Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah sabrı versin canımkızlar bu gün eşimin babaannesi vefat etti yaşlıydı izmite cenazeye gittik yeni geldik cenazeyı öyle görünce hayatın ne kadar boş oldugunu düşündüm ama bir şekilde ömrümüzü dolduruyoruz dünya telaşı işte
günaydın şekerler
dün akşam misafirlerle otururken bi baktım bizim bilgisayara format çekiyorlar..eşimi iş arkadaşı gemişti ailesiiyle.. seslenmedim tabi milletin önünde ama sinirlerim tepeme fırladı tabii..
onlar gidince patladım bizimkine neden çektin dedim noldu ki eee yavaşmış onun içinmiş
gayet güzeldi oysa çalışması sonradan hak verdi oda tabi iş işten geçti boş kalınca duramadılar sinirler
ööle duruyor laptop şimdi bisürü proğram yüklenecek yeniden..ve benim kk dosyalarımın hepsi gitti
aklıma geldikçe delleniyorum yaa..kendime alim diyorum bi laptop onada maydanoz olacak biliyorum sinir edecek beni..böyle deyince de bunu sana aldım ya diyor tabi benden başka herkes kullanıyor o ayrı heleki eve gelen sayın akrabalarının elinden hiç düşmedi sormak izin almak da yok direk açıp kullanıyorlardı yaa yüzsüzlüğün bu kadarına pesssss
hiç birşey yemiyecemmi kahvaltıda sade yumurtamı olacak onu anlamadım
özlem 5 inde başlasak olurmu
lavman her gün mü yapılıyor
saat kaçta yapılıyor
aynı vakitte dimi..
iki bölüm halinde yapıyosun işklemi öylemi
sabah akşam dil yani