bn o kozmık temızlığı okudum netten nasıl acayıp bışey o öle
bn korktum aıkcası o lavman nedır onu anlamdım bıle
yapana kolay qele :)))
evet ablam yaa..
bende dün başladım düzenli yemeye.. evde hasta ve misafirle mümkün değil düzen tutturamıyosun birde stres acaip karıştırıyor mide düzenini
ben de bir bakim şuna yaa yapsammı acep ama şu lavman işine tırsıyorum..
özlem bi tanemi alıyoruz lavmanı
kız almaktan vazgeçtik kiraya devam dedim ama yeni bir kiralık:))
özlem ben okudum okudum çıkamadım işin içinden sen bana işin özünü iice bi anlat canım
uygulaman başarılı olduğu için özellikle senden rica ediyorum
ablam atlattım çok şükür de bende var bi tuhaflık normal hayata alışmaya çalışıyorum şimdi de :))
uff husel taşınma zor bee zaten kiracıysan çıkma kal evinde uğraşıcan şimdi soğuklarda kızı da hasta edicen boşver canım yaa
evet özlem bende rica ediyorum anlatırmısın şunu..ne alıcaz ne yapıcaz bende yapim
neden kız karaborsayamı düşecek bu lawman yoksa bunun damı sezon sonu indirimleri yazlığı kışlığı mı var :))))))))))))
neden kız karaborsayamı düşecek bu lawman yoksa bunun damı sezon sonu indirimleri yazlığı kışlığı mı var :))))))))))))
kızlar birşey soracam şu üc güne kadar ne yersem bir kg veririm bana birşeyler söyleyin ne olur sadece lahana yesem yada lahanadan kapuska yapsam onu yesem lahana corbası gibi icinede bir fincan bulgur koysam nasıl olur sizce
kaç kişi olduk lemmm kafamçokkarıştı
umarım başarırız
zor bir işleme benziyo
en tırstığım yeride lağmanı kafamçokkarıştı
akrep umarım bakalım cumaya ne yapıcaz aslında ben iyiydim de bu hasta olaylarında dağıttım
öğün belli değil sinir stres :1no2:
akşam yatmadan yarım paket çikolata yedim sırf mutlu olmak için :1no2:
husel almaktan vazgeçtiğini biliyorum kuzuda kiralik ev konusunu sordum zaten nasıl gidiyor diye kafana göre bi yer buldunmu :sm_confused:
özlem bu cosmik besin destek ürünü nedir peki
birde 8 tane lavmanmı alıyoruz
günaydın arkadaşlar kozmik temizligi bende yapmak istiyom ama banim katı meyva vede sebze sıkacagım yok nasıl olacak
bu hafta aşkım geliyor ama oğlukum :asigim:
annesinin tüm stresini alır kuzum :asigim:
dertleşiriz konuşuruz akıllar verir yol gösterirrr
arkam sağlam olacak toparlanırım hemenn cecik a.s
yaw hadi özleeem lawman adedini yazıver bii bak heyecanlandım dıkhandım kııız
:roflol::roflol::roflol:kız sende dök içini rahatlarsın hemde wc ye dökcen acaip saklar kimseciklere söylemezkaydirigubbakcemile3
kızlar lavman setini şimdiden alın sonra kalmıyor yada pahalı alırsınız ben bugünlerde alıcam
yazlığı kışlığı yok memlekette karaborsacı fırsatçı çok canım ne yazık kineden kız karaborsayamı düşecek bu lawman yoksa bunun damı sezon sonu indirimleri yazlığı kışlığı mı var :))))))))))))
harika o zaman bende rondoyla yaparım o işi yemek işimde tamam hemen yapayım lahanamı
istediğin kadar selma karnın acıktığında bol bol kaşıklatamam lili ekmek yok ama ne kadar yiyeyim lahanadan ölcü nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?