of be ne oluyor bu yavruya böyle cnm bu kadar güçsüzmü kaldı ilaçları kesmişmiydin ki sen hemen tekrarladı cnm geçmiş olsun inş..asuu korkma seni bıraktım kızım yine enfeksiyon kaptıöğlenden beri hastanelerde süründük 40,2 ile götürdüm .. ve tüm bebeler bu sekilde ya ölcem ben
basak bencere dene canım benim kosu bandında 1 yıl sonra cözdüm proğm varmıs onu bi açmıstım 3 dak yürütüyor 3 dak kosturuyor öleydi yani dimekki bölemis :) yap bakam iyi olar belki...
öslemcim kuzum tek senmi öslüyon beni hemiiiii bugun buralardaydım lakin durup durur ken birden ates aldı cocugu(( boğazları sismis yarabbim ya (
neyaptın tatlım sen ya üçtane ilaç çok değilmi cnm geçmiş olsun sanada inş...başım bu aralar cok agrıyor ya şimdi 3 tane agrı kesici ictim ama banamısın demiyor selmacıgım ondan canım cok sıkıldıa.s.
günaydın benden olsun bu sabah
gününüz güzel geçsin hastalarımız iyileşsin yağlarımız sular gibi akıp geçsin inşallah
(amin)
azracım çok geçmiş olsun cnm bu gün bende gezmekteydim günüm vardı çeşitlerimiz sınırlı hepsinden yedim ama küçük küçük akşama da annemdeyim bol bol sirkeli su içiyorum arkadaşlar bu hafta allahın izni ile kg vermiş olarak çıkacağım karşınıza
geçmiş olsun azracım kızlar bugün yürüyüşe çıktım 1saat yürüdüm hiç görmediğim yerlere doğru yürüdüm sonra korktum döndüm streç film de sarmıştım nasıl terletmiş inş yarında yürüyeceğim bu sefer bildiğim taraflara tabi........
canım benımm cok gecmıs olsun ...adanann havası bır sıcak bır soguk tam hastalık havası dıkkat etmek gerekıyor..
a.s.a.s.a.s. gecmiş olsun azra:1hug:
nekadar çok öğretmen olmuş takım daa hihoyyyt
ilay üzgünkız selmaa :asigim:
azracım asi cim geçmiş olsun sizlerede :teselli:
huselim düzenli herkese rep veriyom aksatmadan bütün takımlara replemediğim kişi kalmayacak heralde k.k da :)))))
asuu korkma seni bıraktım kızım yine enfeksiyon kaptıöğlenden beri hastanelerde süründük 40,2 ile götürdüm .. ve tüm bebeler bu sekilde ya ölcem ben
basak bencere dene canım benim kosu bandında 1 yıl sonra cözdüm proğm varmıs onu bi açmıstım 3 dak yürütüyor 3 dak kosturuyor öleydi yani dimekki bölemis :) yap bakam iyi olar belki...
öslemcim kuzum tek senmi öslüyon beni hemiiiii bugun buralardaydım lakin durup durur ken birden ates aldı cocugu(( boğazları sismis yarabbim ya (
asuu korkma seni bıraktım kızım yine enfeksiyon kaptıöğlenden beri hastanelerde süründük 40,2 ile götürdüm .. ve tüm bebeler bu sekilde ya ölcem ben
başım bu aralar cok agrıyor ya şimdi 3 tane agrı kesici ictim ama banamısın demiyor selmacıgım ondan canım cok sıkıldıa.s.
gününüz güzel geçsin hastalarımız iyileşsin yağlarımız sular gibi akıp geçsin inşallah
(amin)
kızlar günaydın.
azra, asi geçmiş olsun.
dün akşamüstü işyerinde çok fena oldum. sanırım tansiyonum çıktı. serviste de iyice kötüleştim. iner inmez istifra ettim. eve zor attım kendimi. biraz atıştırıp ilaç aldım ve bu sabah uyandım. 12 saat uyumuşum.
akşam azıcık ızgara tavuk ve domates yedim o kadar.
adaşım elma kromu benimkide seda sayanınkinden ama sana bişey diyimi
exodex varya bence neten bir araştır kolestrol ve şeker direnci falan bir sürü şey yazıyordu aklıma sen geldin aslına bakarsan
metin özata diye bir endokrin profösörü var içindeki üzümcekirdeğinin çok olumlu etkisi varmış kromla beraber tavsiye edrim falan dedi adam gatada yanlış hatırlamıyorsam genede sen bilirsin
elma kromu kulanan ların çok büyük kısmı memnun canım ama eczanelerde daha ucuz haberin olsun kargoda vermiyon bide
slm arkadaşlar bn buqn hastayım grıp olmuşum çok fecı öksürük hapşuruk halsizlik
yürüyüşüm 20 dk oldu
yedıklerım ıse
kahvaltı yapmadıım
öğlen qezmedeydıık
5 sıkım (etsız)çiğköfte marul 1 bar ayran
ıkındı bı muska börek ıkı çatal un helvası 1 çay
bu kadar
kızlar bu gün yaklaşık üç ltreye yakın sirkeli suyumu içtim 5 gündür hergün iki buçuk ltre sirkeli su içiyorum toptan yapıyorum suyumu git gel içiyorum işe yarayacak galiba
(amin)
kızlar günaydın.
azra, asi geçmiş olsun.
dün akşamüstü işyerinde çok fena oldum. sanırım tansiyonum çıktı. serviste de iyice kötüleştim. iner inmez istifra ettim. eve zor attım kendimi. biraz atıştırıp ilaç aldım ve bu sabah uyandım. 12 saat uyumuşum.
akşam azıcık ızgara tavuk ve domates yedim o kadar.
şımdı de sıcak suyumu ıçecem
streç fılmı sardım qobeğıme
1 saat kadar yürüyüp qelcem
aslında yürüyecek dermanım yok ama napıım
günaydın
hasta azralara geçmiş olsun
asi canım senin kızın totişide bir doğrulmadı hastalıktan kurtulmıyor yavru
durucum, hozlemk ne haber şekerler, homzlek karbonhidrat diyeti nasıl gidiyor canım bende başladım bugün ama anormal çikolata krizim var nasıl olcek bilmiyorum kaşık kaşık sarelle yedim dün oda yetmezmiş gibi 2 tane rodeo Allahım biri bana dur desin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?