Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım gecmiş olsun..tez zaman da iylrşirsin inş....

herkese günaydinnn sabah görünüp kayboluyorum..sabah yildizimiyim neyim

Allah sifa versin reyhancim insallah cocuklara bulasmadan atlatirsin avrupada ishal salgini var biliyorsun Allah korusun..

cok tessekür ederim kizlar

valla rahatsizim canim gelemedim
ayrica seni cok tebrik ederim canim

selam kizlar gördügüme göre hepiciniz iyisiniz cok sükür
bende wc ye yatak attim pek bi icli disli olduk bu ara
bu arada bu gece yatili misafirim geliyor kizlar kiz kardesim geliyor uzaktan nasipse
sanirim pazara kadar pek aktif olamayacam kusura bakmayin
ayricada aysecim ev isin halllolmasina sevindim insallah huzur ve mutluluk dolu bir yuvan olur

birde kilomu bugünden bildirecem veeeeeeeeee corbalar ise yaradi 82.3 geldim tartida bende sanirim en son 5 yil önce gördüm bu sayiyi

Tekrar çok geçmiş olsun Batuhancım, bugün sanırım daha iyisin :)

Çok emin adımlarla kilo veriyorsun, umarım hedefine ulaşana kadar aynen böyle devam edersin, çok tebrikler canım

Listeye Batuhanım ve Nuvanda'nın kilo değişimlerini ekledim, şu an sadece Scapula ve Handerya kaldı :)

8. TAKIM 210. HAFTA

nuvanda ( 55,4 / 54,8 / 0,6 / 1,08% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,3 / 0,3 /0,43% )
batuhanim ( 84,0 / 82,3 / 1,7 / 2,02% )
AySeCeYLin ( 61,9 / 61,7/ 0,2 / 0,32%)
elif190 ( 63,0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
lamamma ( 84,0) geri dönmek üzere ayrıldı
scapula ( 83,0 / 83,0 / 0,0 / 0,00%) -
handerya (70,0/ 70,0/ 0,0/0,00%) -
TOPLAM KİLO ( 422,9 / 420,1/ 2,8 / 0,66%)

haklısın canım aklıma gelmedi hiç..menü ve spor konusunda da 2 senedir uğraşıyorum bu fazla kiloyu farkedip,zayıflayıp,onu yerine oturtmak ne zormuş ne zor..bize madalya falan takmalılar valla

ilk günlerde kacamağım oldu ama cok harekett ettim bu hafta..ev işi cocuk derkenn..birde step aleti var dedimya o baya işe yarıyomuss.yıllardı duruyoduu ..hiç bu kadar işi ciddiye almamıştımm.ben 103 tüm mayısın basında yaklasık 5.5 kilo verdim 1 aşşa 2yukarı .....inş..hepsii gider ..bu sefer karalıyımmmmmm

dün internetten kaynaklanan bi sorundan dolayı girmeye çalıştım ama giremedim..yapıldı çok şükür dün neler kaynattınız merak ediyorum..epey sayfam birikmiş...

canım dün sber saldırı olmus nette ondan girememişsindir..yogunmuş heryer ..haberlerde izledimm....18.oo kitlncek heryer dedilerr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…