Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar bu gün hep başım agrıdı migrenim tuttu şimdi biraz iyiyim ama tam olarak gecmedi
ilaybaşak nasılsın bu gün ugramadın

Geçmiş olsun canım.
Evet uğrayamadım. keyifsizim biraz.
Hava da çok soğuk ve dengesiz yine.
Yürüyüşe de çıkamadım.
Kötüyüm kısaca.senağlama

geçmiş olsun kızlar...kendinize dikkat edin...
:nazar:

üzgün kız arkadaşına üzüldüm allahtan rahmet ve başsaglıgı diliyorum

buse sende aramıza hoşgeldin a.s.a.s.a.s.

Sağol canım Şeniz

bnde üüzldüm cnm yaa
allahtan rahmet dilerim arkadaşına mekanı cennet olsun
ailesinede allah sabır versin:Saruboceq:

tekrardan hoşgeldin buse a.s.
15 kiloyu vermişsin geri kalnıda verirsin

deneme sürende kilo vermen 2.planyerimseniben
önemli olan ne yedin ne yemedim sen kilo vermek için neler yapıyorsun:uhm:
birde paylaşım istiyoruz:teytey:

Anladım azracım işten geldince paylaşımlarımı yapacağım.:1hug:

günaydın arkadaşlar

aramıza hoşgeldin busecim
seni çok azimli gördüm canım umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsına.s.

Amannn canım hepimiz bir an önce kortuluruz inşallah yaz geldi buraya yanıyoruz cayır cayır....:Saruboceq:

hoşgeldin busecim a.s.
hayırlısı ile inşallah istediğin kiloya gelirsin...merak ettim doktorumla yağları kırıcaz demişsin ya nasıl bir işlem bu?lipo gibi mi? gerçi farklı birşey sanırım..

Canım bölgesel zayıflama yöntemi.Lipoliz veya mezateropi gibi bişey.Tek farkı iğnesiz.Bir cihaz var bu sene çıkmış.Ben sadece karın yağlarım için gdiyorum.4 işlemden geçiyorum.İşleminde cihazında adı Ultrasound Kavitasyon . Yağları likit hale getirerek idrarla atılmasını sağlıyor. Bu adresden detaylı inceleme yapabilirsin.
Akupunktur Antalya - Akumer Akupunktur ve Estetik Merkezi - Ultrasound Kavitasyon

Evet kızlar yediklerime gelince;
Sabah: 1 dilim kepekli ekmek üzerine krem peynir.
Ara öğün: 1 adet grissini,1 adet form bisküvi.
Öğle: 1 ton balığı, 1 dilim kepekli ekmek.
Ara öğün: 1 kase erik
Akşam yemeği: 5 kaşık ıspanak yemeği,1 dilim kepekli ekmek.
Ara öğün: 7-8 tane çilek (yiyeceğim saat:22.00 gibi.)

Yapabilirsem koşu bandında yürüyeceğim.Onuda yapınca yazarım.Şu anda yeşil çayımı içiyorum.Öpüldünüz gelirim bir ara.By...:teytey:

arkadaşlar bu gün hep başım agrıdı migrenim tuttu şimdi biraz iyiyim ama tam olarak gecmedi
ilaybaşak nasılsın bu gün ugramadın
geçmiş olsun gülüma.s.
Ben çıkıyorum arkadaşlar.
İşlerim var.
Canım hiç iş falan yapmak istemiyor ama sonunda yapacak olan yine benim:(((((
yaa bu hereksdemi var aynen bnmde şuan arkamda bi ton çamaşır var katlanacak ama bn yapmak istemiyorummirmirmirmir
Sağol canım Şeniz

Amannn canım hepimiz bir an önce kortuluruz inşallah yaz geldi buraya yanıyoruz cayır cayır....:Saruboceq:

Canım bölgesel zayıflama yöntemi.Lipoliz veya mezateropi gibi bişey.Tek farkı iğnesiz.Bir cihaz var bu sene çıkmış.Ben sadece karın yağlarım için gdiyorum.4 işlemden geçiyorum.İşleminde cihazında adı Ultrasound Kavitasyon . Yağları likit hale getirerek idrarla atılmasını sağlıyor. Bu adresden detaylı inceleme yapabilirsin.
Akupunktur Antalya - Akumer Akupunktur ve Estetik Merkezi - Ultrasound Kavitasyon

Yapabilirsem koşu bandında yürüyeceğim.Onuda yapınca yazarım.Şu anda yeşil çayımı içiyorum.Öpüldünüz gelirim bir ara.By...:teytey:

güzel bir menü bnnce
sen iradeyide alıştrmışsın az yiyerekalkisalkisalkis

arkadaşlar ben şimd,lik akşam yemek yemeyi düşünmüyorum biraz salatalık domates su bu gün sogan suyuna başlamadım cünki başım agrıyor

selmacım avatarına bayıldım...
ve de çok geçmiş olsun canım..karanlık bir odada kapat gözlerini dinlen biraz çok iyi gelir şeker..ufff pek kötü olur başağrısıda allah şifa versin şeker:Saruboceq:

Kızlar size yazdıktan sonra akşam yemeğinde ıspanak ve 1 dilim kepekli ekmek yiyecektim.Ama benim bebiş uyurken koşu bandına çıkayım dedim. Saatte 6,5 km hızla tam 1 saat yürüdüm. 6 km yol yürümüşüm ve 380 kalori yakmışım. Yarına acısı çıkar muhtemelen çünkü epeydir spor namına bişey yapmıyordum.Sonrasında ise yemeğimi yiyecektim ama canım istemedi.Yani akşam yemeğinde hiç birşey yemedim. Az önce 6 tane yeni dünya yedim.Şimdide çayımı içiyorum.Yatmadan bilgimi vereyim dedim.ıyi geceler kızlar by......:teytey:

reductilin yanetkisi çook diyorlar doğrumu hamsi

canım ben yan etkisi olarak nabız hızımda artış olması ile susatması ile hissettim..bir de başağrısı yaptı..benim kullanmam riskli aslında sebebi son aldığım 10kilo ile tansiyonumun 13-11 yada 12-10 çıkmaya başlaması..kullanmayı bırakmamın bir nedeni bu.

yıllar önce kullandığımda bir sorun yaşamamıştım..o zamanlar sağlık sorunum yoktu ve gençtim..ama bu sefer fazla iyi olmadı benim için..bir de seren serengilin fln bebeğini düşürmesi bu tür haplar yüzündenmiş diye duydum yengemden ki daha önce kısırlığa neden oluyormuş diye duyunca da acıkcası korktum...

ama k.hidrat rejimine başladığımda eğer iştahım değişmeseydi yine de kullanmaya devam edecektim aslında...en azından 2-3kutu kullansam iştahım düzelir midem de küçülmüş olur ve rahat devam ederim diye düşündüm..gerek kalmadı allahtan iştahım düzeldi..

canım bu tür haplar riskli hakikaten..boşver düşünme bile..iştah konusunda sıkıntı yaşıyorsan karbonhidrat rejimine başlayabilirsin...

selam kızlar,

cmt sporda belimi incittim. pazar günü spora gitmedim. ama bugün daha iyiyim akşam spora gideceğim. haftasonu biraz dikkatsizlik ettim ama bugünden itibaren devam.

aman dikkat et canım..bel önemli..çok geçmiş olsun..ben ayağımı incitmiştim 3 ay-yaz sıcağındaa ayak bilekliği kullanmak zorunda kaldım..aman aman...:1hug:

evet ya bu ilacın yan etkisi neler?

geçmiş olsun güzelim....dikkatli ol...

canım nabız hızlandırıyor(metabolizmayı hızlandırdığından dolayı),susatıyor,iştah kapatıyor hakikaten de, tansiyonunu artırıyor,kalp,karaciğer ve böbreklerle iilgili rahatsızlığı olanlar için öldürücü olabilen bir hap..lidanın daha güvenli hali yani..tavsiye etmiyorum..aklıma gelmişken ağırlığı fazla olan kişilerde daha az yan etki gösteriyormuş..ağırlığı az olanlarda daha fazla yan etkisi oluyormuş...sebebi 15 mglık olanından kullandığımızı varsayalım..100kilo olan bir kişide ağırlığı göre dağılımı,60 kilo olan kişiye göre metrekare başına daha az olduğundanmış..
yani atıyorum 100kilo olana 15mg idealse,60 kilo olana 5mg idealmiş...ki zaten hapın kullanılması için doktorların dikkat ettiği şey vücut kitle indeksinin 34ten fazla olması gerektiği canım..

Sağol canım Şeniz

canım ücret olarak nasıl?haftada 1 gün gitmek yeterli olursa ve de izmirde böyle bir merkez varsa ağustostan sonra düşünebilirim tabi sende etkili olursa:)

bu arada günaydın kızlar..sabah ton balığı ile birkaç dilim kaşar peyniri yedim..
şimdi şekersiz nescafe içiyorum..yakında balığa döncem:p
dün akşam da ton balıklı salata yedim çünkü...ama aur cubur istemedi canım..çayımı içebildim yanında birşey yemeden..haa bu arada yatmadan önce erik yedim..

kızlar ya size rüyamı anlatayım çok korktum hala etkisindeyim rüyamda kanser hastasıymışım sayılı günlerim kalmış resmen ölümü bekliyordum bu kadar zor olamaz hayatımda gördüğüm en uzun rüyaydı

Allahım tüm hastalara acil şişfalar versin

kızlar ya size rüyamı anlatayım çok korktum hala etkisindeyim rüyamda kanser hastasıymışım sayılı günlerim kalmış resmen ölümü bekliyordum bu kadar zor olamaz hayatımda gördüğüm en uzun rüyaydı

Allahım tüm hastalara acil şişfalar versin

çeşmeyi aç suya anlat..akıp gitsin..hayra yor olur mu?etkilenmişsindirmuhtemelen bir yerlerden...çevremizde çok duyuyoruz çünkü..sıkma canını...

ben de rüyamda havuzda yüzüp duruyordum..bu arada havuzda nişanlım vardı-gerçek hayatta eşim değil bir arkadaşım ama güya nişanlıydık rüyamda-sonra nişanı bozuyor ben de üzülüyorum bu kadar kiloluyum bir daha evlenmeye ne zaman yaklaşacağım diye..sonra eşim beni uyandırdı sabah..rahatladım...:asigim:
bilinçaltı korkuları işte...:1hug:

Back