tabi canım elinden geleni yaparım ...
sen ekmegi kesiyorsun yanlış ... bili yormusun dr. bana günde 11 dl. ekmek verdi ...:1shok: bu diyetimde inan hepsini yiyemiyorum ...:1shok: amaaaa beyaz ekmek yasak .... tam bugday ekmegi onu bulamassam tam kepek yiyyorum .8hamuru beyazundan olmayan .) durun bu diyetin linkini vereyim size . benım yaptıgımın tek farkı ara ögünlerimin çok olması ...http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html okuyun burda bu diyetle ilgili bilgi var ...a.s.
hıhı kitabı bende var canım şu sıralar 2. kez okuyorum ....bu listeyide ordan yazdım zaten ....evet bu diyetler geriye dönüş diyetleri haklısın buda öyle .canım ekmek olmazsa olmaz değil benim için..zaten gerekli karbonhidratları meyve-sebze grubundan alıyorum artı benimki biraz taş devri diyeti gibi(gerçek insan doğası) ve biraz da atkinse yakın...
ayrıca dikkatini çekmek istiyorum..montignac diyetinin kitabını okuduysan orada entegral ekmek tavsiye ediliyordu ve yanında kesinlikle yağsız ürünler yanilmesi gerekiyordu değil mi?bu nedenle senin yaptığın montignac olmuyor..çünkü ton balığın yanında ekmek tüketiyorsun..entegral ekmek olsa bir nebze ama kepekli ekmeklerde kepek miktarları düşük oluyor ayrıca malt unu koyuyorlar rengi için..içi kepek anlamında fos oluyor yani rengine aldanma..
ben yağlı beslendiğim için hiçbir öğünde ekmek olmaması ideal bence...
bide arkadaşlar şimdi tam buğday ekmeği yiyecekmiyiz
orda arkadaşlar farklı farklı uygulamış ilginç hepside kilo vermiş ..kaydirigubbakcemile3 ben o yorumlarda bizim takımımızdan mezun olan ve bu diyetı 2 dafa yapmış ve ikisindede . 10kilodan fazla vermiş lara arkadaşımızın yorumlerini uyguluyorum .....aeben burda ekmekle yağlı besinlerin karıştırılmaması gerektiği yazıyor..yelizumut arkadaşımız söylemiş..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html
istersen ekmeğini yağsız yediğin bir öğünde tüket istersen..protein ve yağlarla ki özellikle yağlarla denk getirmemeye çalış...öpüyorum canım..tavsiye sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?