Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kızlar ne var ne yok bakem?
benim iştah maaşallah süper oldu. Günlerin acısını çıkarıyor yani.
Her saat başı bişeyler yemek istiyorum.
Kendimi tutmaya çalışıyorum ama çok da başarılı değilim açıkcası.

ya sorma canım ya bende öyleyim az önce 2 tane çikolata yedim:oklava:

Allahım benim bu çikolata düşkünlüğüm ne olacak:1no2:

ya hep bu çocukların yüzünden oluyor onlar için evde hep çikolata bulunduruyoruz

aslında bu çocukların halide ne olacak bilmiyorum okulda yiyolar eve geliyolar evde yiyolar

kızlar slm..
bilgisayarda sorun vardı dünden beri giremedim..
iyisiniz inşallah..ben kahvaltıda ton balıklı salata yedim..öğleyin ekmek içi köfte söyledim ama sadece içindekileri yedim...günah ama ekmeği çöp kutusuna gitti...
iştahım biraz daha iyi..ama parmak kadar 5köfte doyurdu ya beni helal olsun diyorum..dün 92.5 gibi çıktım..yani 93ün altına düşmüşüm..:)
umarım yarın 92 olarak kayıtlara geçer...
neyse kızlar..kimse yok..ben buralardayım..ara sıra göz atarım size..

ya hep bu çocukların yüzünden oluyor onlar için evde hep çikolata bulunduruyoruz

aslında bu çocukların halide ne olacak bilmiyorum okulda yiyolar eve geliyolar evde yiyolar

güzelim keşke bende senin kilon da olsam da o kadar kaçamak yapabilsemmmmmm....:icecream:

sadece yemekten bahsediyorsan bırak yesinler tatlım ya yemeğen çocuk daha kötü oluyor benim kızım mesela anser ediyo beni sofrada inan daha kötü yani

selam 8.takımın güzel ve çıtır bayanları :)))
takımda bayağı değişikler olmuş herkese yarım başarılar diliyorum..
teşekkürler edicim neler yapıyorsun bakalım senin kilo ne alemde :))
kızlar slm..
bilgisayarda sorun vardı dünden beri giremedim..
iyisiniz inşallah..ben kahvaltıda ton balıklı salata yedim..öğleyin ekmek içi köfte söyledim ama sadece içindekileri yedim...günah ama ekmeği çöp kutusuna gitti...
iştahım biraz daha iyi..ama parmak kadar 5köfte doyurdu ya beni helal olsun diyorum..dün 92.5 gibi çıktım..yani 93ün altına düşmüşüm..:)
umarım yarın 92 olarak kayıtlara geçer...
neyse kızlar..kimse yok..ben buralardayım..ara sıra göz atarım size..
iyi gidiyorsun hamsicim maşşallah yarın 92 öbür hafta 90 bir bakmışın 80-70
allahım inşallah bendeee ve hepimiz

günaydın kızlar...birazdan okula gideceğim...öğlne kadar kilo bildirimi olduğu için hemen kilomu bildiriyim....
bu hafta geçen haftalara göre daha fazla kaçırdım...ayrıca spor da yapmadım..regl oldum....sanırım okulda hareketli olmanın faydasını mı gördüm bilmiyorum ama tartıda 70.5 bu gördüm....ah ah bir de 60 lı rakamları hemen geliverse...
:Saruboceq:

gunaydin kizlar iki gundur giremiyorum ailevi birtakim sorunlarimiz var oyuzden sizden rica etsemde geri donmek uzere ayrildi yazarmisiniz kisa bir sure icin. kilom 80.7 olmusum canim cok sIKKIN arada gelmeye calisirim kendinize iyi bakin kusuruma bakmayin lutfen

yaylacım çook üüzldüm cnm
ama zmnla herşey düzelir herzmn da bu takımda yerin var
isteğin üzerine öyle yazıyorum

Back