Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hozlemk canım arkadaşım inan istemiyorum böyle olmasını
ama iyi niyet iyi niyet tükendim canım ya :1no2:
sen eşek oldunmu çok biniyor insanlar tepene
allah rızası için tamam da allah bile bu kadar tepene çıkmalarına müsade edermiki bu zulüm yaa
yok valla 20 sene 30 sene demiyecem bu adam hala ısrar eder köşeye sıkıştırırsa beni bi çaresine bakıcam başımın senağlama
ya düşünün bana çay getir diyor salondan bağırıyor yaa Çok üzgünüm çoook
demiyorki insan biraz ucundan tutar üstündeki yükü en azından akşam alayım der bu ne yaa senağlama
insan başa gelmeyince bilmiyomuş çok zormuş çokk :1no2:

Ne diyeyim canım Allah yardımcın olsun emin ol bazen bende aynen senin gibi hissediyorum :çok üzgünüm: Sonu iyi gelir İnşallah:Saruboceq:a.s.

Ne diyeyim canım Allah yardımcın olsun emin ol bazen bende aynen senin gibi hissediyorum :çok üzgünüm: Sonu iyi gelir İnşallah:Saruboceq:a.s.
biz kendimizi kandırıyoruz bence özlem fisfisfis
polyanaların işi çok zor
ya çok saf gözüküyoruz yada fikirsiz insanların gözünde a.s
bu son yaşadıklarım ın özeti buu a.s
içinden kötülükle cevap vermen gerekiyormu de yooo
ama bir sonu var bunun bilemiyorum ne fisfisfis
sanırım bazıları gibi seccadeden kafanı kaldırmıyacan önce hinlik düşünecen sonra allaha yalvarıp affet diyecen a.s
en azından vicdanını rahatlatacan a.s

tamam ablacım sizler öyle diyorsanız ben burdayım dediğim gibi geç meç gelirim yoğun bir tempo içindeyim ama hep böyle gitmeyecek ya düzelecek elbet ozaman tam gaz devam
ablam gerekeni demiş lubab doğru söze ne denirki:))

akrep bugün laptopum yok yanımda beni sabit geç canım
:1hug:
akrebim üç dört gündür sürekli yürüyorum cnm her yere yürüyerek gidip geliyorum en kısa mesafede yarım saat inşallah faydasını görürüm cnm
ablam tebrik ederim ecemizi bu gece rüyamda gördüm eceyi koltukta oturuyordu verdiği kg yu nasıl verdiğini anlatıyordu
off ya nediyebilirim cnm ya allah topunu hayırla islah etsin inşallah
allah sabır versin ablam ne diyeceğimi şaşırdım ya
ablam inşallah yoluna girer herşey bu adamların kafasına zorla sokacan düşünmezler ama bağıra bağıra anlatırsan derdini ben böyle düşünmemiştim derler illaki ağlayarak bunaldığını belli etmek lazım ozaman anlarlar

dünki menüm sabah tost cay
öğlen simit çay
akşam tarana çorbası köfte az pilav ve salata bir dilim k. ekmeği
bu gün sabah bir elma bitter çikolata en küçüklerinden
öğlen az börek çay
akşama allah kerim kahvaltı yaparız heralde daha eve yeni girdim çünki yataktan kalkar kalkmaz dışardayım kaç gündür
ben ev kadınıydım şimdiiii:)))))

ablam şu an çok bunaldın anlıyorum senii.. insan yoruldukça eşinden anlayış ve yardım bekliyor ama onlar ailelerini görünce daha bi şımarıp acaip oluyorlar..ama oğluşun gelsin şööle çıkın birlikte dışarıya oğluşla stres atın..geçer bunlar canım benim..azcık sabır..
bu sinirle kırma enişteyi de..
çok sıkıldın eminim..insan üstü güçlere sahip olmak lazım bazen.
kadın olmak ne zor yaaa

bizim burda yağmur dünden bu yana hiç kesilmedi..birde soğuk varki kışı hiç aratmıyor..
benim kızın öksürükleri yine başladı..
allerjik olduğunu söylüyor dr..çıkarıyor öksürürken balgam..okuldada çıkarmış yatağına..yıkanacak onlarda..sabah dr a götürdüm..ateş yok çok şükür sadece öksürük var..söktürücü şurup veriyorum oda çoğaltıyor sanırım öksürüğü

hmmm..evet şeker haklısın ama öksürüğün olması balgamın çıkması demek..
şurupları öksürüğünü çoğaltıyor..boğazı dolu..kocaman adam gibi çıkartıyor içinde kalması daha kötü

selamun aleyküm gençlik :))

durucum evet bende aldım tatlı istemi azalttı ama ennnnnnnnnnnn süper yanı :))) wc sorunum kalmadı :))

ayrıca bende şok oldum ama sana hayırlı bi gelecek diliyorum çocuklarınla mutlu güzel çok güzel bi gelecek diliyorum canım benim ... ins tezelden atlatırsın her zorlugu...

Allah yardımcın olsun lılı abla değer bılmezler bırde böle kışıler
yap yap 7/ 24 bunların peşıne koşuştur boşuna yapmış olursun
sonra da eee ne yaptıkı mecbur derler çıkarlar
sıkma tatlı canını

qünaydın kocamanhihoyyyt
qüzel bır haftasonu dılerım:içelim:
pazartesı de seçım tatılıymış
okula qıdenler ıçın
bn akşam yolcuyum arkadaşlar
memletıme oy kullanmaya gidecem
tamtamına 8 saat yolculuk ve 1gün bıle kalmayacağız kafamçokkarıştı
ama olsun değer yaklaşık 5 yıldır ben annemle kızkardeşımde 10 yıldır görmüyor
sonuçta toprağımız çekıyor
çok da güzel bı yerdır kışını pek bılmem ama yazın cennet gibicokacimcoook
kahvaltınızı orda yapın 10 dk sonra yıne acıkırsınızklava:
yarın yokuma.s.
dılerım az bı hasarla orayı atlatırımdelikafadulden
burası neresı dersenız
malatyanın darende ılçesı:teytey:

günaydın kızlar
oğluşum geldi ve hasta :1no2:ilk hastaneye götürdük ilaç için sonrada eve getirdik grip olmuş
burda üç gün kalacakya iyileştirmemiz lazım a.s
azracık güle gülegit şeker Şeniz
edişim sanada günaydın canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…