Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu moralsizlikle diyetime nasıl devam edecem,
Yürüyüşe nasıl çıkacam bilmiyorum.
Bikaç gün ara versem diye düşünüyorum.
kızlar yaasenağlama
sabah ne olduysa oldu tlefonn hatı bozuldu şuan tlfnumuz çalışmıyor ve haliyle adsl de ama akşama yaptracama.s
şimdi sizsz yapamdım kızmı okula bıraktıım netcafeye geldiim
napiim sizlersiz olmuyor akşama sabr edemememŞeniz
başakcım bana kadın doğum uzmanı demeyinde ne dersenz diyiin çok korkuyorumdelikafadulden
diete yeni başlamadım 3 ay oldu
2 aydr böle neden bilmiyorum:uhm:
azadcım su içemk vucüda çok yaralı diet yapmaksak da günde enaz 2 buçuk içmek lazımyerimseniben
peki sna sorum şu olsun 2,5 lt içmeye başldığın zamndan beri günde wc ye kaç kez gidiyorsuun cnmCADIARZU
azrasılacım adaşım sen süper gidiyorsun bana göre bu hafta eğer regl haftan felan değilse kesnlikle çift rakamlardsın ve bunu görünce daha da bi motive olcan inanıyorum,:hooray:
nese çoook yazdım mektup gibi kaydirigubbakcemile3
daha buralardayım :sm_cool:
cnm bncede belki vucüt kaldırmadı bi anda o kadar suyu yavaş yavaş günde 1 bardak artırarark gita.silk olarak günaydın arkadaşlar azracım wc yede çok çıkıyorum dün sadece 1.5 litre içtim yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum dün rahatsızlanmadım mesela
benim hayatımda resmen su yokmuş bakalım bunda sonra neler olacak kiloma gelince 60.5
kızlar günaydın...
en hasta oldum..dün doktora gidip eve döndüm..larenjit ve farenjit olmuşum..işe geri gelmedim..bütün gün çorba,meyve ve çayla idare ettim..bu sabah tartım yine 94ü gösteriyordu..yaaa çok sinir oldum ben...o kadar çabalıyorum ama anlayamıyorum..buarada eşim biraz zayıfladın diyor ama bilmiyorum..henüz spora başlamadım ki sıkılaşmış olayım..neyse moralim bozuk benim..öptüm..