- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
kızlar yaasenağlama
sabah ne olduysa oldu tlefonn hatı bozuldu şuan tlfnumuz çalışmıyor ve haliyle adsl de ama akşama yaptracama.s
şimdi sizsz yapamdım kızmı okula bıraktıım netcafeye geldiim
napiim sizlersiz olmuyor akşama sabr edemememŞeniz
başakcım bana kadın doğum uzmanı demeyinde ne dersenz diyiin çok korkuyorumdelikafadulden
diete yeni başlamadım 3 ay oldu
2 aydr böle neden bilmiyorum:uhm:
azadcım su içemk vucüda çok yaralı diet yapmaksak da günde enaz 2 buçuk içmek lazımyerimseniben
peki sna sorum şu olsun 2,5 lt içmeye başldığın zamndan beri günde wc ye kaç kez gidiyorsuun cnmCADIARZU
azrasılacım adaşım sen süper gidiyorsun bana göre bu hafta eğer regl haftan felan değilse kesnlikle çift rakamlardsın ve bunu görünce daha da bi motive olcan inanıyorum,:hooray:
nese çoook yazdım mektup gibi kaydirigubbakcemile3
daha buralardayım :sm_cool:
sabah ne olduysa oldu tlefonn hatı bozuldu şuan tlfnumuz çalışmıyor ve haliyle adsl de ama akşama yaptracama.s
şimdi sizsz yapamdım kızmı okula bıraktıım netcafeye geldiim
napiim sizlersiz olmuyor akşama sabr edemememŞeniz
başakcım bana kadın doğum uzmanı demeyinde ne dersenz diyiin çok korkuyorumdelikafadulden
diete yeni başlamadım 3 ay oldu
2 aydr böle neden bilmiyorum:uhm:
azadcım su içemk vucüda çok yaralı diet yapmaksak da günde enaz 2 buçuk içmek lazımyerimseniben
peki sna sorum şu olsun 2,5 lt içmeye başldığın zamndan beri günde wc ye kaç kez gidiyorsuun cnmCADIARZU
azrasılacım adaşım sen süper gidiyorsun bana göre bu hafta eğer regl haftan felan değilse kesnlikle çift rakamlardsın ve bunu görünce daha da bi motive olcan inanıyorum,:hooray:
nese çoook yazdım mektup gibi kaydirigubbakcemile3
daha buralardayım :sm_cool: