Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

edacımmmmmmm çoooooooooooooook sevindim canımmm benim ya ama biliyordum hissediyordum sorup duruyordum sana ne zaman reglin diye:emir_bebek::66::64::32::119::124::118:
takımımızıb bir bebişi var artık:nazar::nazar: öyle kaçmak yok edacım bu takımımızında bebişi takımdan ayrılsan bile bizimle olacaksın hep ona göre:49:

çok sağol ayşecim bende çok ümitliydim bu ay elimden geldiğince sizinleyim canım benim :54:

eşim evde bugün öğleden sonra pek olama buralarda kızlar, pikniğe gitmek istiyoruz hava da kapalı bakalım ne olacak çok bunaldım dışarı çıkmalıyım biraz 6 gündür evdeyim:52:sonu ıslanmakla da bitse gideceğim pikniğe:27:

bu cuma tartı ne gösterecek meraktayım regl i oldum bakalım regliyken monti ne etki edecek.
ben genelde regliyken +1 kg bazen +1.5 oluyorum bitince de eski kg ma dönüyorum hemen.bu cuma yı merakla bekliyrum tırsıyorumda inş.güzel bir sonuç alırım yine

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-4.html#post19546111
kızlar bu zaman kadar kim kaç kg vermiş balabilirsiniz takımlar arası derecenizi de görmüş olursunuz.batuhanım en üst sıralarda bu zamana kadar 15.50 kg vermiş tebrik ederim canım:46::16:

ayşecim ben listeye baktım ama listede benim başlangıç kilom yanlış görünüyor :( aslında şöyle anlatayım ben buraya ilk geldiğimdeki tartım elektronik değildi ve kilomu 75 gösteriyordu...bende 75 kiloyum diyerek diyete başladım ama daha sonra daha sağlıklı bildirim yapayım diye tartı aldım ve tam 2 kiloluk bir fark oluştu..ve ben o tartıyı aldığım hafta tam 1 kilo vermeme rağmen -1 kilo olarak listeye girdim (yani sanki 1 kilo vermemişimde 1 kilo almışım gibi ) yani kısaca benim başlangıç kilom 77 ..eğer düzeltilebilirse memnun olurum canım:78:

kızlarrr günaydın hafta sonu uğrayamadım kusura bakmayın
ben takımdan ayrılıyorum canlarım benim çünkü 3 haftalık bir bebişim var :emir_bebek:
arada gelir sohbetlere katılırım sizden çok uzak duramam sizleri çok seviyorummm

hayirli olsun canim insallah cok güzel bir hamilelik gecirirsin az kilo alip saglikli bi bebis kucagina alirsin..

iki yumurta kırdım tatlım 1 de yedim yattım 2 dilim ekmekle yedim

Allah kabul etsin canim..

dün evde degildim...2 saatlik bi mesafede tanidiklari ziyarete gittim..cocuklarla yolculuk yorucu oldu geldigimdede anca gecmisi okuyabildim..
dün kizimin dogum günüydü..3 yil evvelini hatirladim derya bilir nerdeyse onlein kkda dogruyordum..ozaman haziran 2008 anneleri cok aktiftik daha doguma 1 hafta dan fazla vardi ben esime babalar günü hediyesi almak icin yanliz basima alisverise gittim baya yürüdüm.alisveris merkezinde kendimi bi tuhaf hissettim duramadim biseyde alamadim eve geldim canim acayip makarna istedi pisirdim bide salata yaptim kkyida actim güya keyif yapacaktim mutfaktan tabagi aldim birden ilik biseyler akti benden suyum geldi anlayacaginiz,ve bunu onlein kkda paylastim arkadaslarla.. hic beklemedigim biseydi bizim ailede genelde gec dogum olur ve suni sanciyla baslatilir.esimi aradim herkesi ayaga kaldirdim türkiyede sanki bi faydsi olacak 18 saatte ancak dogurdum basimda 6 dr vardi en son hatirladigim.. vakumla aldilar kizimi..daha dün gibi..

kızlarrr günaydın hafta sonu uğrayamadım kusura bakmayın
ben takımdan ayrılıyorum canlarım benim çünkü 3 haftalık bir bebişim var :emir_bebek:
arada gelir sohbetlere katılırım sizden çok uzak duramam sizleri çok seviyorummm

:nazar::nazar::nazar:allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah canım çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hayat tarzını biraz değiştirerek kilo vermek mümkün. Aşağıda bazı ipuçları verdik. Bunlara uyulduğu zaman belli bir fayda sağlayacağı kesin.
Gazetelerde veya dergilerde okuyup, çevreden duyulan, sizlere uygun olup olmadığı konusunda emin olunmayan diyetler yerine, yeme-içme alışkanlığını, yaşam tarzını biraz değiştirmek ve uygun derecede spor yapmak elbette daha doğrudur.

1- Kilo almanın en önemli nedenlerinden biri yemek aralarında atıştırmaktır. Atıştıracağın zamanlarda su iç!

2- Buzdolabını boşalt. Böylece hem para harcamazsın hem de seni atıştırmaya iten neden yok olur!

3- Yeterince uyu. Böylece, yiyerek alacağın enerjiyi uyurken toplamış olursun!

4- Alkol, ekmek ve karbonhidratlardan uzak dur!

5- Mutlaka kahvaltı yap. Bu sana gün içinde harcaman gereken enerjiyi verecektir ve öğlen yemeğinde çok acıkmıyor olacaksın!

6- Öğün aralarında yemek yeme isteği doğduğunda, sevdiğin bir müziği dinle. Araştırmalara göre müzik dinlediğinde de sevdiğin bir yemeği yediğinde de beyninin aynı bölgesi uyarılıyor.

7- Ayakta hiçbir şey yeme!

8- Yeşil çay iç. Araştırmalar gösteriyor ki, yeşil çay içmek vücuttaki kalorilerin yakılmasında çok etkili. Günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalış!

9- Yediğin şeye konsantre ol. Televizyon seyrederken, bir şeyler okurken ya da e-maillerine cevap verirken yemek yeme!

10- Asansör kullanmak yerine merdivenden çık!

1 dilim beyaz ekmek 90
1 dilim kepekli ekmek 60
1 dilim kızarmış ekmek 35

BUNDAN SONRA KESİNLİKLE KIZARMIŞ EKMEK YİCEM:52:3 DİLİMİ 1DİLİME EŞDEĞER..

koca kış boyunca her akşam eşim 1 tane baston ekmeği kızarttı yağladı yağladı yedi bende buram buram kızarmış ekmek kokan evde zorla sabrettim:27::27:ama adam da nasıl bünye var sa artık 1 kilo almadı yediği saate 12 1 gece yarısı:27::27::27:

koca kış boyunca her akşam eşim 1 tane baston ekmeği kızarttı yağladı yağladı yedi bende buram buram kızarmış ekmek kokan evde zorla sabrettim:27::27:ama adam da nasıl bünye var sa artık 1 kilo almadı yediği saate 12 1 gece yarısı:27::27::27:

onların troidleri bizden fazla çalışıyordur belki gerçi adamlardan şişmanlarda var ama bünye meselesi benim troidim hiç çalışmıyor herhalde baktırayım diyorum artık:15:

Back