Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kizlar bende dayanamiyorum su diyete yaaa aksam biraz pirinc pilavi yedim offffffffffff durmuyo agizim yineeeeeeeee

canım bence lahana corbası falan boş işler insan onu yedigi zaman yemeklere karşı dahada ac gözlü oluyor şahsen ben öyleyim bir kere bizim ögrenmemiz gereken şey az ve herşeyden yemek o yüzden kendini bence sıkıntıya sokma ben her türlü şeyi denemiş birisi olarak söylüyorum ama şmdi özellikle öglende güzel yedigim zaman akşam ac gözlü almuyorum

slm arkadaşlar nasılsınız uğrayamadım uzun zamandır bazen girip ufaktan bakıyorum neler yapmışsınız diye yazı yazamadan çıkıyorum çok yoğun tempolu günler geciriyorum allah nasip ederse cumartesi küçük kardeşimin sözünü yapıyoruz alış verişler devam kgma gelince aynıyım gerci bir kaç gündür basküle bile çıkacak vakit bulamıyorum inşallah sizler küloları bol bol veriyorsunuzdur allaha emanet olun

canıııım bayadır görmüyorduk senii ii olduŞeniz
hep böle güzel mutlu haberler ver çook sevindim kardeşin için allah tamamına erdirsin:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar

gözün aydın olsun canım

günaydın arkadaşlar
yaa bn halen regl olmadım
ve ne tesadüf kardeşimle bn aynıyız
geçen ay da öle oolmuştu ondan öncede
bizdemi bişey var yoksa of yaaaaaa

azracım bi kadın doğumcuya görün bence düzenleyici ilac verirler......

Selam kızlar, farkında mısınız sitenin problemi geçti ama bizim paylaşımlar hala eski halini almadı.
Nedir bu durgunluk? Bahar durgunluğu mu)))

Lubabe Allah kolaylık versin canım, sen bu yoğunlukta yediklerine dikkat edersen iyi kilo verirsin bence.

Azra cım bence yaa, bi dr.a görünsene
Her zaman düzensiz oluyorsa vardır bi sebebi
Şimdi bir ay iki ay olsa diyecem ki hava değişimindedir, ya da stresin vardır falan
Diyet de regl düzenini bozar ama bildiğim kadarıyla başladığın ilk aylarda bozar.
Sen diyete yeni başlamadın de mi?

Kızlar yaa, bişey diyecem.
hani hep söyleniyor ya, herşeyden ye ama az az ye.
Ben bunu başaramıyorum bir türlü.
eğer bişeye ağzımı vurduysam önünü alamıyorum
O nedenle diyet yaparken hiç ağzıma almamayı tercih ediyorum
Mesela akşam eşimle kızım bişeyler yerken bazen yanlarında bile bulunmuyorum.
Diyete başladığımdan bu yana hep beraber oturup yemek yediğimiz sayılıdır
Ben napcam bu durumu?
istiyorum ki yemekte ne varsa azıcık alıp yiyeyim ve kalkayım ama olmuyor, yapamıyorum

ınşallahı maaşallahı kalmadı canım.
Öyleyiz işte.
Yaşamak için yesek zaten buralarda olmazdık, biz yemek için yaşıyoruz sanki.
ben yemek yemekten çok zevk alıyorum.
ve karnımın doyduğunu hissetesem bile hoşuma gittiği için yemeye devam ediyorum.klava:
Tabi maalesef

kızlar ben şimdi 2.5 litre su içmeye başladım ama böbreklerim bunu kaldırmıyor çok sancılandım sizde böyle bi sorun oluyormu aceba bir anda bu kadar çok su içmek zararlımı

Canım ben diyet yaptığım dönemlerde en az 2 lt. su içerim ve hiç rahatsız olmadım.
Yani 3,5-4 lt. su içsen belki rahatsız olursun diyecem ama 2,5 lt. kaldırabilirsin bence.
Sakın senin sancın başka bişeyden olmasın.
Mesela üşütmüş falan olabilir misin acaba?
Ama yine de bünye alışık olmadığı için sudan da olabilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…