0,94 % )
yumukum ( 79,0 / 77,0 / 2,0 / 2,53 % )
ozgekrd ( 72 .8 / 72,6 / 0,2 / 0,27 % )

6. TAKIM TOPLAM KıLO ( 676,3 / 672,7 / 3,6 / 0,53 % )

listemizin son hali kontrol edebilirmisiniz kızlar.

cnm yaa tüüüh attım :çok üzgünüm:
azönce hmde :bbo:
nese haftaya 600 daha versen:sm_cool:
pat 1 kilo düştüüm oluryerimseniben
zaten bu hafta süperiiiz:enbuyukkk::nazar:
birincilik bekliyoruum:hooray:

canım olsun dediğin gibi haftaya fazlasıyla yazarız

canım valla sayende aklıma geldi farenjit ve larenjit olup duruyorum..haklısın 20liklerden oluyor..ben de neden diyorum 3 yıldır böyle hasta oluyorum diye..hiç hastalanmazdım çünkü..dişler tamamlandıkça hastalıklar arttı..çok çok sağol..

valla -400 iyi bence..sabit kalmaktansa -1 gr bile olsa gerçekten önemli..çabalarımız boşa gitmesin çünkü...
popoya gelince tek yaptığım şey yürümek..belki ondan dolayıdır :):teytey:

kendimden bide eşimden biliyom doktor uyarmıştı kalp kapakcıkları bozuk bide crohn hastası vücunda sürekli iltahap var yirmilik dişi gömülü kalmış çıkamaış ve sürekli şişiyordu doktor söğleişti

bu aralar bende çok yürüyom saatlerce nerdeyse
eve tıkılıp kalmaktan bıktım havalardan istifade ediyom biraz daha evde durursam kafayı yicem

merhaba kıslar hayırlı cumalar ....

bu hafta tebrik ederim sizi ....... 1. olacaksınız büyük ihtimal . hamsim senide tebrik ederim ....

sağol canım teşekkür ederim..herşeyin hayırlısı..bakalım bu haftalık sonuç güzel ama dileğim inşallah her hafta hepimiz istediğimiz sonucu almamız..
öpüyorum canım:içelim:
:1hug:

kızlar slm..eve gidip geldim..kimse yok yine:(
1 tane muz 3-4 kaşık pilav yedim...şimdi soda içiyom...
ödül olsun bir öğüncük karbonhidrat alayım dedim :))

afiyet olsun hamsii
bu arada kızlar birinci olamıyacğız
yine 14.takım önde
olsun ama biz kilocuklarımzdan kurtulalımda
varsın sonuncu olalım

bu arada halaa kimse yok ama
şunu yazayıım
buse_26 arkadaşımızı listeye alıyoruum siznde okeyinizi istiyoruum öncelikle tabii llaybaşak
yalnız ondan istediğim tek şey paylaşım
dietinde süper yalnız paylaşımı az

Azracım ben de yeni arkadaşı okeyliyorum
ama senin de dediğin gibi paylaşımı az bence de
Onu belirtelim arkadaşa

Kız Allah sizi emi... kaydirigubbakcemile3 Benmi az paylaşım yapıyom yaa...:tomato: Öncelikle aranıza aldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum, sonrasındada açıklamamı yapıyorum. Yaww kızlar valla her akşam geliyom sohbete bir Allahın kulu olmuyor.Yazılanları okuyup çıkıyom valla. Kendi kendime yazmıyayım diye.Yediklerimi yazıyorum zaten o ayrıda sohbete kimse bulamıyomkiiii:çok üzgünüm:

afiyet olsun hamsii
bu arada kızlar birinci olamıyacğız
yine 14.takım önde
olsun ama biz kilocuklarımzdan kurtulalımda
varsın sonuncu olalım

Doğru söylüyosun canım kilolar gitsinde varsın sonuncu olalım ama 1.de oluruz emin ol :lepi::hooray:

Bak işte ahanda kimse yok napayım şimdi ben sizi...Neyse yediklerimi yazayım bari...

Sabah: 1 tane form etimek üzerine krem peynir.

Ara :yok

Öğle: 1 simit, 1/2 bardak ayran (uzun zamandır ilk defa yedim)

Ara : 1 kase erik.

Şimdide dişçiye gidiyorum kızlar akşama gelirim yine öpüldünüz by....:teytey:

kızlar merhaba ben 13. takımdan
2. olmuşunuz tebrik ederim a.s.
yanlız üzgünkız nasıl bir hafta 3 kilo verdin canım anlatırsan çok seviniriimm sabredemedim kusura bakmayın :utangac:
lütfenn hemen öğrenmek istediim çünkü ben tam 1 aydır a ynı kiloya çakılıp kaldıımmm

Back