Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende zayıflamak İstİyorum nasıl yapacaĞım ben hangİ guruba gİreceĞİm sİtede yenİ sayılırım yardım edermİsİnİz
hoşgeldınız a.s.
günaydın
kahvaltımı yaptım yürüyüşe çıkıyorum görüşürüz sonra fıstıkçıklar

günaydın cnm bol bol güzel yürümeler dılerım

bn ıse çok hastayım
gece boyunca öksürdüm
ciğerlerım kopacak sandım bı o kadar da ağrıdı

günaydın kızlar,
dün akşam: 3 ızgara köfte, 5-6 tane patates kızartması, 1 soda
1 avuç soyalı fıstıklı çerezler varya ondan yedim nasıl midem bulandı sabrettim baktım olacak gibi değil afersiniz bütün yediklerim gitti gece boyuncada midem berbattı sabahı sabah ettim, ablamın saçlarını boyadım sanırım boyanın kokusu etkiledi beni

canlarım ciğerlerim müdürüm aradı yanına çağırdı birazdan devam ederim

görün işte görün ,:jeyyar:
15 yaşında çocuk maşşallah kızıma Şeniz

günaydın tatlı gacılar azra sılacım geçmiş olsun cnm
melek su maşallah cnm sana hafta sonuda devam diyorsun yani
lili ablam ben aldım boyumun ölçüsünü daha gözüme gözüme sokup durmayın :)))
edicim kolay gelsin cnm sanada
huselim bol kalori harcamalar cnm

sabah 10:15 sirkeli ballı sıcak su
13:00 gibi kahvaltımı yaparım bir dilim k. ekmeği ve acıka yerim erkenden yazıyorum böyle olunca yazdığımın üstene çıkıp yiyorum
öğlen 12 de kızımı dersaneye götüreceğim saat 3de çıkacak 3 kadar yüremeyi düşünüyorum arkadaşlar
evden çıkmadan sirkeli suyumu içerim belki bir simit yerim dışarıda

Son düzenleme:
bu arada elma kromu bende baya işe yaramaya başladı bugün sabah 80 i gördüm kızlar oh be bişeyler yoluna girmeye başladı
pozitif düşün hayatında pozitif olsun dimi canım katiyen tatlı istemiyor artık
aradaki atıştımalarda kalmadı akşam larıda atıştırma kalmadı çok şükür
melek canım inanılmaz gaza geliyom seni okudukca
sabah 2 saate yakın yürüdüm 11 de bir çıktım 1 geçiyordu geldiğimde

valla canim bende sizden gazi aliyom valla canim daha tartilmadim ama hocama gore 5/8 kilo gitmistir dedi cunku beni goruyor hep ve korun sey sey istemez diye bir laf varya getiremedim simdi hay benim turceme ama siz anarsiniz demi ama iste hocamda bana bunu dedi gorunusde inailmaz incelme var dedi hihoyyythihoyyyt:lepi::teytey::dance::dance::enbuyukkk:

kızlar şu dakkadan itibaren yorum yok lütfen konu burda kapansın

takım canlanacak azra ve bunu yapacak olanda bizleriz

fırsat buldukça gelip bakacak birbirimize cevap yazacak duygularımız paylaşıcak ve birliğimizi devam ettireceğiz

duru ve hozlemk bildirim işini biliyorsunuz zaten
ben size son listeleride mesaj atarım böylece herhangi bir sorun yaşamayız bildirimlerde
ayrıca asi en kısa zamanda başlayacak
exell bilgisi olan arkadaşlarada kilo bildirim programını atalım herkes şu işi az çok öğrensinki olumsuz bir durum yaşanmasın
zaten 6.takımdaki arkadaşlarımızda var yani bir sorun yaşanmaz
meleksu cidden dietin sporun bir harika gidiyor
disiplininden asla ödün verme canım çok kısa zamanda istediğin kiloları görceksin eminim

bu arada takıma alınabilmenin 2.kuralı her cuma sabah erkenden tartılıp eski ve yeni kilonu yazmaktır 1.kural zaten belli paylaşım paylaşım paylaşım
bu iş en geç 12 ye kadar bitmeli eğer sabah yapamazsan perşembe akşamından yaparsın canım a.s.

tamam canim cuma sabah yazarim valla bende merak ediyorum kilomu ama cuma tartilcam bana da supriz olsun hihoyyyt

bu arada temin yediklerim ciykofte 6 tane ve brokoli ve birazda karnibahar dunden haslamistim bi guzel sarimsakli yogurdu dokdum ustune yedim gariiiii kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…