Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA CANIM . sen ne diyeti yapıyorsun .... bende hipogilisemi var ve 10 gündür doktorum verdigi diyeti yapıyorum .... bu diyetde 2 satte bir mutlaka bişi yiyyorsun ve aylardır duran kilom harakate geçti 1 kilodam fazla vardım ....
yaptıgım diyet bir nevi montignac diyeti kan şekerini yükseltmeyen ve düşürmeyen bi diyet ve çok güzel karnın doyyor istedigin kadar yiyebiliyorum tabi senin bahsettigin yasaklar dışında . ve ilginçtirki yedigim zaman veriyorum az yedigim zaman veremiyorum . a.s yanlız bu diyetim adı karbon hizdera diyeti degil o çok farklı bir diyet sadece bol puroteinler içeren gidalar karbonhidrattan uzak tutan ve budiyeti bende yaptım 1.2. ay önce evet ilk etapta güzel verdiriyor fakat kaştaki suları . sonrada küçükbie karbon hidrat alımında çupp kilolar tekrar geliyor .....
bunları yazıyorum belki faydam dokunur size ...:1hug: gilisemik endeks için buraya bakabilirsiniz .http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/47422-glisemik-indeks-nedir.htmla.s.
alkisalkisalkis onun kolayı var canım % 70 kakao lu bitter çukulata yiye bilirsin arada bir ...tamam canım ben şimdi kararsız kaldım beni ekmek zorlamazda çayıda şekersiz içebilirim pilavda yemeyebilirim biraz çikolataya dayanamıyorum![]()
tabi canım elinden geleni yaparım ...kesinlikle Gİsi 55' in aaltında olanların tüketilmesi gerek...
aaben' in rejimi biraz daha rahat hali..canım sende de insülin direnci var..hipoglisemiye o neden oluyor..
benimkisi daha sıkı..sebebi şu..vücuda karbonhidrat girişi sınırlı olunca vücut şeker ihtiyacını yağ deposundan karşılıyor..9ayda 23 kilo vermiştim...5 yıl önce..ilk 4 ayda 16 kilo vermişim..ve bu arada hiç spor yapmadım bile inanabiliyormusunuz?
ve bırakınca tekrar kilo alma riski de pek yok çünkü vucud pankreası şeker düzeyini ayarlıyor bi zaman sonra .......a.skızlar ayrıca diyabetik çikolata var..diyabetik puding ve diyabetik krem şantilerle tatlandırıcılı talılar yapabilir
siniz..
sonuçta aç kalınmıyor..herşeyin bir alternatifi var..o nedenle rahat bir rejim..bırakma riski de oldukça düşük..
bende yarın başlamak istiyorum tatlı cok düşkün degilim ama pirinc ve ekmek cok tüketiyordum aşırı ekmege düşkünüm mesela iki tane kücük balıkla bir tane ekmek yiyordum yani hamsi alıgıyla bu kadar cok düşkünüm ekmege
arkadaşlar bide zannedersem et yemeklerini öğleyin sebze ve baklagilleri akşam yiyoruz öylemi
ve bütün anlattıkların dogru o yüzden ekmegi kesmiyceksin o zaman bu sefer 2 senede almassın . sedece beyaz ekmegi kes . dedigin gibi lif lazım özellikle kavaktıda ki insanı tok tutsun siz ekmek yemeden dayon bir türk gördünüzmükafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-a.s.internette bir doktorun sitesinden aldım..pişirince kompleks karbonhidratlar genel olarak basite parçalandığı için vücut tarafından emilim artıyor dolayısıyla glisemik indeks yüksek oluyor çiğ olanlara göre..
artı bol bol lif tüketin arkadaşlar..lif(yani selüloz) insan vücudu tarafından emilemez ve bağırsaklarda bir duvar işlevi görerek basit karbonhidratların ve nişastanın emilimni engeller..bu nedenle kepekli ürünlerde glisemik indeks düşüktür..meyveleri ve sebzeleri kabukları ile yemek bu nedenle önemlidir..sakın bunu unutmayın..kepekli ekmeğin kalorisi beyaz ekmeğe göre farklı değildir..farkı lifli olmasıdır..yani ben kalorirejimlerinin zararlı olduğuna inanıyorum bu nedenle..geçici oluyor..ben 23 kilo verdikten sonra karbonhidratları salak gibi yeniden hayvanca tüketmeye başladım ama kiloların bana geri dönmesi yaklaşık 2 yılı buldu..ama ben 23 kiloyu kalori rejimi ile vermiş olsaydım 1 ayda tüm kilolarımı geri alırdım..bu bir rejim değil beslenme şekli olmalı..sistem bozuluncaya kadar kilolarınızı korursunuz..