• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben mesaj yazmıştım görünmeiş şaşırdımmmmmmmmmm..napasınız şekerler?ben bu aralar oğluşa süt yetiştiremiyorum şekerler yaa..beni emmeyi reddediyor süt gelmeyince sinirleniyor..o yüzden bu ara biraz saldım mecburen..o yüzden beni biraz izinli yazsanız olur mu?

çitos o halde seni emzirme dönemi sonunda geri almak üzere çıkaralım canım zaten en korktuğumda oğluşa süt yetiştirememendi
o herşeyden önemli
6 ayı atlat ondan sonra mazeretsiz olarak geri gelceksin

kızlar meleksuyu tanımıyorum ama akşam açtığı bir topiği inceledim arkadaşın yardıma ihtiyacı var bir süre katılmaya devam etsin görelim

afiyet olsun akrebim

şey diyecektim:utangac: şanbali tatlısı nasıl bişi
şambali şam tatlısı canım..hani şu irmikle yapılan ve üstü yerfıstığı konulan ama ben antep fıstığı koydum
iyi geceler kızlar ve basın sağolsun selma geride kalanlara can sağlıgı ve sabır dilerim arkadasım....

gelelim mevzumuza

selmaaa kaptanım yada yarbas akrep ile görüsmek istedim yakalama imkanim olmadı:(

8.takım hatunlarım sizleri cidden bacım gibi gördüm olmayan ama sonradan vaar olan bacım sınız hepiniz çoğu sıkıntımda hep yanımda duran özel ablalarım oldu kardeslerim oldu hakkınızı ödeme imkanım yok özellikle HUSEL AKREP LİLİ LUBABE sizlere ayrı bi tesekkürü borç biliyorum ... canlarım bu kilo isinde cidden benim kadar vasatı olmadı belkide durdu tık yok aslında dürüstlük yapim hareketlerim yavasladı yeme düzenimi bozdukca bozdum resmen veremiyom ve bi baskasının hakkına tecavüzü yapmak istemiyom (meleksu) adlı üyeyi kimse kapmadıysa yerime almanızı tavsiye ediyorum onun eminim yapacanı 110 kilo ve genc bekar ve kalbini kırmıslar hırslıdır eminim ...

her hafta bi teker önüne tas gibi yığılıyorum benim duygularım bu size destekden çok köstek olmaya basladım ki 3 aydır böle bu 90 altı olmadı olmuyor yakamı bırakmıyor biseyler tamam yapacam dedikce bi sürü ilginçlikler beni buluyo ve ben yine kendimi buzdolap önü fantazisi yasıyorum yine yine yine :((( bencillik yapıp burda kalmak yerine ihtiyacı olan birinin devam etmesi lazım diyorum ...

zati çok deel haziranda evimi tasıyınca buralara düserim ben kesinnnnn o bi gercek :) hem kendi basıma yapmaya calısırım :( gerçi ben yapamam ama neyse bir ümit gibi bisi:)

uzun lafın kısası selma cadısı beni ya mezun et canım yada napıyorsan yap :( ama buralarda olacam oda bi gercek en azından yüzüm olur bisi yazarken yüzsüzlük yapıp yazamamk eminim bilmiyorsunuzdur :( laf etmeye bile hakkım yok gibi görüyom artık ... en mantıklısı bu sanırım ....

sana mantıklı geleni saygıyla karşılarım şeker..
ama görüşürüz yine bizden istesende kopamazsın senŞeniz

QUOTE=selma12;5910410]lili benimde cok yogun bir gün bu gün ama canım hiç birşey yapmak istemiyor
AKREP[/QUOTE]
lahana ferini kesti deseneee :roflol:
kız hepiniz bi ece olamadınız yazık yazık size :oklava:
ece tam gaz gidiyor kesin bu haftada gitti bir iki kilo kaydirigubbakcemile3
umarım vazgeçmez :Saruboceq:

Son düzenleme:
taam aplammm 100 üzeri deelde insallah 90 altı olurum :))) belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sakın haaa 55 olunda öle gidin en azından 1 aylık görürüm sizi hazirana kadar kesin 55 olursunuz siz eminim.... akrep gacısını katmıyom akrep hazirana micro monekül olup kaybolur mayısta kaptan kararı ile atın onu hemi 55 sınırı var da:PPP
:roflol: kız cadıııı sana inat kalcam ben burda..
akşamları gelirsin msn ye..ama normal gel ööle korkutmaya değil..yazık etmiştin asuya :roflol:
aytencim hakkında hayırlısı olsun cnm benimde senden farkım yok aslında ama çırpınıyorum kendime süre verdim kaptanlarım ve arkadaşlarım müsade ettikleri sürece çığırnacağım kendimi iliyorum eyer çıkarsam alırım az az da olsa burada veriyorum hepinizin sayesinde yürüyemiyorum ama emekliyorum hiç olmazsa böyle düşünüyorum şu baskülüm hayırlısıyla bir gelse aldım gibime geliyor alışmıştım iki günde bir basküle çıkmaya bu arada reglide oldum onunda etkisi var tabi
senin için hayırlısı olsun cnm ama dikkat et kendine yine buralarda ol cnm seni seviyorum cin çıkartan ayten cadısı
:roflol::roflol:
Melekcİm sabah gÖrÜrler senİ mutlak dÖnerler sana:)) husel ve akrep buranın bıÇkın horozları onlardan bİrİ mutlak dÖner sana ....
Şeniz:teselli:
asicik şoklardayımm :1shok:
bırakmaya karar verdin demiyelim biz buna :1no2:
sadece kilo bildirimine katılmayacağını farzedelim :1no2:
yoksa burda hayt devam ediyor
bak kalan kilomu şakır şakır veriyorum a.s
ki sen çok daha gençsin benden haydi haydi verirsin
yok illa olmaz diyosan tepemin tasını attırma kayın pederimi gönderirim o zaman zaten verecen :jeyyar:
bu arada bu akşam kayın valideciğim geldi
yarında kayın pederim çıkıyor hastaneden
gözüm aydın olsun bendeler yaşadım
cumaya kesin 66 yı görürüm :lepi:
sırnaşık şey doğru diyosun yaa..benimde düzeni bozuldu hala toparlayamadım kendimi..onları görmem yetiyor zaten tüm mazim ayağa kalkıyor
ablam alemsin ya 66 kesin o lursun sen gercekten ne kaynana kayınpeder var bizimkiler hemen alt katımdalar ama hiç bende böyle etkileri yok :((((

hee sen kaynana kayınbaba görmemişinde ondan etki etmiyor canım:dilcikar:

Back