Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tesekkürler azadcım daha ii leri senin olsun canım.... Asu ben sedanın kini kullanıyorum ... Valla tokluk olayı artık sey etmiyorda wc olayı iyi oldu bana bunu diyim tatlı olayını kapattı regl oolup tatlı çılgınlıgı yasıyan ben tatlı istemiyom sükürrrrrr

ablam arada ecenin ilaçlarından tırtıkla belki tatlı isteğini keser

ooo unuttum yahu 3 gün yokum ben buralar size emanet
yarın kayseri yolcusuyum allah izin verirse
hayırlı yolculuklar cnm güle güle git gel tatlım
husel acaba herkes istedigi kiloyamı geldi ondanmı bu isteksizlik galiba bir ben kg fazla sanki bana öyle geliyor
yok cnm be senden kg lolu arkadaşlarımız var takımda ama nazara geldik heralde

kilo bildimim geçen haftaya göre +400 gr olmuşum 79 kiloyum ( gerçi sinir bozukluğundan wc sorunu yaşıyorum ve çok şişim ( günde 1 saat civarı yürüyorum komşularla beraber çıkıyoruz yürüyüşe, akşam yemek genelde yemiyorum her akşam 5 fincan sıcak limonlu su içiyorum(
Arkadaşlar bilgisayarım arızalı idi format atmaya göndermiştim bir kaç parça değişimi yapılmış bu nedenle tamir işi uzun sürdü. şimdi geçmişi okuyup geliyorum.

slm herkeze dun yazamamistim arkadaslar kusura bakmayin dun aksama kadar disardaydim alisveris falan yaptim dun sabah 6 da kalktim 95 daka yurudum eve geldim kavalti yaptim bir dilim kepek ekmek 5 zeytin yarim bardak ligt sut iki tane sosis yedim ve iki yesil cay ve bol su sonra fitnesse gittim 55 daka 20 daka da saunaya girdim inanin vucudumda bir siklasma var cok ama cok mutluyum daha kiloma bakmadim ben iki haftadan iki haftaya tartilcam daha cok motive edecek beni onemli olan aynada ne gordun ama size haftaya pazartesi kilomu yazacam ara ogun 10 tane cilek yedim oglen yemek iki tane tost peynir ara 3 dilim ananaz yadim aksamda somon bali ve bol limonlu salata bugun de 6 da kalktim 95 daka yurudum eve geldim yazim dedim kavalti olarak nestle fitness yedim ligt sutlen bitlikte gerisini aksam yazacam simdi hazirlancam fitnesse gidecem sizi cok opuyorum allah razi olsun hepinizden :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…