slm herkeze dun yazamamistim arkadaslar kusura bakmayin dun aksama kadar disardaydim alisveris falan yaptim dun sabah 6 da kalktim 95 daka yurudum eve geldim kavalti yaptim bir dilim kepek ekmek 5 zeytin yarim bardak ligt sut iki tane sosis yedim ve iki yesil cay ve bol su sonra fitnesse gittim 55 daka 20 daka da saunaya girdim inanin vucudumda bir siklasma var cok ama cok mutluyum daha kiloma bakmadim ben iki haftadan iki haftaya tartilcam daha cok motive edecek beni onemli olan aynada ne gordun ama size haftaya pazartesi kilomu yazacam ara ogun 10 tane cilek yedim oglen yemek iki tane tost peynir ara 3 dilim ananaz yadim aksamda somon bali ve bol limonlu salata bugun de 6 da kalktim 95 daka yurudum eve geldim yazim dedim kavalti olarak nestle fitness yedim ligt sutlen bitlikte gerisini aksam yazacam simdi hazirlancam fitnesse gidecem sizi cok opuyorum allah razi olsun hepinizden :1hug:
kızlar acaip bir başı boşluk var takımda sanırım bu işin sorumlusuda benim
yeterince zamanım yok artık burası için
evde 4 olan bilgisayar sayısını 1 e düşürdük internetimizi bu ay kapattırıyoruz
artık evden hiç açamıycam
okulada laptop götürmediğimden pek giremiyorum
bunun yanında ev işiyle uğraşıyorum
ev buldum 1 tane kiralık şimdi eşya bakma telaşındayız sonra temizlik yerleşme vs.vs.vs.
takım kaptanlığı işini bu durumda yürütmem mümkün görünmüyor
o nedenle takım kaptanımız artık akreptir....
dieti ve burayı bırakmıyorum ama takımı sırtlayıp aktifleştirecek durumda olmadığım için bunu uygun buldum
akrep yardımcı olarak kimi istersen artık sen bilirsin ama bana azra_sila uygun gibi geliyor
güldencim sen ne dersin hem senin hem takım için iyi gelir gibi geldi banaa.s
neyse siz artık düşünün bikaç yeni üye bulsak iyi olur
başvuru bölümünü açtırabiliriz takımımız için artık bunlar öneriler
gerisi kaptana kalmış:))
azra sılacım tebirk ederim seni
insan zayıflamak istesin orası burası fark etmiyor beyinde bitiyor iş
gerçekten zayıflamak isteyenler zayıflıyor işte
canım aklımda yapıcam ama evdeki bilgisayar hala düzene girmedi..hergün bi proğram atılıyor..evet canlanma adına iyi oluyordu en yalkın zamanda olcak şekerselam kızlar
ablacım rahatsın bir süre oğluşunla .insan ilk kilo verdiği zaman çok çökmüş gibi oluyor ama zamanlada toparlıyor sende toparlasın canım
hüselcim sanada kolay gelsin canım yeni üye bulma işi iyi fikir hemen bir araştırma yapalım
akrepcim yeni kaptanlığında hayırlı olsun canım
ablası ya canlandır şu takımı artık
azracım bencede + .- olayına girelim bu işi düzenli yapacak birilerini bulalım gönülü varsa
akrep kilo cizelgesi yapıyordu bir ara oda tekrar başlasın bence
kızlar paylaşım alanına yeni üye için istek yazdım
yarışma başvuru topiği açılınca takipte olun lütfen
inanın kafamı kaşıycak vaktim yok zaten bu ara bol bol kaşınıyom
bitlendimmi nedir
Tebrikler lili kız ne güzel veriyor yazıklar olsun bana kücücük cocuk kadar olamadım utandı vallahi coooookayıp benim bu yaptıgım cok:çok üzgünüm::uhm:
özgecik hızlısınız bu hafta hemen bakıyorum canım
akrep kuzu ne eettin sen :1no2:ohhh bee oku oku anca bitirdim...
kızlar şimdi yuhlanma sırası bende kilomu söylüyorum çok feci bir durum hala şaşkınım..sabah tartıldım kilom 70 anacım..hatta 72 yi bile gördüm bu hafta bikaçgündür dikkat te ediyorum analamadım hala..karnım acaip şiş dün kanama oldu bende bayağı..garip ama gerçek durumlardayım...
ama öyle bir hırslandımki artık salıvermek yok önce kendim sonra takım için acaip olcak kızlar..
tam gaz devam ediyoruz pes etmek yok...
üç gündür düzenli 1 saat yürüyorum sonraki yürüdüklerimi saymıyorum tabi..bugün 1 tur da koştum çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?