Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
ben asında kedimi iyi hisediyorum ama kızım baştan çok üzüldü ama şimdi alıştı
babası artık daha fazla ilgileniyor enazından
kızın kaç yaşında cnm....destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar
ben asında kedimi iyi hisediyorum ama kızım baştan çok üzüldü ama şimdi alıştı
babası artık daha fazla ilgileniyor enazından
günaydın kızlar
rekor ecede o zaman
1 kilo 600 gram vermiş bu hafta :lepi:
anası ise 67.600
artı 500 gram :çok üzgünüm:
ama sebebinin ne olduğunu az çok kestiriyorum dün tüm gün sıkıntıdan leblebi yemiştim sen misin leblebi yiyen karnım davul gibi şişti :bbo:
dünakşam dan beri 4 aylık hamile bi kadın gibiyimmm :1no2:
yaa arkadaşlar azad kilo bildirimi yaptımı
çitosdamı ayrıldı
o neden?
günaydın kızlar,
cumanız mübarek olsun, hepinize başarılar diliyorum
bana gelince kilo verme işi berbat zira salı günü 20 lik dişimi aldırdım ve kaçgündür ağrı içinde kıvranıyorum
bugün tartıda berbat bir rakam gördüm umarım aldığım ilaçların etkisidir yoksa şoka girerim
lil ablacım , ecem kızımız girmiş takıma hayırlı olsun, lacey ablamın kızıda 9.takıma katıldı billur olarak oda gayretli inşallah yavrular sıkıntılarından kurtulurlar.
aytencim canım uzun zaman hastanelerde uğraştınız biliyorum, ama kısmet olupta görüşemedik seninle
takımdan ayrılmışsın şeker, hayırlısı
kızlar işyeri doktoru gelmiş ilaç yazdırmaya gidiyorum görüşmek üzere
selam kızlar bakıyorum kromlu takım olmuşuz
asicim sende elma kromumu aldın tatlım bende istiyom ama malesef alamam bu aralar
uygun bişeyler bulamam lazım
yürüyüş gibi bugün öğleden sonra evden bir çıktım yürüdüm yürüdüm saatlerce
sıkıntılarım var biliyorsunuz eski arkadaşalrım bilirler eşimle problemlerim olduğunu artık problemi kökten haletim canlarım :))
eşimle yollarımızı ayırdık daha doğrusu ayıralı 1.5 ay olmuştu artık resmi olarakda ayrıldık
arada böğle gel gitlerim oluyor kusura bakmayın çocuklarım açısından biraz sıkıntılı zamanlar geçiridim ama şimdi duruma alıştılar sıkıntılarımızın çoğunu halettim
hehehe geldim kızlar :))) üzülmeyin kızlar be yaa yakında haziranda yer olursa yanasırım dibinize:)))
azraaaaaaaaaaaa tekerlekcim yok kuzum burakmıyom seni buradayım :))) hatta bugun yürüyüs yaptım yah:)))) dingesiz beslendim malesefki arkadasa yardıma gittim gözleme yedim(((
lililili krom hapını sevdim ben tatlı istegim sükür kayboldu amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en güzel yanı hediyesi var bana :))))
yav elma kromu içince ben wc gidiyom :) yani düzenli :)) incirle yapıyordum ama inciride 4 dene sabah aksam yiyince ise yarar olmustu 2 dene götürmüyordu ama bu elma krom masallah işe yaradı :)))))