Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar yaasenağlama
sabah ne olduysa oldu tlefonn hatı bozuldu şuan tlfnumuz çalışmıyor ve haliyle adsl de ama akşama yaptracama.s
şimdi sizsz yapamdım kızmı okula bıraktıım netcafeye geldiimkaydirigubbakcemile4
napiim sizlersiz olmuyor akşama sabr edemememŞeniz
başakcım bana kadın doğum uzmanı demeyinde ne dersenz diyiin çok korkuyorumdelikafadulden
diete yeni başlamadım 3 ay oldu :delphin:
2 aydr böle neden bilmiyorum:uhm:
azadcım su içemk vucüda çok yaralı diet yapmaksak da günde enaz 2 buçuk içmek lazımyerimseniben
peki sna sorum şu olsun 2,5 lt içmeye başldığın zamndan beri günde wc ye kaç kez gidiyorsuun cnmCADIARZU

azrasılacım adaşım sen süper gidiyorsun bana göre bu hafta eğer regl haftan felan değilse kesnlikle çift rakamlardsın ve bunu görünce daha da bi motive olcan inanıyorum,:hooray:

nese çoook yazdım mektup gibi kaydirigubbakcemile3
daha buralardayım :sm_cool:

canım ben 8. takımın eski bir üyesiyim. ben seni diğer azra sıla zannettim. ama mesajından beni tanımadığını hissettim.olsun sen de hoşgeldin takıma.

arkadaşlar ben 4 mayıs ta doğum yaptım. maşallah çok cici bir kızım oldu. fotoları yükliycem.hepinizi öpüyorum.

evet adaşız onla bnde diyorum nerden tanıyorum die:uhm:
olsun tanışmış olduk bu sayede :1hug:
kızına kocaman maşallah bnden allah esirgesin :nazar:

Artık bu hafta da kilo veremezsem kendi kendime yuh diyecem yani o kadar.
yok cnm verriisin bnce en az 500gr gitmiştr senden eminma.s
i laycım tebrikler bende biraz sonra yürüyecegim ama bu gün günümüz vardı tatlıyı aşırı derecede kacırdım inşallah artı cıkmam
görüşürüz yarınakötükedihüso
takım arkadaşlarımdan özürdiliyorum sucumu kabulettim ama yarın bakacagız artık ne cıkarım yinede yarın olmadan şimdiden vurmayındelikafadulden:utangac::utangac::utangac:

kız cadı ne diyiim bn sana:oklava:

i laycım tebrikler bende biraz sonra yürüyecegim ama bu gün günümüz vardı tatlıyı aşırı derecede kacırdım inşallah artı cıkmam
bak seen canim yapilacak seymiydi bu .simdi ben agizima sudan baska bisey koymayacagim yarin insallah 70li kilolari goemek istiyorum kac senedir gormedim benim icin mukemmel bisey olacak :sm_cool:

Back