• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar bu gün eşimin babaannesi vefat etti yaşlıydı izmite cenazeye gittik yeni geldik cenazeyı öyle görünce hayatın ne kadar boş oldugunu düşündüm ama bir şekilde ömrümüzü dolduruyoruz dünya telaşı işte
allah sabrı versin canım
günaydın şekerler
dün akşam misafirlerle otururken bi baktım bizim bilgisayara format çekiyorlar..eşimi iş arkadaşı gemişti ailesiiyle.. seslenmedim tabi milletin önünde ama sinirlerim tepeme fırladı tabii..
onlar gidince patladım bizimkine neden çektin dedim noldu ki eee yavaşmış onun içinmiş
gayet güzeldi oysa çalışması sonradan hak verdi oda tabi iş işten geçti boş kalınca duramadılar sinirler
ööle duruyor laptop şimdi bisürü proğram yüklenecek yeniden..ve benim kk dosyalarımın hepsi gitti
aklıma geldikçe delleniyorum yaa..kendime alim diyorum bi laptop onada maydanoz olacak biliyorum sinir edecek beni..böyle deyince de bunu sana aldım ya diyor tabi benden başka herkes kullanıyor o ayrı heleki eve gelen sayın akrabalarının elinden hiç düşmedi sormak izin almak da yok direk açıp kullanıyorlardı yaa yüzsüzlüğün bu kadarına pesssss

akrebim cnm ne desen haklısın ya bende sinir olurum böyle sorulmadaan pc yi karıştıranlara

söyledimde olmuyormuş şeker..bi isim dediler o yokmuş bizim pc de
ee bende başında değilim ki deneyemedim bile
göz göre göre gitti bilgiler yaa
o değil diyet listelerim oldu olan
yağ depolarımı da sildiler alçak köfteler

bugün
6:30 bir kuru kayısı
kahvaltı
7:00 iki kurabiye bir poğaça yarımdilim şambali tatlı (hepsi ev yapımı..ben yaptım:))..)
ara
10:00 bir çay bardağı yoğurt
öğle
13:00 bir tabak batırık,bir bazlama,turp,limon,süsbiberi turşusu
aralarda da bol su
şimdiye kadar yediklerim bu kadar
bir de spora başlarsam hayırlısıyla çok güzel olacak
allah kimseye yaşatmasın düzenim şaştı resmen yaa

özlem 5 inde başlasak olurmu
lavman her gün mü yapılıyor
saat kaçta yapılıyor

sen bilirsin canım ama şuda varki bu tarihler özellikle dolunay dönemine denk geliyor o yüzden 4 ü ise o tarihte başlamakta fayda varyerimseniben Lavman hergün yapılıyor kaynamış sirkesi ve limonu katılmış olan sudan önce yarım litresini vücuda veriyorsun boşaltım olduktan sonra geri kalanını:utangac: saat olarak güneş doğmaya yakın ve batmaya yakın zamanlar ama tavsiyem sabah yapman hiç korkma daha sonra derse gidecem sorun olur diye düşünme hiç sorun yaşanmıyora.s

Back