Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

huselim geçmiş olsun miniğime..,
benim bücürüküm öksürük krizine girdikçe acaip geriliyorum yaa..ne yapsam geçmiyor ne meret bişimiş bu böyle..
herkese cevaplar hazırladım ama kızım öksürürken tüm okuduklarımı unuttum iyimi

sağol selmacım
ya geçen haftasonu gelen arkadaşlar ailecek hastaydı anlamıyorum ya
hasta hasta çocuklu eve ne gelirsinizki
olan kızıma oldu
daha doğrusu onlar gitti gideli üçümüzde hastalanma yolundaydık da kızım çok kötü oldu

mevlam korktuğuna uğratmasın cnm komşunu inşallah iyi çıkar tüm tahlilleri doktorlar en son söyleyeceklerini en önce öylerler inşallah güzel allahım evlatlarına bağışlasın
sağol cnm amin inşallah bol muttluluk huzur nasip etsin bütüm yuvalara
evet durucum valla ben salaklıgıma doymim emiii( oka vitamin var içinde ama ben saf dr ler öncedende verdinde kilo yapar die red etmisitm bu arada düzenli spor diyet de 4, günü geride bıraktım 500 gr vermisim :)))
hadi bakalım cm inşallah daha daha çok verirsin devam et cnm durmak yok yola devam

insan hastayken nasıl gezmelere giderler ya sorsaan çok hastalar ama popolarını yinede gezdirirler birde çocuklu evde ne işleri var ya yazık günah allah akıl fikir ihsan etsin böylelerine cnm tez vakitte düzelir inşallah minikimiz
akrem ya cnm ne olur yavruncuğunun şu öksürüğü geçsin cnm ya her yazdığında çok üzülüyorum insan öksürmek istemez boğazları çok acır küçücük çocuk nasıl dayaıyor kaç gündür allahım şifalar versin inşallah

günaydın selmacım

geçmiş olsun akrebim

gözün aydın lili abla oğlunada Allah iyilik versin

durucum inş faydasını görürsün

kolay gelsin luboş bayağı yoruldun neyseki eşin yardım ediyomuş

kızlar
yarın babamın sene-İ devrİyesİ 21 yıl bİtecek onu kaybedelİ...
Sİzden İsteĞİm bİr fatİha okumanız...
Hepİnİzİ sevİyorummm

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun canım

allah olması gereken bir tane erkek numune yapmış oda sana mı denk gelmiş luboş kaydirigubbakcemile5
şanslı arkadaşım benim :jeyyar:

husel sudeme üzüldüm geçmiş olsun :teselli:

ve diğer arkadaşlarım tünaydın

birazdan bizde çıkarız oy için
ama ne komiktirki bunların hiçbirine vermek içimden gelmiyo boşmu bıraksam ne

bende kararsızlardanım bakalım kime verecegim bilmiyorum oyumu ne yapsam bilmem

al birini vur ötekine selma :roflol:
benimkilerin hepsi kararlarını verdilerde
ben çon ince düşündüğüm için takıldım kaldım :sm_confused:
konu belediye başkanlığı olunca insan parti değil iş yapacak kişi arıyor
şansımızdanmıdır nedir adayların hepsi berbat burda -tatlicadiarzu-

slm şekerler..
bebişim sabaha karşı ateşlendi hem de ne ateş yüzü kıpkırmızı olmuştu bir yandan da titriyordu..tuvalet diye uyandırdı beni hiç kalkmazdı böyle..kalktım lambayı bi yaktım fenaydı..hemen ateş düşürücü içirdim..babamızda yoktu..sabah babamız gelene kadar kaç posta içirdim ateş düşürücü yaa..
bi yandan öksürük çıkaramıyor kusuyor..
babamız geldikten sonra oy vermeye gittik geldik..giydirdim bücürükümü yolumuzun üstü park bahçe felan..görünce onları iyi oldu açıldı biraz..tabi oynicam diyemedi bile takatı yok garibimin..
şimdi sızdı kaldı..uyuyorlar baba kız..
asi canım böyle vercektin kiloları neden çıktın bakim sen.stres yapmamak içinmi
selma canım ne ilacı aldın.. anlamadım
ben kromu akşam yemekten bir saat önce içiyorum..yani günde bir kere..akşam atıştırmalarını da kesiyor ve hareket ettikçe acaip terletiyor ve garip bir şekilde karın bölgem terliyor..yağları yakıyor sanırım

heralde ablam oda bana denk geldi aslında var böyle erkekler ama saklanıyorlar heralde ben var ya bu adamı saklandığı yerden çıkartana kadar anam ağladı zor kandırdım :))) iyikide kandırmışım bizim aramızda 6 yaş var ve ben ana abi derdim ergenlik dönemimde vuruldum ona ilk gözümü onda açtım mevlamda onda kapatmayı nasip etsin

offff akrebim ya neden yavrumuzun hastalığı bukadar uzun sürdü ya vucudu direncinimi kaybeti nedir bu böyle hay allahım acil şifalar ver yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…