Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar aklıma gelmişken kozmik temizlik yapıyomusunuz..
ben başlıyorum yarın ama hergün lavman yapmicam..
zeytinyağı içtiğim günün ertesi sabahı yani 8. gün sabahı lavman yapıcam bir kere
liste aldım yapan arkadaştan
hergün lavman yapılması bana pek mantıklı gelmedi..

evet canim hem yun hic bir sakincasi yok ben korza giyorum onun ustune kislik yun bizama onun ustune yunden esortmanimi onun ustunede abimin esortmanimi 3/3 anadinmi beni davul gibi gosteriyor ama olsun belki gelen gecen diyordur kiza bak delikafadulden sonucta gun gectikce zayif olcam ozamanda yurudum yerlerde mini giycem :teytey::teytey::dance: ozamanda ben hihoyyyt:dance: boyle oyniyarak gecem

lavman ne? zeytinyag mi iciyon kiz ne ise yariyor

kozmik temizlik proğramı canım
bir hafta sadece meyve sebzeyi katı meyve sıkacağından sıkıp suyunu içiyosun yada sebze haşlayıp yiyosun..7. günün akşamı bir bardak zeytinyağı ve limon suyunu yudum yudum içiyosun ertesi gün sabah 5 te lavman yani bağırsağı temizliyosun..suyunu kendin hazırlıyosun..bir tür srum gibi
yalnız serum damardan lavmanda anüsden veriliyor..

kafamçokkarıştı kiz hic birsey anamadim ha lavman serum sen onumu iciyon peki ise yariyormu o lavman nerde var

anam kız naptın sen meleksu..
balon gibi şişip gidiyosun o zaman yürüyüşe sen..
çok merak ediyorum cumaya kilon kaç olacak acep

valla spor hocam dedi kesin bu hafta 5/8 kilo arasi vermisindir hem tek sudan degil yagdanda dedi haftaya supriz canim ama guzel bir rakam gosterecekdir allahin izniyle cunku cok emek veriyorum ve icim kipir kipir iste bu bile beni cok mutlu ediyor zaten birseye inanirsan olur ve ben hecandan yerimde duramiyorum dedimya simdik davul gibi yuruyom ama bir kac ay sonra mini etek len ordan gecem :dance::dance:

ağzınla içmiyosun şeker..
nasıl anlatsam bilemiyorumki..
sen google dan araştırabilirsin kozmik temizlik deyince çıkar şeker

kiz okudum ilk kez duydum ha sasirdim peki bu diyet icinmi yapiyon sen arkadan bide lavmanmi neyse iste sikiyonmu sen bunu yaptinmi daha once peki sonuc ne canim valla burda hic duymamistim sasirdim

yapmaım hiç canım yaparsam denemiş olucam bakalım artık..
neyse sen cumaya kadar tartılma cuma sabah aç karnına tartıl hemen yaz buraya..
önceki kilonu da yazmayı unutma
inşallah vercez bir an önce bu kiloları..
kısa bir süre sonra çiftli rakamlara geçicen inşallah..90 lı rakamlar seni bekliyor meleksu

evet canim insallah allah bana o gunu de gostercek insallah ben artik cikim yarin devam ederiz insallah biraz tv bakim ananas yicam saat 22:30 da yatacam cok sagol herkeze kucak dolusu opuyorum allah emanetsiniz hayirli geceler :1hug:

selam kızlar nassınız ve şoklardayımmmmmmmm:SSSSSSSSSSS

melekcim suç benim pc sorunlu olmasaydı sana antacaktım olayı ama anatamadım neyseki duru yazmıs ve olayı çözmüsün :))) eğer bu sekilde devam edersen zati husel de belirtmis bu haft denemeydi haftaya 8,takımın listesinde yer alacan sanırım senin gibi azimli bi üyeyi kimse kaybetmek istemez bence:))))

edişşşşşşşşşş kuzummm bende ev topluyom kuzum ondan müsait değilim koli yapıp duruyom anam ağliyiiiiiiiiiiiiii kız ( sen nassın canım kızın nasıl bakim ?

veeeeeeee AKREPPPPPPPPPPPPPPPP kuzum naaptın kız sen sende benim gibi ipinimi çözdün midenin heee? adet sisligi neyim derken 10 tamam etmisin ins gider o kötü etkiler ...

bana gelince 1 kg gitmis benden tabi temizlik yapıyom yani aldıklarımı temizliyom +3 düüüüüüüüü 2+ kaldı ins haftayada +2 gider de yaparım isimi ...

elma kromu nasıl kullanıyonuz kızlar ben günde 1 alıyom aksama kadar iyide aksam olayı bozuyom ben ve dayanıyom su içmeye:)))

husel hade bakam yeni esyaların ve yeni evin güzellikler getirsin sana insallahh mutlu mesut yasarsınız insallah....SEN BANA DEMEDıN UYUZ GAYSERıLıpp

asu canım geçmis olsunn canım yengene acil sifalar ...

asu geçmiş olsun canım

kızlar unutmayın saatinide yazıyoruz yediklerimizin

geçmiş olsun lubabe

yediklerimize gelince
08.00 de sirkeli sıcak su
09.00 da çeyrek kete 2 dilim kaşar
10.00 da 1 havuç
14.00 de patates piyası

şimdilik bu kadar........

yarın ve pazar günü sınavım var kızlar..dua edin iyi geçsin olurmu şekerler

sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden

kızlar bu gn yengeme gittiğimde tuzlu kurabiye yedim bir kaçtane bir tanede tatlı kurabiye bu pastane kurabiyelerinden masum görünüşlü olanlardan çay peyni acıka yedim yanında
akşamda oğlumun ekmeği kalmış bir parca onu yedim yemek yemicem demiştim çünki
çok az kazandibi yapmıştım bir parça yedim +çay bol bol sirkeli su içiyorum gün boyu sabahtan iki buçuk ltrelik şişeye yapıyorum yatana kadar şişeyi bitirmeye calışıyorum bitiriyorum şimdide içiyorum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…