Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Alıntı:
azad kullanıcısından alıntı

arkadaşlar bide zannedersem et yemeklerini öğleyin sebze ve baklagilleri akşam yiyoruz öylemi

canım istediğini istediğin zaman yiyebilirsin..istersen beraber yiyebilirsin..ama tavsiyem salata olsun mutlaka...miktarda sınırlama yok...

buarada aebeninkinde nassıl bilmiyorum..öğle-akşam farkediyor mu onda acaba?

canım o senin tercihine kalmış .... beraber yenmeyecek sadece meyve .... eti hafif olsun diye öylen tercih edebilirsin ..

ve mutlaka yenmesi gereken az yaglı süt ürünleri . yogurt ,süt peynir her ögünde birini yiyyorsun mutlaka .. ve salata 3. ögündede .

bu diyat aslında saglıklı beslenmenin ta kendisi ..

canım ekmek olmazsa olmaz değil benim için..zaten gerekli karbonhidratları meyve-sebze grubundan alıyorum artı benimki biraz taş devri diyeti gibi(gerçek insan doğası) ve biraz da atkinse yakın...
ayrıca dikkatini çekmek istiyorum..montignac diyetinin kitabını okuduysan orada entegral ekmek tavsiye ediliyordu ve yanında kesinlikle yağsız ürünler yanilmesi gerekiyordu değil mi?bu nedenle senin yaptığın montignac olmuyor..çünkü ton balığın yanında ekmek tüketiyorsun..entegral ekmek olsa bir nebze ama kepekli ekmeklerde kepek miktarları düşük oluyor ayrıca malt unu koyuyorlar rengi için..içi kepek anlamında fos oluyor yani rengine aldanma..

ben yağlı beslendiğim için hiçbir öğünde ekmek olmaması ideal bence...

özellikle soruyorum..ben bir türlü ekmeği bırakıp geçemiyordum bu rejime...ve kaşar peynirini yediğim herşeyin yanına dilmlemeye başladım..ekmekmiş gibi tüketmeye başladım..tavsiye ederim..şimdi gayet rahatım ve ekmeği aramıyorum...düşündüğümde kuru kuru olduğunu hatırlıyorum..

ama kaliteli olanından almalısın mutlaka..çünkü patates nişastası kullananlar var kaşarda..

kızlar size yemin ediyorum...ben deliler gibi acıkıyordum...şu an eve yemeğe gitmedim bile..
kan şekerim müthiş derecede dengede..
unutmadan bol bol nescafe tüketin...ben 23 kilo verdiğimde light kola içiyordum..acıkınca bir bardak fln..şimdi kolanın zararını bildiğim için nescafeye çevirdim..kan şekerini dengeliyor..ve sadece 1 çay bardağı nescafe ile 1çy bardağı yeşil .çay içtim..sabah 1yumuratadan kaşarlı omlet yapıp yemiştim..domates,salatalık bile,zeytin bile istemedi canım..
çok sevinçliyim...

hıhı kitabı bende var canım şu sıralar 2. kez okuyorum ....bu listeyide ordan yazdım zaten ....evet bu diyetler geriye dönüş diyetleri haklısın buda öyle .
tam bugday ekmekgi demek zaten entegre ekmek .a.s ve ben bu ekmeyi arayıp buluyorum inan .ve kepek ekmegi konusundada haklısın çok dikket ediyorum . soruyorum hamurunun neden yapıldıgını ....ve yag konusu sadece süt ürünlerindeki yag . gerisi yaglı ürünlere karışılmıyor kızartme hariç . süt ürünlerdeki doymuş yag asidi oldugu için:1hug: salataya bile yag koyula biliyor tabi zeytin yagı ....:1hug:

benım uyguladıgım dr.mun verdigi diyet ilk başta saglık geliyor . a.s
ondan sonrada kilo vermek gerçi birbirinr baglantılı bu iki konu ....sen bu diyeti biliyorsun arkadaşlarını yardımcı olabilirsin . hepimiz şu yaglardan kurtulalımda .alkisalkisalkis:içelim::1hug: öyle yemrgi satıim geçiyor ... hayırlı günler fıstıklar ..a.s.

aslında yemem lazım bana uymayın siz..şimdi bir koşu bakkaldan süt alıp onu içeceğim..bu arada eşim h.sonu süt ısıttı bana..o da iştahı kesiyor kızlar haberiniz olsun..ayrıca içerdiği aminoasitlerden dolayı hem moral veriyor hem de kondisyonunuzu artırıyor yani daha fazla yağ yakıyorsunuz...

aeben burda ekmekle yağlı besinlerin karıştırılmaması gerektiği yazıyor..yelizumut arkadaşımız söylemiş..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/4720-montignac-diyeti.html

istersen ekmeğini yağsız yediğin bir öğünde tüket istersen..protein ve yağlarla ki özellikle yağlarla denk getirmemeye çalış...öpüyorum canım..tavsiye sadece...

bide arkadaşlar şimdi tam buğday ekmeği yiyecekmiyiz

canım yediklerin yağ ve protein ağırlıklı olduğundan dolayı ekmek yememelisin...
ekmek yiyebileceğin anlar:örn.yağsız peynir,yağsız süt,şekersiz marmelat veya şekersiz reçel..
bu bir ayırma diyeti aynı zamanda...

ilk başta karışık gelecek biliyorum..diyeceksin Gİsi 55in altında olanları tüketecektik hani diyeceksin..evet tüketebilirsin ama etkinlik açısından ayırarak tüketmen daha doğru olur..

orda arkadaşlar farklı farklı uygulamış ilginç hepside kilo vermiş ..kaydirigubbakcemile3 ben o yorumlarda bizim takımımızdan mezun olan ve bu diyetı 2 dafa yapmış ve ikisindede . 10kilodan fazla vermiş lara arkadaşımızın yorumlerini uyguluyorum ..... kitapta 1. ve 2. aşama var canım farklılık onda kaynaklınıyor ....a.ssende gayet güzel yapıyorsun . yaza umarım hepimiz çıtırrr. girriz ...:teytey:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…