günaydın kzlar dün harika bir gün geçirdiksüperdi herşey
sizde takımı boş bırakmamışsınız aferin
senin adina sevindim canim..benimde öyle bir güne cok ihtiyacim var..
bildiğim kadarıyla ketcabın kalorisi cok yüksek değil...yenbilir diye biliyorum..yanlışmıyımm kızlar....hadi yarışalım kilolarımız yaklaşıkbende 1 oturuşta yarım ekmekten fazla yağlı ekmekler isterdim mesela arada bir ama cısss
sahurda 3 köfteyi ekmek arası yapıp yicem kızlar ne dersiniz ah ah ketçepta olcaktı şimdi ama cısss
arakdaşlar yanlış hatırlıyorsam bugundu.97.700 olmusumm....
bugunden itibaren ekmek lere dikkat edicemm..diyetisyne gitti diyet listem var ama bu sıralar pek bağlı kalamadım..listeye devammmmm......sıskacım pilavın yanında ekmek hiç olmamamışekmektan vazgeçemiyorsan 2 dilim ye tamam ama pilavı unut l
bugun kilo bildirim günü değilmi arkdaşlar özelden mi bildircezz..bilemedimm. 97.700 ama ay başı halindeyim şikinliğim vardır sanırım ....
menülere gelelim
gerbera kuzum Allah kabul etsin de ben senin beslenme şekline çözemedim daha
1 kaşık semiz otu
1 çatal pilav
1 dolma çok çok az yiyorsun canım yemeğini 1 tabak ye yanında da salatanı ye diyorum her zaman canımöyle çok kötü menü değil ama dengeli değil tatlım tamam mı
sıskacım pilavın yanında ekmek hiç olmamamışekmektan vazgeçemiyorsan 2 dilim ye tamam ama pilavı unut
talcim senin menünü beğendim aslında ama o 1 avuç çekirdeği yemeseydinlisteye girme konusuna gelince acele etme canım takımı girmek emek ve yarış işi bakalım hele bir cuma olsun
gülşencim sen de piknikte eğlenmişsin ne güzel
bugun kilo bildirim günü değilmi arkdaşlar özelden mi bildircezz..bilemedimm. 97.700 ama ay başı halindeyim şikinliğim vardır sanırım ....
menülere gelelim
gerbera kuzum Allah kabul etsin de ben senin beslenme şekline çözemedim daha
1 kaşık semiz otu
1 çatal pilav
1 dolma çok çok az yiyorsun canım yemeğini 1 tabak ye yanında da salatanı ye diyorum her zaman canımöyle çok kötü menü değil ama dengeli değil tatlım tamam mı
sıskacım pilavın yanında ekmek hiç olmamamışekmektan vazgeçemiyorsan 2 dilim ye tamam ama pilavı unut
talcim senin menünü beğendim aslında ama o 1 avuç çekirdeği yemeseydinlisteye girme konusuna gelince acele etme canım takımı girmek emek ve yarış işi bakalım hele bir cuma olsun
gülşencim sen de piknikte eğlenmişsin ne güzel
acele ediyorum çünkü acil kilo vermeliyim bende bu metabolizma olduktan sonra gebeliktede sonrasında da buralarda olurum merak etme..siteyide çok beğendim sizlerde çok iyi arkadaşlarsınız..:13:
bu arada uzun zaman dır çekirdek yemiyordum herkes yanımda çıtlatınca mis gibi koktu bilirsiniz davette kendini tutmak zordur..ancak 1 avuçcuk yedim akşam çok hafif yiyorum ya dokunmaz galiba
tal ismin nedir burda herkese ismiyle hitap ederiz gerçi kime hangisi kolay geliyorsa artık
mesela scapula adı yasemin ben pula derim hem kolay hemde hoşuma gider
benim ismim derya bu arada
kalp kalbe karşı derler
11:55te iki mesaj ikisindede çekirdek itirafıne komedi olmuş ya
kalp kalbe karşı derler
11:55te iki mesaj ikisindede çekirdek itirafıne komedi olmuş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?