Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aysenin dedigi gibi en yakin sensin su an mezun olmaya canim biraz daha sabir biliyorum bazen insan kendini yorkun hissediyor ve aklina gelen ilk sey yemek oluyor ama ne güzel giyineceksin yazda bunlari düsün eminim kendi kendine motive olacaksin canim hadi bunu yapabilirsin sen
gecmis olsun ayrica bel agrisi cok kötü bisey insallah atlatirsin hemencik

gecmis olsun canim benim insallah krem felan fayda eder

gecmis

saolasın reyhancım..
bu gun yürüyş yattı...çok yürüdükçe ayakları belım ıflasın eşiğine geldi inş.bir şey olaz fıtık falan cıkar dıye korkuyorum ayak parmagım uyuşuk dr. gıttım ayakkabıdan dedı inş. ayaım belıme vurmamıştır ondan korkuyorum

saolasın reyhancım..
bu gun yürüyş yattı...çok yürüdükçe ayakları belım ıflasın eşiğine geldi inş.bir şey olaz fıtık falan cıkar dıye korkuyorum ayak parmagım uyuşuk dr. gıttım ayakkabıdan dedı inş. ayaım belıme vurmamıştır ondan korkuyorum

insallah canim sykma canini bacagina vurmuyorsa bas parmagin gercekten ayakkabidan olmus olabilir dikkat et kendine
fitik kolay bisey degil fazla yorma kendini yada süpeleniyorsan bir röntgene felan git canim

menüm

sabah

3 kasik menemen
1 kepek ekmegi
salatalik
kk peynir
1 bardak cay

ara

1 dilim karpuz

öglen

1 tabak yagsiz spagetti
1 kase yogurt

ara

3 erik
2 kayisi

aksam

1 dilim biftek
2 kasik pilav
bol salata

3 litre su
5 mil leslie

Canım her zaman olduğu gibi listen yine harika, afiyet şeker olsun :16:

saolasın reyhancım..

Daha önce hoşgeldin dedim mi bilmiyorum, büyük ihtimalle dememişimdir çünkü geldiğini daha yeni fark ettim :9: Hoşgeldin, sefalar getirdin Gulma :71:

Gün içinde ne kadar yürüyorsun ki bu kadar beline vurdu canım? :26: Eğer vücut postüründe bir dengesizlik varsa, dik değil de eğik duruyorsan fazla yürüyüş de eklenince şiddetli bel ağrısını neden olabilir.

Ayşecim bu geçen haftanın listesi. Daha önce sormuştum ama gözden bir şey kaçmasın diye bir daha sorayım dedim. Bu listede herhangi bir değişiklik yapmicam değil mi? Ayrılan ya da bu hafta geri dönen kimse yok? Yeni üyelerden listeye alınacak olan var mı peki? Yoksa sadece kilo bildirimlerine göre hesaplama yapmam yeterli mi?

8. TAKIM 210. HAFTA
nuvanda ( 55,4 / 54,8 / 0,6 / 1,08% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,3 / 0,3 /0,43% )
batuhanim ( 84,0 / 82,3 / 1,7 / 2,02% )
AySeCeYLin ( 61,9 / 61,7/ 0,2 / 0,32%)
elif190 ( 63,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
lamamma ( 84,0) geri dönmek üzere ayrıldı
scapula ( 83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60%) -
handerya (70,0/ 69,5,/ 0,5/0,71%) -
tal (70,0/ 69,3 / 0,7 / 1,00%)yeni üye hedef kg 65
TOPLAM KİLO ( 492,9 / 488,4/ 4,5 / 0,91%)

Slmmm kızlar biliyorum kaç gündür yazamadım size ama sabah acısını çıkaracağım çokkk yoğundum şimdi de pilim bitik hemen yatacak gece kuşu :))

kilo bildirimimi yapmadan yatmayım dedim sabah kaç çıkar bilmiyorum ama bugün itibariyle :64: 68.6 :66::66:
umarım sabah daha da gitmiş olur (sanmıyorum gerçi )olsun buna da şükür..neyse ben yatar kızlar
şimdiden günaydınnnn!

:71::71:

allah kabul etsin canim

bencede biraz az yiyorsun canim 1200 kalori civari en az al bi süre sonra kilo vermen durmasin tatlim
ayrica bu yulaf ne yaaa :37:

Biliyorum ama dedigim gibi dun protein yuklemesi oldu bugun biraz dengeledim.Yulaf burada cok kullaniliyor,tok tutuyor. ben yulaf diyorum kisaca ama benim kullandigim 'weetbeex' diye bir urun,kalori yok sayilir.corba da veya sutle yeniyor ,ben corbada yiyebiliyorum ancak.tablet sekline getirmisler istedigin kadar katiyorsun yiyecegine.normalde boyle seylerle aram iyi degil ama arkadasim tavsiye etti,denedim ciddi ciddi tok tutuyor.

Arkadaslar elma yiyince midem bir sureligine tok ama galiba sonrasinda daha cok acikiyorum,siz de oyle oluyor mu?

[]

[kilo bildirimimi yapmadan yatmayım dedim sabah kaç çıkar bilmiyorum ama bugün itibariyle :64: 68.6 :66::66:
umarım sabah daha da gitmiş olur (sanmıyorum gerçi )olsun buna da şükür..neyse ben yatar kızlar
şimdiden günaydınnnn![/B][/FONT]
:71::71:[/COLOR][/QUOTE]

Derya cokk iyi kilo vermissin tebrik ederim insallah ben de istedigim rakami gorurum.

uruzcum gülşenin de bu hafta çıkarlım izinli zaten,bildirime de gelmez bugün sanırım.onun dışında bir değişiklik yok yeni üyeler deneme sürecindeler canım.benim kg da 61.2 aslında 60.9 olurdum en az ama 2 gündür wc sorunum var stresten,yorgunluktan oldu sanırım. uruzcum ellerine sağlık şimdiden çok teşekkkür ediyorum canım benim.bizim netin bağlanması 3-4 gümü bulabilirmiş bugün kazı yapıp yeni bağlantı kuracaklarmış biraz sıkıntılıymış hatlar o zamana kadar takım sana emanet uruzcum.
deryacım kaç gündür kaçaksın bundan sonra bol paylaşım canım kg vermen iyi gidiyor artık canım
inş. hepiniz güzel kg lar vermişsinizdir,reyhancımdan ve taldan güzel sonuçlar bekliyorum.hepinizi seviyorum öpüyorum.

Back