Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayoll adımda hemen yazılmıss...ahhaaaa:) kacamkata üstüme yokturr..ama artık yamıyorumm kızlarr...

öyle de herkesin kendine göre planı var işte cnm kimse net tarih veremiyo temmuzu bulacak sanırım hayırlısı olsun demekten başka çare yok

güzel bir sonuç gördün demek canım
oğluşuna da tebrikler

teşekkür edrim canımevet çok güzel bir sonuç gördüm sen bana kızıyorsun ama kaçamaklar bende yan etki yapıyoneyse menümü yazıyım çıkacm birazdan
sabah
1 yumurta
3 yeşil zeytin 2siyah zeytin
çay
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
2 dilim daha yedim sona doymadım napıyım kızartmadım ama
ara
4 hurma
ara
1 elma
akşam
1 tabak yoğurtlu semizotu
2 dilim t.buğday ekmeği

akşama meyve yerim heralde
biliyorum bu gün ekmek biraz fazla ldu ama normalde karışık tahıllı ekmek alıyordum bide tam buğday ekmeğini deneyim dedim tadı çok güzelmiş dayanamadım

çok iyi bir karar almışsın hadi bakalım edacım.o uyuklamlar 2 ay devam eder 3. ayda geçer 3.aydan sonra da enerji patlamsı yaşarsın canım

inşallah canım, rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırır inşallah bence bu, biz insanoğluna bahşedilmiş bir mucize

canım hayırlı olsuunnn bebişinn.eve beslenmene dikkat etmemn yaraına olur..belki kilo bile veririsinn ilk başlarda ama 3-4 kilo kadarr verdiriyo dengeli beslen me.......

amannn taşınmak mı...sanırım bende taşınıcam...ev bakıyoruzzz...bulamazsak kalıcazzzz......

ya bende şu k yı merak ediyorumm am almak nasip olmadı faydası varmıı?? alişverişe cıktığımda alicamm....

şeymacım menün güzel ekmekler 4 dilim 1 gün içinde çokta sayılmaz tam buğday ekmeği çok tatlı oluyo gerçekten bende çok seviyorum
şeymacım sen cezanı yerine getirdin mi bakayım

Ekmek demişken, bugün etimek aldım, kepekli olanında normalden daha fazla kalori vardı, ilginç

sıskacım menün güzel iyi gidiyorsun canım

canım teşekkür ederimmm..inş..daha da ii olacakk....

lesli ile incel 21 gün bugun ona başladımm..21 denicemm ve burdan yazıcamm inş.. bakalımm neler olcakk.. .ve step aleti diyorumm ya adı ne bilemedim merdivenimsi şeyy de 15 dk yaptımm.ama kanter oldumm....

bugun mutluyummm ahhaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…