- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delikafadulden afiyet olsun ..... 4 avuç ha ...cokacimcoook kesinlikle farklı diyet yapıyoruz .kaydirigubbakcemile3geldim..ben fındık ile şekersiz limonata aldım..fındıktan 4avuç kadar yedim..limonatamı içiyorum...süt yoktu..
ama iyiyim ve karnım tok:)
benim canım pek bişey istemiyor 1 haftadır..diyetten mi yoksa hasta olduğum için mi bilmiyorum...
ama emin olduğum şey daha önce hastayken az yemezdim hiç..dediğim gibi sanırım tadların yoğun olmasından azalıyor yediğin miktar...5 yıl önce de öyle olmuştu..hapa bağlamıştım ama şimdi öyle olmadığını anlıyorum...
orda arkadaşlar farklı farklı uygulamış ilginç hepside kilo vermiş ..kaydirigubbakcemile3 ben o yorumlarda bizim takımımızdan mezun olan ve bu diyetı 2 dafa yapmış ve ikisindede . 10kilodan fazla vermiş lara arkadaşımızın yorumlerini uyguluyorum ..... kitapta 1. ve 2. aşama var canım farklılık onda kaynaklınıyor ....a.ssende gayet güzel yapıyorsun . yaza umarım hepimiz çıtırrr. girriz ...:teytey:a.s.
reductil canım..elimde 4-5 kutu var şu anda ama içmiyorum...zaten iştahım kapandı:)
selam kızlar,
cmt sporda belimi incittim. pazar günü spora gitmedim. ama bugün daha iyiyim akşam spora gideceğim. haftasonu biraz dikkatsizlik ettim ama bugünden itibaren devam.
evet ya bu ilacın yan etkisi neler?reductil canım..elimde 4-5 kutu var şu anda ama içmiyorum...zaten iştahım kapandı:)
selam kızlar,
cmt sporda belimi incittim. pazar günü spora gitmedim. ama bugün daha iyiyim akşam spora gideceğim. haftasonu biraz dikkatsizlik ettim ama bugünden itibaren devam.
başsağlığı dileyen arkadaşlara teşekkür ederim...
yeni arkadaşımıza hoşgeldin diyorum...
bugünlerde benim de midem doymuyor bir türlü...sporu da eskisi gibi yapamıyorum zaman problemi yaşıyorum...
cnm geçen hafta 1 kilo vermiştin hani seen
aman vermiyosanda bunu muhafa et cuma günü artı çıkma
tut boğazıyerimseniben
bu gruba yeni üye olduğum zamanlarda bir arkadaşımdan bahsetmiştim..karaciğer nakli bekliyor demiştim...bugün ne yazık ki onu kaybettim...öğleden sonra haberini aldık...çok üzgünüm çokkkk....nickim gibi üzgün kızım....her şeyin başı sağlık arkadaşlar... bu dünya o kadar kısa ki bir daha gelmeyecekmiş gibi yaşamalıyız...stresten uzak durmalıyz...Mekanın cennet olur birtanem...
tüm anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun
anne olmak isteyenlerede allahım seneye bugünü daha anlamlı kılsın diler ve hepinizi öperim
taşınma telaşındayım öldüm bitti çok ama çok yorgunum
canım yaa..ayda 3 kilo vermişsin..çok iyi..
sen hergün aksatmadan soğanı kaynatıp içtinmi?yani birebir bu yöntemi yaptın mı yani?
kaç dk kaynatmak lazım?merak ettim..9bardak suya yapınca günlük olarak 3'e bölüp mü tüketicez?
bu arada ceviz ve sarımsakla ilgili bişey biliyormusunuz?suda bekletilip içiliyormuş..
peki kaptan....o verilen bir kiloyu yazarız di mi?bu hafta regl olacağım boşboğazlığım o yüzden.....
arkadaşlar bu gün hep başım agrıdı migrenim tuttu şimdi biraz iyiyim ama tam olarak gecmedi
ilaybaşak nasılsın bu gün ugramadın