şimdilik nuvanda var cezalı canım başka kimse yok.
gülşencim de hakkını kullandı
sıska da ilk gün menüsüyle kullandı
sen ve tal da kullandınız çekirdekle
cumaya kadar kaçamak hakkınız yok.
handerya, batuhanın ve benim hakkım duruyor ama ben zaten kullanmıyorum kaçamk hakkı
bende yazim menümü hemencik
sabah
1 tost
1 yumurta
domates salatalik maydanoz
1 bardak sekersiz cay
kk peynir
ara
1 dilim karpuz
öglen
bol salata
3 kasik makarna
1 kase yogurt
ara
yesil elma
aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
1 tane biber dolmasi
spor
5 mil lesli
2 litre su[/QUOT
menün güzelmiş canımm..bu leslide harikaa bende yapcamm bugunn dur bakalımm......
öyle de herkesin kendine göre planı var işte cnm kimse net tarih veremiyo temmuzu bulacak sanırım hayırlısı olsun demekten başka çare yokAyşecim dert etme, boşaltırlar mutlaka. Sizin de evden çıkmanız gerektiğini biliyorlar, bu durumdayken sizi dışarda bırakacak değiller ya
İnanıyorum yakın zamanda senin sorunun da çözüme kavuşacak canım, az biraz daha sabır :)
güzel bir sonuç gördün demek canım
oğluşuna da tebrikler
çok iyi bir karar almışsın hadi bakalım edacım.o uyuklamlar 2 ay devam eder 3. ayda geçer 3.aydan sonra da enerji patlamsı yaşarsın canım
Senin adına çok sevindim canım, demek ki bir bebişin olacak
Büyük bir umutla bekliyordun, hatırlıyorum :)
Hem senin hem de eşin için hayırlı olmasını dilerim, bebeğiniz beraberinde bereket ve mutlulukla gelsin inşallah
Ay çok heyecanlandım, bir gün bana da bu mutluluk nasip olur umarım
şimdi gördüm canım menünü gözümden kaçmış
menün güzel canıminş. böyle devam adersin
kızlarrr selamm geçmişe göz attım geldimmm
ayşecim en kısa zamanda ev bulursunuz inşallah
handerya deryacım oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canım şimdiden
yasemincim tr dönüyor sanırım allah yardımcın olsun canım umarım eşinde sorunsuz şekilde gelir yanınıza
kızlar karar aldım sizede bildirmek istedim şuan için mide bulantım aşermem yok allaha şükür gerçi bunlar için erken ama karar aldım bebişim için faydalı olacak şeyleri yemeye çalışıyorum. Abur cuburun bana ve ona faydası yok aşerme durumum olmadığı sürece abartmıcam inşallah. Zaten yemeği biraz fazla kaçırınca midem şişiyor rahatsız oluyorum.
Ara ara uğrarım yine akşamları habire uyukluyorum.
Sizi seviyorumm kendinize iyi bakın az kalori bol hareket hadi bakalım
evet bu aralar dikkati tam veremiyorum hiç bişeye ev bulamadık daha onu takıyorum.tutacağımız yerin ne zaman çıkacağı belli değil daha bizimde çıkmamız lazım ayın sonuna ama ev yok piyasada evler boşalmadan tutulmuş hep
gülşen keşke bunu o dönem bildirseydin canım ben yine püsküt e söylerim
kahvaltıyı sevmiyorsan sana special k yı öneririm..hem süt içmiş oluyorsun(biliyorsun süt zayıflamaya yardımcı)hemde yüksek lifle sindirim sistemine yardımcı oluyorsun..sabahları iyi bi başlangıç..ben sabah akşam yiyorum menümü okuyorsan
inş. uruzum inş. önce düğün haberini sonra bebiş haberini alırız buradan inş.
şeymacım menün güzel ekmekler 4 dilim 1 gün içinde çokta sayılmaz tam buğday ekmeği çok tatlı oluyo gerçekten bende çok seviyorum
şeymacım sen cezanı yerine getirdin mi bakayım
hadi ya hakikaten ilginçEkmek demişken, bugün etimek aldım, kepekli olanında normalden daha fazla kalori vardı, ilginç
sıskacım menün güzel iyi gidiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?