selam kizlar bende dayanamiyorum su diyete yaaa aksam biraz pirinc pilavi yedim offffffffffff durmuyo agizim yineeeeeeeee
slm arkadaşlar nasılsınız uğrayamadım uzun zamandır bazen girip ufaktan bakıyorum neler yapmışsınız diye yazı yazamadan çıkıyorum çok yoğun tempolu günler geciriyorum allah nasip ederse cumartesi küçük kardeşimin sözünü yapıyoruz alış verişler devam kgma gelince aynıyım gerci bir kaç gündür basküle bile çıkacak vakit bulamıyorum inşallah sizler küloları bol bol veriyorsunuzdur allaha emanet olun
slm arkadaşlar nasılsınız uğrayamadım uzun zamandır bazen girip ufaktan bakıyorum neler yapmışsınız diye yazı yazamadan çıkıyorum çok yoğun tempolu günler geciriyorum allah nasip ederse cumartesi küçük kardeşimin sözünü yapıyoruz alış verişler devam kgma gelince aynıyım gerci bir kaç gündür basküle bile çıkacak vakit bulamıyorum inşallah sizler küloları bol bol veriyorsunuzdur allaha emanet olun
günaydın arkadaşlar
yaa bn halen regl olmadım
ve ne tesadüf kardeşimle bn aynıyız
geçen ay da öle oolmuştu ondan öncede
bizdemi bişey var yoksa of yaaaaaa
gercekten takımda ir durgunluk var ben hep burdayım ama kimse yok nedense
kızlar ben şimdi 2.5 litre su içmeye başladım ama böbreklerim bunu kaldırmıyor çok sancılandım sizde böyle bi sorun oluyormu aceba bir anda bu kadar çok su içmek zararlımı
azad evet bendede o sorun var benim böbreklerim ve sırtıma agrı vuruyor denedim ne zaman su icsem öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?