Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

of be ne oluyor bu yavruya böyle cnm bu kadar güçsüzmü kaldı ilaçları kesmişmiydin ki sen hemen tekrarladı cnm geçmiş olsun inş..
başım bu aralar cok agrıyor ya şimdi 3 tane agrı kesici ictim ama banamısın demiyor selmacıgım ondan canım cok sıkıldıa.s.
neyaptın tatlım sen ya üçtane ilaç çok değilmi cnm geçmiş olsun sanada inş...

canım benımm cok gecmıs olsun ...adanann havası bır sıcak bır soguk tam hastalık havası dıkkat etmek gerekıyor..

a.s.a.s.a.s. gecmiş olsun azra:1hug:

nekadar çok öğretmen olmuş takım daa hihoyyyt
ilay üzgünkız selmaa :asigim:
azracım asi cim geçmiş olsun sizlerede :teselli:

çok teşekkür edeım cnm arkadaşlarııma.s.

çok geçmış olsun.....

kızlar günaydın.

azra, asi geçmiş olsun.
dün akşamüstü işyerinde çok fena oldum. sanırım tansiyonum çıktı. serviste de iyice kötüleştim. iner inmez istifra ettim. eve zor attım kendimi. biraz atıştırıp ilaç aldım ve bu sabah uyandım. 12 saat uyumuşum.

akşam azıcık ızgara tavuk ve domates yedim o kadar.

hepinize hayırlı sabahlar kızlar

asicim geçmiş olsun ya

aşk olsun bu arada bizde özledik a.s.

başım bu aralar cok agrıyor ya şimdi 3 tane agrı kesici ictim ama banamısın demiyor selmacıgım ondan canım cok sıkıldıa.s.

sanada geçmiş olsun selmacım inş 3 tanesini üst üste içmemişsindir kıs zehirlenirsin allah korusun

günaydın benden olsun bu sabah
gününüz güzel geçsin hastalarımız iyileşsin yağlarımız sular gibi akıp geçsin inşallah
(amin)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn sanada günaydın kaptanım

çok qeçmış olsun
tansıyon çok önemlı neden böyle oldun acaba

tamam adaşım teşekkür ederim a.s.a.s.a.s. o halde ben exodex almalıyım tam benim hastalıklara yönelik a.s

geçmiş olsun Sıla aman kendine iyi baka.s.

Çok geçmiş olsun Asi hem mevsim hemde emziğin etkisi çok sanırım sık sık hastalanmasındaa.s.

kızlar bu gün yaklaşık üç ltreye yakın sirkeli suyumu içtim 5 gündür hergün iki buçuk ltre sirkeli su içiyorum toptan yapıyorum suyumu git gel içiyorum işe yarayacak galiba

Lubabe bu yeni bir programmı ve ne kadar suya ne kadar sirke koyuyorsunŞeniz

günaydın benden olsun bu sabah
gününüz güzel geçsin hastalarımız iyileşsin yağlarımız sular gibi akıp geçsin inşallah
(amin)

ŞenizŞenizŞeniz tüm arkadaşlara günaydınlar a.s.

Azra geçmiş olsun canım a.s. geçen gün şunu anladım hastalıklarımın temelinde sadece sinir bozukluğu var 3 günlük dünya takma hiç bir şeyia.s.

şımdı de sıcak suyumu ıçecem
streç fılmı sardım qobeğıme
1 saat kadar yürüyüp qelcem
aslında yürüyecek dermanım yok ama napıım

hadi kolay gelsin SılacımŞeniz

günaydın arkadaşlar azralarım ikinizede geçmiş olsun eski azra döner dokunmuş olabilir canım sana ya dikkat et arkadaşım
asicim emzik hastalık faktürü gerçekten ben kulanmadım hiç oğlanda daha az hasta oluyor
adaşı görüyom seni alta neyapıyon canım cım

günaydın
hasta azralara geçmiş olsun
asi canım senin kızın totişide bir doğrulmadı hastalıktan kurtulmıyor yavru
durucum, hozlemk ne haber şekerler, homzlek karbonhidrat diyeti nasıl gidiyor canım bende başladım bugün ama anormal çikolata krizim var nasıl olcek bilmiyorum kaşık kaşık sarelle yedim dün oda yetmezmiş gibi 2 tane rodeo Allahım biri bana dur desin lütfenn

dur edicik dur napıyon anam kimse benim kadar çikolata yemez ben bile o kadar yemiyom.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…