canım gecmiş olsun..tez zaman da iylrşirsin inş....
herkese günaydinnn sabah görünüp kayboluyorum..sabah yildizimiyim neyim
Allah sifa versin reyhancim insallah cocuklara bulasmadan atlatirsinavrupada ishal salgini var biliyorsun Allah korusun..
selamlar kızlar..reyhancım çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yasemincim alışverişe çıkmışsın nihayet ama moralin bozulmuşolsun nede olsa bu kiloları verip daha ne elbiseler alacaksın hemde küçük bedenli yeterki vazgeçme
en müsait zamanda yerine getirecem tatlımbide bu ekmeklerden en az kalorili hangisi acaba tam buğday,tahıl,cavdar,kepek vs bir dünya çeşidi var yaa:44::44::44:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
boooş vverr daha dur biraz cık daha ufalacazozaman çok çok daha güzel olacak o kıyafetler üstümüzde o zamn biz onları beğenmiyelim tamammı
oooo süpersin canım yaaa maşallah pikniklerden artısız kurtulmuşun
eveeeet şimdi sıra bende 7 seneden beri ilk defa 54.8 oldum yani 54 lü rakamları gördüm ya gam yemem
ne oldu yaaa topikte kimse kalmadı
papatya yok
gerbera yok
xetrax yok
bu gün batuhanım uğramadı ayşenin kocişi evde hadi onu anladıkhanderya gececi
yasemincim biuğradı gitti eee iki çocukla ülkeden ülkeye taşınma derdide e yapsın işi çok zor allah yar ve yardımcısı olsun
hee eliif yok yine:44::44:
lamamma uykumu bastırdı yine
bir gülşenim var bide ben
haa uruzda var ama nerde:44::44::44:
selam kizlar gördügüme göre hepiciniz iyisiniz cok sükür
bende wc ye yatak attim pek bi icli disli olduk bu ara
bu arada bu gece yatili misafirim geliyor kizlar kiz kardesim geliyor uzaktan nasipse
sanirim pazara kadar pek aktif olamayacam kusura bakmayin
ayricada aysecim ev isin halllolmasina sevindim insallah huzur ve mutluluk dolu bir yuvan olur
birde kilomu bugünden bildirecem veeeeeeeeee corbalar ise yaradi 82.3 geldim tartida bende sanirim en son 5 yil önce gördüm bu sayiyi
haklısın canım aklıma gelmedi hiç..menü ve spor konusunda da 2 senedir uğraşıyorum bu fazla kiloyu farkedip,zayıflayıp,onu yerine oturtmak ne zormuş ne zor..bize madalya falan takmalılar vallamenün güzel ama tost yerine yumurtağişirip yesen daha iyiydi pratein almış olurdun sabah ve akşam yemediğin için söylüyorum bunu yoksa tost yenebilir tabiki.
sporunda çok iyi akşam iyi hissedersem callan yapacağım bende.mutlaka kg vermişsindir cnm.menün ve sporum istikrarlı gidiyor
ya bende şu k yı merak ediyorumm am almak nasip olmadı faydası varmıı?? alişverişe cıktığımda alicamm....
sagol canim affedersin ishal karin agrisi su yeni bir virus cikmis ondan spelendi doktor
günaydınn kızlarrrrr...tartıldımm ve 96.700 olmusumm...
sıskacım tadını beğeniyorum soğuk sütle yapıyorum..günde 1 veya 2 öğünü special k ile yapabilirsin..
1 hafta dene derim kilon dışında bi kaybın olmaz:82:
dün internetten kaynaklanan bi sorundan dolayı girmeye çalıştım ama giremedim..yapıldı çok şükür dün neler kaynattınız merak ediyorum ..epey sayfam birikmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?