:lepi: helal olsun walla 70 lere düştü yaa ece:hooray: :teytey:
a.s.hihoyyyt
ece harika gidiyor lili abla
günaydın kızlarrr
kilo veren herkese tebriklerrr :lepi:
ece 79 .200 olmuş azra:lepi:
yani bir kilo daha vermiş geçen cuma 80.200 dü a.s
inşallah cnm belki yıllar oldu babamı rüyamda görmeylihele şükür ya anca bitti geçmişi okuma işi huselim ben 28 ablam30 yaşında hala babamızın yanıya yatarız kucağına otururuz daha bunlar iyi günlerin cnm kız cocukları için babalar bambaşka tabi annemde öyle ama o babaya naz yapmak şımarmak bambaşka
lili ablam ece mize kocaman maşallah süper gidiyor inşallah pes etmeden 60 kg olur ablam banada gelsene benim mamalarımıda sen yap denek geciyor içimden :))))ecemiz çok şanslı
azracım babacığını rüyanda görmüşsün cnm mevlam inşallah her gece rüyalarında etsin babanı 1 kg vermişsin cnm maşallah
ya bak şimdi telefon geldi yazacaklarımı unuttum hay allah neyse bütü n kg veren arkadaşlarımı gönülden kutluyorum ve dayim olsun diyorum veremeyen arkadaşlarımada düzenli kg vermeler diliyorum
ve sizleri çok seviyorum
asıl mutlu olman gerek bugün cnmkızlar bu arada çok moralim bozuk böyle güzel bir günde küçük kardeşime kız görmeye giceğiz biliyorsunuz ama ben çok üzgünüm moralsizim ne olur dua edin bazı şeyler netleşsin sizinle paylaşacağım içimi dökmem sizlerden destekler almam şart am ne olur dua edin
derdim çok çok büyük
kızlar tebrik ediyorum..güzel zayıflamışsınız genel olarak..darısı ben ve benim gibi sabit kalanların başına diyorum..
bende bir hareket yok..belki gramlarla vardır ama dijital olmadığından maalesef birşey görünmüyor...
günaydın kızlarrr
sabah tartıldım ama net yoktu yurtta,derse gitmek zorunda kaldım size yazamadan,kusura bakmayın,ben 71,600 olmuşum 73tüm tartıldığımda geçen cuma günü,kusura bakmayın geç kaldım sanırım biraz
tebrik ederima.s. olsun cnm önmli değil geç kalmadın ama bnm acelem var[/QUOT
peki sevindim,kusura bakma beklettiğim için,sabah yazıcaktım ama net yoktu dün de yoktu zaten,dersten sonra koşarak geldim buraya Şeniz
Sağol azad cımcanım tebrik ediyorum seni
Tebrik ederim ablagünaydın kızlarrr
Canım içini ferah tut inş. atlatırsın.kızlar bu arada çok moralim bozuk böyle güzel bir günde küçük kardeşime kız görmeye giceğiz biliyorsunuz ama ben çok üzgünüm moralsizim ne olur dua edin bazı şeyler netleşsin sizinle paylaşacağım içimi dökmem sizlerden destekler almam şart am ne olur dua edin
derdim çok çok büyük
8. TAKIM * *101.ETAP SONUÇLARI**
husel ( 72,7 ) / 72,3 / 0,4 / 0,55% )
lubabe ( 75,0 ) / 75,0 / 0,0 / 0,00% ) (geri dönmek üzer ayrıldı.)
azad ( 60,5 ) / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
duru16 ( 78,6 ) / 78,0 / 0,6 / 0,76% )
selma12 ( 82,3 ) / 82,0 / 0,3 / 0,36% )
azrasıla ( 102,5 ) / 101,5 / 1,0 / 0,98% )
azra_sila ( 117,0 ) / 116,0 / 1,0 / 0,85% )
llaybasak ( 65,2 ) / 64,0 / 1,2 / 1,84% )
üzgünkız ( 76,2 ) / 75,5 / 0,7 / 0,92% )
hypokonriyak ( 73,0 ) / 71,6 / 1,4 / 1,92% ) (yeni üye)
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 803,0 ) / 796,4 / 6,6 / 0,82% )
bildirimi yaptım kızlar hayırlı uğurlu olsun:enbuyukkk:
kızlar takıma alınmadım galiba
cnm szn deneme haftanızSağol azad cım
Tebrik ederim abla
Canım içini ferah tut inş. atlatırsın.
canım biz neden yokuz listede. deneme haftamız olduğu için mi:uhm:
takıma alınmadığımız için mi:uhm:
kızlar bu arada çok moralim bozuk böyle güzel bir günde küçük kardeşime kız görmeye giceğiz biliyorsunuz ama ben çok üzgünüm moralsizim ne olur dua edin bazı şeyler netleşsin sizinle paylaşacağım içimi dökmem sizlerden destekler almam şart am ne olur dua edin
derdim çok çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?