Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

offffffffffff kizlar ya okadar dikkat ettim dun fazla bisey yemedimki tartida az gosteriyim diye lahana corbasini ictim olmadi bisey kendi yaptigim sistemde devam etseydim 1 kilo vermis olurdum sunu anladimki ac kalinarak cok zor kilo veriliyo bu hafta okadar eziyete ramen yarim kilo verdigimi gordum offfffff umutluydum 70leri gorecegime ama tam 80 cikti yaaaa bana kizmayim bu hafta elimden geleni yaptim cok cok az kacamagim oldu.gecen haftalarda baya kacamak yaparak 1 kilo veriyordum ay hala inanamiyorum sadece yarim kilo verisim aksam gorusuruz kizlar geciktim yine byeeeeeeeeee

kızlar bn +1 im çünkü halen regl olmadım onun şişkinliği var bnde karnım davul gbii
bu hafta dietime uydum sporumu iyi kötü yaptım
moralim bozulmadı desem yalandır
çünkü ayın 2 sinde olurum 6 da biter öle basküle çıkarım die hesap ettim ama evdeki hesap çarşıya uymadı anlıcanız...

neyse kızlar bendende kötü haberler var malesef bente 10gr artıdayım 81600 olmuşum bende cok üzüldüm halbuki hafta ici 81 bile olmuştüm dün herşeyi mahfettim malesef:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama kendi adıma yılmak yok yola devam

BU ARADA GÜNAYDIN kimse moralini bozmasın biz bu işi başaracagız başka yolu yok

Bu moralsizlikle diyetime nasıl devam edecem,
Yürüyüşe nasıl çıkacam bilmiyorum.
Bikaç gün ara versem diye düşünüyorum.

bnce moralin bouzlmasıın:teselli:
bünye sonuçta bu her hafta vercek die bişey yok
bnmde doktorumun dediği şu diet yapıldığında metobolizma savunmaya geçer ve bazen kilo verme durur
onun için moralini bozmaŞeniz
bozacak biri varsa o da bnmsenağlama

kızlar yaasenağlama
sabah ne olduysa oldu tlefonn hatı bozuldu şuan tlfnumuz çalışmıyor ve haliyle adsl de ama akşama yaptracama.s
şimdi sizsz yapamdım kızmı okula bıraktıım netcafeye geldiimkaydirigubbakcemile4
napiim sizlersiz olmuyor akşama sabr edemememŞeniz
başakcım bana kadın doğum uzmanı demeyinde ne dersenz diyiin çok korkuyorumdelikafadulden
diete yeni başlamadım 3 ay oldu :delphin:
2 aydr böle neden bilmiyorum:uhm:
azadcım su içemk vucüda çok yaralı diet yapmaksak da günde enaz 2 buçuk içmek lazımyerimseniben
peki sna sorum şu olsun 2,5 lt içmeye başldığın zamndan beri günde wc ye kaç kez gidiyorsuun cnmCADIARZU

azrasılacım adaşım sen süper gidiyorsun bana göre bu hafta eğer regl haftan felan değilse kesnlikle çift rakamlardsın ve bunu görünce daha da bi motive olcan inanıyorum,:hooray:

nese çoook yazdım mektup gibi kaydirigubbakcemile3
daha buralardayım :sm_cool:

ilk olarak günaydın arkadaşlar azracım wc yede çok çıkıyorum dün sadece 1.5 litre içtim yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum dün rahatsızlanmadım mesela
benim hayatımda resmen su yokmuş bakalım bunda sonra neler olacak kiloma gelince 60.5

kızlar günaydın...
en hasta oldum..dün doktora gidip eve döndüm..larenjit ve farenjit olmuşum..işe geri gelmedim..bütün gün çorba,meyve ve çayla idare ettim..bu sabah tartım yine 94ü gösteriyordu..yaaa çok sinir oldum ben...o kadar çabalıyorum ama anlayamıyorum..buarada eşim biraz zayıfladın diyor ama bilmiyorum..henüz spora başlamadım ki sıkılaşmış olayım..neyse moralim bozuk benim..öptüm..

ilk olarak günaydın arkadaşlar azracım wc yede çok çıkıyorum dün sadece 1.5 litre içtim yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum dün rahatsızlanmadım mesela
benim hayatımda resmen su yokmuş bakalım bunda sonra neler olacak kiloma gelince 60.5
cnm bncede belki vucüt kaldırmadı bi anda o kadar suyu yavaş yavaş günde 1 bardak artırarark gita.s
kızlar günaydın...
en hasta oldum..dün doktora gidip eve döndüm..larenjit ve farenjit olmuşum..işe geri gelmedim..bütün gün çorba,meyve ve çayla idare ettim..bu sabah tartım yine 94ü gösteriyordu..yaaa çok sinir oldum ben...o kadar çabalıyorum ama anlayamıyorum..buarada eşim biraz zayıfladın diyor ama bilmiyorum..henüz spora başlamadım ki sıkılaşmış olayım..neyse moralim bozuk benim..öptüm..

çok geçmiş olsun hamsiciima.s.

selam kızlar
bu site beni kanser edecek sonunda sayfalar çokkkk zor açılıyor mesajlarım gene ve gene gimiyor son kez yazıyorum bir daha denemicem
kilom sabit arkadaşlar günlerdir wc ye çıkamadım korkunç bir kabızlık durumuyla karşı karşıyayım fakat pantolonlarımın basen kısımları bol geliyor artık
dün yediklerimi de yazayım
sabah bardak süt
ara yeşilçay ve yarım armut
öğlen yoğurtlu ıspanak dilim ekmek
ara 2 tane mercimek köfte yeşil çay form pluss
akşam kıymalı patatez yemeği salata
minik bir parça çikolata

benim de dikkatimi çekti azracım
Acaba hala sitedeki problemden mi diye düşündüm.
Bugün gelip kilo bildirimini yaparlar inş.
nasıl olduklarını öğreniriz.
Hiponun rahatsızlığı da vardı.
Neyse kızlar ben diyete ara veriyorum.
Biraz vücudumu dinlendirecem.
Biraz önce güzelce kıymamı kavurup 2 dilim k. ekmeği ile yedim. (Evde maalesef beyaz ekmek yok)
Olsaydı beyaz ekmekle yiyecektim.
ınanılmaz sinirlerim bozuk
Yürüyüşe de çıkmıcam bugün.
Sadece keyif yapacam.
Zaten öğleden sonra misafirliğe gidecem.

6.takım 104. etap sonuçları

asibulut ( 57.5 / 57,5 / 0,00 / 0,00 % )
dora ( 63.0 / 63,5 / -0,5 / -0,79 % )
aeben ( 67,0 / 66,4 / 0,6 / 0,90 % )
kütahya ( 78.0 / 78,0 / 0,00 / 0,00 % )
cceylin ( 60.5 / 60,5 / 0,00 / 0,00 % )
referans ( 75.5 / 75,6 / -0,1 / -0,13 % )
nazlıgüleç ( 59.4 / 59,0 / 0,4 / 0,67 % )
mmmf27 ( 64,0 / 64,0 / 0,00 / 0,00 )
else ( 68,2 / 68,2 / 0,00 / 0,00 % ) geri dönmek üzere ayrıldı
yumukum ( 78,0 / 79,0 / -1,00 / -1,28 % )
ozgekrd ( 72 .8 / 72,8 / 0,00 / 0,00 % )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 743,9 / 744,5 / -0,6 / -0,08 % )

KARDEŞ TAKIMIM LİSTEMİZİ KONTROL EDEBİLİRMİSİNİZ.

kızlar hypo en son 1 mayısda girmiş yani geçen cuma:1shok:
üzgün kız ise 4 mayısda girmiş:1shok:
azrasılam sen nerde kaldın cnm bnm seni bekliyoruz
kızlar birdeşimdi hepinize özelinden msn adresmi yollucam lütfen kayıt edin a.s

arkadaşlar bu haftaya mahsus hypoyu ve üzgünkızı affediyorum( belki geçrli bi sebebleri vardır) kilolarını sabit geçiyorum ama hafta içinde de paylaşımda bulunmazlarsa eğer DıSKALıFıYEDıR kesinlikle
azrasılacaım sen geç kalmazdın cnm ilk sabah erkenden yazardın ne oldu?

Back