Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geldim..ben fındık ile şekersiz limonata aldım..fındıktan 4avuç kadar yedim..limonatamı içiyorum...süt yoktu..:(
ama iyiyim ve karnım tok:)
delikafadulden afiyet olsun ..... 4 avuç ha ...cokacimcoook kesinlikle farklı diyet yapıyoruz .kaydirigubbakcemile3

ben öyle yemeginde 1 tabak yeşil fasulye . 2 kaşık yogurt . 2 dl. ekmek ve kaca bi kase salata yedim cokacimcoookhem karnınmı hem bagırsaklarımı hemde gözümü doyurdum ..:utangac:

benim canım pek bişey istemiyor 1 haftadır..diyetten mi yoksa hasta olduğum için mi bilmiyorum...
ama emin olduğum şey daha önce hastayken az yemezdim hiç..dediğim gibi sanırım tadların yoğun olmasından azalıyor yediğin miktar...5 yıl önce de öyle olmuştu..hapa bağlamıştım ama şimdi öyle olmadığını anlıyorum...

benim canım pek bişey istemiyor 1 haftadır..diyetten mi yoksa hasta olduğum için mi bilmiyorum...
ama emin olduğum şey daha önce hastayken az yemezdim hiç..dediğim gibi sanırım tadların yoğun olmasından azalıyor yediğin miktar...5 yıl önce de öyle olmuştu..hapa bağlamıştım ama şimdi öyle olmadığını anlıyorum...

ne hapı bu :uhm:

orda arkadaşlar farklı farklı uygulamış ilginç hepside kilo vermiş ..kaydirigubbakcemile3 ben o yorumlarda bizim takımımızdan mezun olan ve bu diyetı 2 dafa yapmış ve ikisindede . 10kilodan fazla vermiş lara arkadaşımızın yorumlerini uyguluyorum .....:emir_bebek: kitapta 1. ve 2. aşama var canım farklılık onda kaynaklınıyor ....a.ssende gayet güzel yapıyorsun . yaza umarım hepimiz çıtırrr. girriz ...:teytey:a.s.

ne güzel konuştun aebenim.........

selam kızlar
geçmiş anneler gününüz kutlu olsun canlarım bu aralar çok keyifsizim canım hiç diet falan yapmak istemiyor
exodexde istediğim etkiyi yaratmadı pek elma kromu daha iyidi birzda moralim bozuldu bu yüzden biraz dinlenmek istiyorum
azracım beni biraz idare edebilirmisin canım yoksa bir süreliğine ayrılayımmı takımdan
sizlerin motivasu-yon yerinde sanırım size kilo vermede başarılar diliyorum bende uğraşcak pek hal yok anlıcanız

reductil canım..elimde 4-5 kutu var şu anda ama içmiyorum...zaten iştahım kapandı:)
evet ya bu ilacın yan etkisi neler?
selam kızlar,

cmt sporda belimi incittim. pazar günü spora gitmedim. ama bugün daha iyiyim akşam spora gideceğim. haftasonu biraz dikkatsizlik ettim ama bugünden itibaren devam.

geçmiş olsun güzelim....dikkatli ol...

başsağlığı dileyen arkadaşlara teşekkür ederim...
yeni arkadaşımıza hoşgeldin diyorum...
bugünlerde benim de midem doymuyor bir türlü...sporu da eskisi gibi yapamıyorum zaman problemi yaşıyorum...

cnm geçen hafta 1 kilo vermiştin hani seen
aman vermiyosanda bunu muhafa et cuma günü artı çıkma
tut boğazıyerimseniben

Slm kızlar, ben daha yeni girebildim nete. Bugün çok keyifsizim.
Hem yorgunluk, hem uykusuzluk var.
Sabah uyanamadım. Kahvaltı etmeden gittim okula.
Okulda saçma sapan doyurmayan atıştırmalık şeyler yedim.
Gelince de canım istemedi.
Regl sancısı gibi bir sancım var ama henüz regl olamam. Erken yani.
Moral ve motivasyonum çok düşük.

bu gruba yeni üye olduğum zamanlarda bir arkadaşımdan bahsetmiştim..karaciğer nakli bekliyor demiştim...bugün ne yazık ki onu kaybettim...öğleden sonra haberini aldık...çok üzgünüm çokkkk....nickim gibi üzgün kızım....her şeyin başı sağlık arkadaşlar... bu dünya o kadar kısa ki bir daha gelmeyecekmiş gibi yaşamalıyız...stresten uzak durmalıyz...Mekanın cennet olur birtanem...

Başın sağolsun fıstık. Şöyle durup bi düşündüm de sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz ya. Ölüm aklıma gelince kötü oluyorum ben.

tüm anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun

anne olmak isteyenlerede allahım seneye bugünü daha anlamlı kılsın diler ve hepinizi öperim

taşınma telaşındayım öldüm bitti çok ama çok yorgunum

Kolay gelsin canım.
Arada uğra buralara.

canım yaa..ayda 3 kilo vermişsin..çok iyi..
sen hergün aksatmadan soğanı kaynatıp içtinmi?yani birebir bu yöntemi yaptın mı yani?

Canım ben üç tane soğanı göz kararı suyla kaynatıp, ılık-soğuk, aç-tok farketmeden içiyordum. Çünkü kulaktan dolma bilgilerle uygulamıştım soğan suyunu. Şimdi yine öyle yapmayı planlıyorum.

kaç dk kaynatmak lazım?merak ettim..9bardak suya yapınca günlük olarak 3'e bölüp mü tüketicez?
bu arada ceviz ve sarımsakla ilgili bişey biliyormusunuz?suda bekletilip içiliyormuş..

Canım bununla ilgili sitede çok ayrıntılı bilgiler var zaten. Farklı şekilde uygulayanlar da var. Uygulamayı düşünüyorsan onları bi incele derim. Hangisi daha mantıklı ve uygun gelirse öyle yaparsın.
Ceviz ve sarımsakla ilgili de bişeyler var sitede.
Ama benim hiç dikkatimi çekmedi açıkçası.

peki kaptan....o verilen bir kiloyu yazarız di mi?bu hafta regl olacağım boşboğazlığım o yüzden.....

Bir kilo da iyi canım. Seni tebrik ediyorum.
ama sen yine de regl olacam diye boğazı fazla boş bırakma.

arkadaşlar bu gün hep başım agrıdı migrenim tuttu şimdi biraz iyiyim ama tam olarak gecmedi
ilaybaşak nasılsın bu gün ugramadın

Geçmiş olsun canım.
Evet uğrayamadım. keyifsizim biraz.
Hava da çok soğuk ve dengesiz yine.
Yürüyüşe de çıkamadım.
Kötüyüm kısaca.senağlama

bu arada yarın daha iyi moralle sohbet saatine yetişirim inş.
Bugün çok güzel kaynatmışsınız.
Aslında belli saatlerle kısıtlamak doğru değil biliyorum ama kimseyle karşılaşmayınca böyle paylaşım olmuyor diye belli saatte buluşalım demiştik. Dediğimiz saatte olmasa bile böyle sohbetler güzel oluyor de mi?

Back