Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende istiyorum 54 üüü maşallah canım ya çok az kaldı mezun olmana

hayırlısı olsun ayşecim inşallah gönlüne göre bir eve geçersin ...istanbuldada bugün hava çok sıcak dışarı çıktığıma pişman olup eve kaçtım

ne oldu yaaa topikte kimse kalmadı
papatya yok
gerbera yok
xetrax yok
bu gün batuhanım uğramadı ayşenin kocişi evde hadi onu anladıkhanderya gececi
yasemincim biuğradı gitti eee iki çocukla ülkeden ülkeye taşınma derdide e yapsın işi çok zor allah yar ve yardımcısı olsun
hee eliif yok yine:44::44:
lamamma uykumu bastırdı yine
bir gülşenim var bide ben
haa uruzda var ama nerde:44::44::44:

sıcaklar bastı takım dağıldı zaten bende temmuzda yokum ..takımı tatilmi etsek ne etsek

sıcaklar bastı takım dağıldı zaten bende temmuzda yokum ..takımı tatilmi etsek ne etsek
iyi fikir valla temmuzda kardeşimin düğünü en geç haziran sonna kadar mezun olmam lazım benim :84::84::84::84:
ya inan şu anda 65 e bile imreniyorum 54 filan benim için hayalde 58 olmayı istiyorum..ama bu gidişle zor :78: bu arada senin boyun kaçtı kuzum ??

boyum 1 .62 canım yanisi çok uzu sayılmam ama kısa da değili yaniizaten topuklu giymeyi de severim biraz daha uzuyorum böylelikle ama sıcaklard en iyi sandaletler

kızlar evimiz tutuldu çok şükür bitti bu sıkıntı da
yalnız yarın bildirim günü
8. TAKIM 210. HAFTA
nuvanda ( 55,4 / 55.4 / 0,0 / 0,00% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,3 / 0,3 /0,43% )
batuhanim ( 84,0 / 84,0/ 0,0 / 0,00% )
AySeCeYLin ( 61,9 / 61,7/ 0,2 / 0,32%)
elif190 ( 63,0 )geri dönmek üzere ayrıldı
lamamma ( 84,0)geri dönmek üzere ayrıldı
scapula ( 83,0 / 83,0 / 0,0 / 0,00%)
handerya (70,0/ 70,0/ 0,0/0,00%)
TOPLAM KİLO ( 422,9 / 422,4/ 0,5 / 0,118%)

listemiz şimdilik bu şekilde tal i listeye alalaım bu hafta diyordum ama bugün uğramamış uruzcum ben yarın sabah giremeye bilirim eğer giremezsem bildirilen kg lara göre listeyi güncelleyip ekleyebilir misin canım

Son düzenleme:

Ayşecim çok şükür ev sorununu halletmişsiniz, sizin adınıza çok sevindim

Yarın sabah erkenden gelip son değişiklikleri yaptıktan sonra listeyi paylaşım alanına bırakabilirim canım, ama sabahtan sonra saat 15 ya da 15.30 sularına kadar müsait olmicam ama dert etme yarın sabaha kadar bildirimler yapılmasa da kardeş takımdaki arkadaşlara tembih edicem, ben listeyi güncelledikten sonra herhangi bir değişiklik olursa hemen listede düzeltme yaparlar

teşekkürler canım sen hesaplamayı biliryorsun diye senden rica ettim canım yarın dolap falan sökülecek eşim öğleye kadar evde onu halledeceğiz teşekkürler tekrar tatlım

benim boyumda 1.60 :78: kısayım ben yaaaaaa ayakkabı konusunda benim kadar sıkıntı yaşayan yoktur herhalde yeni evlendiğimde 37 numara olan ayklarım şu anda 39 numara ve de şişkoooo...ayakkabı bulmak benim için işkence beğendiğim aykkabıyı değil ayaklarımın içine girebildiği ayakkabıyı alıyorum ayaklarımda zayıflarmı acaba (

canım moralini bozma ...hersey güzel olacak inş...:)))))))

ben listeye alınıcakmıyım ayşecimm

Zayıfladığın zaman ayak numaran da küçülecek Gülşencim, merak etme :) Eskisi gibi tekrar 37 numara olur

menümü yazimm

sabahh--1 yum.kk.peynır.cay-2 dlm ekmek

ara-3 kyısı

öğle--4 girissini-2 kuru hurma--

ara sodaa

akşam -makarna-1 dilim karpuz-kk.peynirr.

spor lesli 3 milll..........

Sıskacım listen güzel görünüyor, aynı öğünde karpuz ve makarna tüketince fazla karbonhidrat almış oluyorsun ama nasılsa sadece 1 dlim karpuz yemişsin o yüzden sorun değil
Bakalım Ayşecim ne yorum yapacak listene? :)

uruzzcuummm nsılsınn cnmm...nası gidiyooo....

İyiyim canım, arada kaçamaklar olsa da şimdilik iyi gidiyor :)
Senin nasıl gidiyor? Gördüğüm kadarıyla yavaş yavaş alışıyorsun diyet moduna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…