saol abla bı ısteğın arzun varsa başım qözüm üstünesın bılesın Şenizgünaydın kızlar
oğluşum geldi ve hasta :1no2:ilk hastaneye götürdük ilaç için sonrada eve getirdik grip olmuş
burda üç gün kalacakya iyileştirmemiz lazım a.s
azracık güle gülegit şeker Şeniz
edişim sanada günaydın canım Şeniz
saol cnm bnm senın ıçın de qeçerlı lılı ablama dedıklerım :1hug:günaydın arkadaşlar azracım güle güle git geç cnm
lili ablam geçmiş olsun oğluşuna
sabah kahvaltım yarım dilim. k. ekmeği iki çatal peyni iki catan ayva reçeli çay
saol çook teşekkürler yalnız bn annemlerle qıdıyorum zatengünaydın şekerler
husel tamam canım anladım hemen yapıyorum..
ablacım geçmiş olsun oğluşuna iyi bak emi
azracık güle güle git ve gel..hadi bakim anneciğini görcen
hadi bakalım cnm allah gönlüne göre versinnnKızlar bu hafta karar verdİm hep salata yİyecem bol su nİsan sonuna kadar 80 olmam lagzım cÜnkİ arkadaŞlarla beraber kg verİyoruz ben Önde olmam lagzım tabİ İnŞallah hepİmİzİn kg sİ aynıhırs oluyor banada helekİ bu hafta verdİgİm İcİn İyİ geldİ bana bol salata ve meyva yİycem İnŞallah bu gÜn pazara yada markete gİderİz alayım bol malzeme
sanada kolay gelsin cnm inşallah iyi sonuçlar alırsınnselam kızlar
ablacım gözün aydın ve geçmiş olsun canım
sende sıkılmışın epey bu erkek mileti çok namkörler kadınları bir eş olarak değilde evin hizmetcisi gibi görmekten nezaman vazgeçerler bilmem türk erkeğinin malesef kapasitesi bukadar yok sorumluluk aşılamıyorlar anaları ondan kaynaklanıyor neyse boşverin şimdi
kendime tere tohumu aldım arkadaşlar dereotunu çok faydasını görmüştüm zaten ama dereotunu sürekli bulmak çok zor bide sıkıldım onu yemeğe çalışmaktan şimdi cacık yapımıp içine doğruyom bağ salatalık acı biber sarımsak nane de koyuyorum süper oluyor 2 gündür öğünlerimde yiğorum
selmacım bende salatalık malzeme aldım bol bol bide göğüs aldım diet ton baliği falan öğünlerimi böğle geçirecem bakalım ne olacak inşallah bir faydasını görürüm
azracım güle güle git tatlım hayırlı yolculuklar
asicim wc problmeini özdüğüne sevindim b vitamini eksilkliğide kabızlık yapar biliyonuz aldığın ilaçta bol bol var .bide kilo yapar diye doktorun verdiklerini içmiyordun:))
bende ucuz bişey buldum exodex diye 35 tl dedi eczacı haftayada onu alacam krom ve üzüm çekirdeği varmış içinde türkiyedeki bakanlık onaylı bir kaç zayıflama ilacından biriymiş hiç bir yan etkiside yokmuş nettende baktım
bende zayıf olacam artık ya ufff bahar geldi artık kendime gelmem lazım
ablam o kibrit suyundan benim kocama dökme ben onun ayaklarını yıkayıp eşlerini üzen erkeklere içericemherkeslere teşekkürler kızlar muckkkkkkkkkkkkk Şeniz
duru boşver anacım hepisinin köküne kiprit suyu :jeyyar:
azracık incili boncuk getir bana gittiğin yerlerden naniknanik
selma kı nisan sonuna kadar iki kilomu hedefin :mymeka:
haftada en az 1 kiloyla 78 olucan o na göre :jeyyar:
geçmiş olsun cnmablacım geçmiş olsun
akrep sana derken benim cadıda öksürük krizinde
burnu bile akmıyor ama gece balgam geldi kustu yavrum çıkarmayı bilmediğinden hala ara ara öhölüyor
kızlar 2 saate kadar yolcuyum
allaha emanet olun..
ablam o kibrit suyundan benim kocama dökme ben onun ayaklarını yıkayıp eşlerini üzen erkeklere içericem
Sanada iyi hafta sonları canıma.s.kizlar hepinize iyi hafta sonlari
benim seker arkadasim nerelerde akrepimm canim gorusemiyoruz guzelim bu aksam buralarda olurum buyuk ihtimal gelde goruselim
opuldunn ve opuldunuz kizlarrrrrr
ablacım geçmiş olsun
akrep sana derken benim cadıda öksürük krizinde
burnu bile akmıyor ama gece balgam geldi kustu yavrum çıkarmayı bilmediğinden hala ara ara öhölüyor
herkeslere teşekkürler kızlar muckkkkkkkkkkkkk Şeniz
duru boşver anacım hepisinin köküne kiprit suyu :jeyyar:
:
qünaydın kocamanhihoyyyt
qüzel bır haftasonu dılerım:içelim:
pazartesı de seçım tatılıymış
okula qıdenler ıçın
bn akşam yolcuyum arkadaşlar
memletıme oy kullanmaya gidecem
tamtamına 8 saat yolculuk ve 1gün bıle kalmayacağız kafamçokkarıştı
ama olsun değer yaklaşık 5 yıldır ben annemle kızkardeşımde 10 yıldır görmüyor
sonuçta toprağımız çekıyor
çok da güzel bı yerdır kışını pek bılmem ama yazın cennet gibicokacimcoook
kahvaltınızı orda yapın 10 dk sonra yıne acıkırsınızklava:
yarın yokuma.s.
dılerım az bı hasarla orayı atlatırımdelikafadulden
burası neresı dersenız
malatyanın darende ılçesı:teytey:
günaydın 8.takımın güzlleri, iyi hafta sonları diliyorum
günaydın kızlar
oğluşum geldi ve hasta :1no2:ilk hastaneye götürdük ilaç için sonrada eve getirdik grip olmuş
burda üç gün kalacakya iyileştirmemiz lazım a.s
azracık güle gülegit şeker Şeniz
edişim sanada günaydın canım Şeniz
biz kendimizi kandırıyoruz bence özlem fisfisfis
polyanaların işi çok zor
ya çok saf gözüküyoruz yada fikirsiz insanların gözünde a.s
bu son yaşadıklarım ın özeti buu a.s
içinden kötülükle cevap vermen gerekiyormu de yooo
ama bir sonu var bunun bilemiyorum ne fisfisfis
sanırım bazıları gibi seccadeden kafanı kaldırmıyacan önce hinlik düşünecen sonra allaha yalvarıp affet diyecen a.s
en azından vicdanını rahatlatacan a.s
bizim burda yağmur dünden bu yana hiç kesilmedi..birde soğuk varki kışı hiç aratmıyor..
benim kızın öksürükleri yine başladı..
allerjik olduğunu söylüyor dr..çıkarıyor öksürürken balgam..okuldada çıkarmış yatağına..yıkanacak onlarda..sabah dr a götürdüm..ateş yok çok şükür sadece öksürük var..söktürücü şurup veriyorum oda çoğaltıyor sanırım öksürüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?