Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canımm menün az değil mi? k dan dolayımı az yiyosun kalorisi filan yüksek mi acaba...ama az yememelisin bence yoksa metobolizma yavaşlıyo sende biliyosundurr...ama bu sıcaklarda mübarekk..insanın bişey yiyeside gel miyo ki....

süper canım 1200gr vermişsin..bu ayları iyi değerlendirmeni dilerim..kilon fazlaysa diyete başladığın ilk aylarda çok hızlı kilolar veriliyor..

evet yaa 1 porsiyon yaklaşık 400 kalori..bide ben tam yağlı sütle yiyorum iki öğün 800 kalori olsa öğleyi aralarla birlikte 500 kalori falan almam lazım..

8. TAKIM 210. HAFTA
nuvanda ( 55,4 / 54,8 / 0,6 / 1,08% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,3 / 0,3 /0,43% )
batuhanim ( 84,0 / 82,3 / 1,7 / 2,02% )
AySeCeYLin ( 61,9 / 61,7/ 0,2 / 0,32%)
elif190 ( 63,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
lamamma ( 84,0) geri dönmek üzere ayrıldı
scapula ( 83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60%) -
handerya (70,0/ 69,5,/ 0,5/0,71%) -
tal (70,0/ 69,3 / 0,7 / 1,00%)yeni üye hedef kg 65
TOPLAM KİLO ( 492,9 / 488,4/ 4,5 / 0,91%)

geldimmmmmmmmmm listedeki son düzenlemeleri yaptım.talcim seni listeye aldım sorumluluğun arttı senden daha çok paylalım bekliyorum.sıkkacım sende çok güzel kg vermişsin tebrik ederim böyle devam edersen seni de haftaya listeye alıyorum canım tamam mı kızlar bu hafta listemiz geçen haftaya göre çok güzel 1.olamasakta dereceya gireriz gibi me geliyor.belki reyhancım bireyselde derece alabilir ama :))

Son düzenleme:
gülsencimcim kizini tebrik edip öp benim icin..
siskacim ve talcim iyi bir giris yapmissiniz tebri ederim..
bu arada talcim ismini yazmistin ama unuttum,bende hamile kalmadan evvel diete baslamistim.bi jinekologun sayfasinda okumustum protein agirlikli beslenmek erkek bebek karbonhidrat agirlikli beslenmek kiz bebek isteyene tavsiye ediliyordu bende protein dieti yapiyordum oglum oldu haberin olabana göre cinsiyet nasip meselesi ama cinsiyeti belirleyecek spermlerinde sayisini cinsini hizi yumurtanin cekim etkisini vs hersey etkiliyor..

aysecim bu sabah 82 geldim ama gec kaldim gerci aksam bisey yememistim kalici bir verim degil..
bide deryayla benim ismiminizin yaninda neden negatif isareti var sondaki kirmizi sey merak ettim
canım o alıntı yaparken kalmış yanlışlıkla.paylaşım alanına bıraktım listeyi canım artık kalıcı olursa hafta güzel bir sonu. olur senin için canım

cok tessekür ederim kizlar

valla rahatsizim canim gelemedim
ayrica seni cok tebrik ederim canim
geçmiş olsum cicişim yaa :26::26::26:çok üzüldüm ama her şer de bir hayır vardır derler bak sende 5 senedir görmediğin rakamı görmüşsün bu sayede neyse yaa sen hasta olmada zaten düzenli menülerinle verirsin yine
zaten işin en zoru o kararı alabilmek gerisi çorap söküğü gibi geliiyor canım
günaydınlar hayırlı cumalar kızlar bugün büyük kızımın doğumgünü 8. yaşını bitiriyor ...akşama kadar uğrayamam çok işim var çoookkk
aayyy canım yaaa ne güzel maşallah büyütmüşün artık yeni yaşı mutlu olsun kızının sağlık sıhhatli başarılı bir sene lur onun içiin inş
evet yaa 1 porsiyon yaklaşık 400 kalori..bide ben tam yağlı sütle yiyorum iki öğün 800 kalori olsa öğleyi aralarla birlikte 500 kalori falan almam lazım..
anaaaaaammm bende kalorisi azdır diye yemeye çalışıyorum onu yiyeceğime pilav mı yeseydim ne 800 kalori

hadi hayırlısı güzel görünüyor listemiz sonuçlarda inş güzel olur

ben de bu ara protein ağırlıklı besleniyorum kazara olsa oğluşum mu olcak ama cinsiyeti belirleyen erkek onlara yedirmek lazım

Slmmmmm
bugün yine aynı kilodaydım halbuki akşam aç bi şekilde yattım bir umut diye...
gülşencim nice sağlıklı yaşlara kızının günü kutlu olsun,sana da Allah kolaylık versin..bana da yarın versin benim de çok işim var çokkk!

Reyhancım yazamadım geçmiş olsun canım acil şifalar çok güzel kilo vermişsin bu arada tebrikler..

Ayşecim ev işiniz hayırlı olsun canım,gözün aydın..

neyse benim çok işim var kızlar arada uğrarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…