bende istiyorum 54 üüüen müsait zamanda yerine getirecem tatlımbide bu ekmeklerden en az kalorili hangisi acaba tam buğday,tahıl,cavdar,kepek vs bir dünya çeşidi var yaa:44::44::44:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
boooş vverr daha dur biraz cık daha ufalacazozaman çok çok daha güzel olacak o kıyafetler üstümüzde o zamn biz onları beğenmiyelim tamammı
oooo süpersin canım yaaa maşallah pikniklerden artısız kurtulmuşun
eveeeet şimdi sıra bende 7 seneden beri ilk defa 54.8 oldum yani 54 lü rakamları gördüm ya gam yemem
eşim ev bakmaya daha doğrusu ev sahibiyle konuşmaya gitti hayırlısı bakalım.
bizde ceylinl parka çıktık çok sıcak dün şakır şakır yağmur yağıyordu bugün güneşli ve sıcak hava bu dengesizlik fena çarptı beni elim kolum kalkmıyo halsizim oysa bir sürü iş beni bekliyo
ne oldu yaaa topikte kimse kalmadı
papatya yok
gerbera yok
xetrax yok
bu gün batuhanım uğramadı ayşenin kocişi evde hadi onu anladıkhanderya gececi
yasemincim biuğradı gitti eee iki çocukla ülkeden ülkeye taşınma derdide e yapsın işi çok zor allah yar ve yardımcısı olsun
hee eliif yok yine:44::44:
lamamma uykumu bastırdı yine
bir gülşenim var bide ben
haa uruzda var ama nerde:44::44::44:
inşallah yaa darısı başınıza vlla ben ilk girdiğimde 65 tim çokoprens 55 le mezun olacaktı çok imrenmiştim
sıcaklar bastı takım dağıldızaten bende temmuzda yokum ..takımı tatilmi etsek ne etsek
ya inan şu anda 65 e bile imreniyorum54 filan benim için hayalde 58 olmayı istiyorum..ama bu gidişle zor :78: bu arada senin boyun kaçtı kuzum ??
ya inan şu anda 65 e bile imreniyorum54 filan benim için hayalde 58 olmayı istiyorum..ama bu gidişle zor :78: bu arada senin boyun kaçtı kuzum ??
kızlar evimiz tutuldu çok şükür bitti bu sıkıntı da
yalnız yarın bildirim günü
8. TAKIM 210. HAFTA
nuvanda ( 55,4 / 55.4 / 0,0 / 0,00% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,3 / 0,3 /0 ,43% )
batuhanim ( 84,0 / 84,0/ 0,0 / 0,00% )
AySeCeYLin ( 61,9 / 61,7/ 0,2 / 0,32%)
elif190 ( 63,0 )geri dönmek üzere ayrıldı
lamamma ( 84,0)geri dönmek üzere ayrıldı
scapula ( 83,0 / 83,0 / 0,0 / 0,00%)
handerya (70,0/ 70,0/ 0,0/0,00%)
TOPLAM KİLO ( 422,9 / 422,4/ 0,5 / 0,118%)
listemiz şimdilik bu şekilde tal i listeye alalaım bu hafta diyordum ama bugün uğramamış uruzcum ben yarın sabah giremeye bilirim eğer giremezsem bildirilen kg lara göre listeyi güncelleyip ekleyebilir misin canım
Ayşecim çok şükür ev sorununu halletmişsiniz, sizin adınıza çok sevindim
Yarın sabah erkenden gelip son değişiklikleri yaptıktan sonra listeyi paylaşım alanına bırakabilirim canım, ama sabahtan sonra saat 15 ya da 15.30 sularına kadar müsait olmicam ama dert etme yarın sabaha kadar bildirimler yapılmasa da kardeş takımdaki arkadaşlara tembih edicem, ben listeyi güncelledikten sonra herhangi bir değişiklik olursa hemen listede düzeltme yaparlar
iyi fikir valla temmuzda kardeşimin düğünü en geç haziran sonna kadar mezun olmam lazım benim :84::84::84::84:
boyum 1 .62 canım yanisi çok uzu sayılmam ama kısa da değili yaniizaten topuklu giymeyi de severim biraz daha uzuyorum böylelikle ama sıcaklard en iyi sandaletler
dün saatlerce yürüdüm alisverise gittim oglusumla..4kereemzirdim 2 kere altini degistim cok sükür magazalarda alt acma yerleri müsait..cok güzel bi elbise gördüm iste bunu almaliyim dedim büyük bedende olsa alacagim dedim denedim üzerimde öyle kötü durdu ki moral bozup geldim..
kızlar evimiz tutuldu çok şükür bitti bu sıkıntı da
yalnız yarın bildirim günü
8. TAKIM 210. HAFTA
nuvanda ( 55,4 / 55.4 / 0,0 / 0,00% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,3 / 0,3 /0,43% )
batuhanim ( 84,0 / 84,0/ 0,0 / 0,00% )
AySeCeYLin ( 61,9 / 61,7/ 0,2 / 0,32%)
elif190 ( 63,0 )geri dönmek üzere ayrıldı
lamamma ( 84,0)geri dönmek üzere ayrıldı
scapula ( 83,0 / 83,0 / 0,0 / 0,00%)
handerya (70,0/ 70,0/ 0,0/0,00%)
TOPLAM KİLO ( 422,9 / 422,4/ 0,5 / 0,118%)
listemiz şimdilik bu şekilde tal i listeye alalaım bu hafta diyordum ama bugün uğramamış uruzcum ben yarın sabah giremeye bilirim eğer giremezsem bildirilen kg lara göre listeyi güncelleyip ekleyebilir misin canım
benim boyumda 1.60 :78: kısayım ben yaaaaaaayakkabı konusunda benim kadar sıkıntı yaşayan yoktur herhalde yeni evlendiğimde 37 numara olan ayklarım şu anda 39 numara ve de şişkoooo...ayakkabı bulmak benim için işkence beğendiğim aykkabıyı değil ayaklarımın içine girebildiği ayakkabıyı alıyorum ayaklarımda zayıflarmı acaba (
menümü yazimm
sabahh--1 yum.kk.peynır.cay-2 dlm ekmek
ara-3 kyısı
öğle--4 girissini-2 kuru hurma--
ara sodaa
akşam -makarna-1 dilim karpuz-kk.peynirr.
spor lesli 3 milll..........
uruzzcuummm nsılsınn cnmm...nası gidiyooo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?