bende menümü yazayım
kalkınca 1 kayısı
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
ligt peynir
yağsız salçalı sos
salatalık domates
öğlen
yarım tabak yeşil fasulye
salatalık
2 bardak ayran
akşam
2 yumurtadan menemen
yoğurt
salata
2 saat sonra da 4 tane kayısı
spor sabah 1 saat plates
akşamda 1 saat callan yapacam
niye menüm kötü mü kiHer zamanki gibi spor kısmı harika
niye menüm kötü mü ki
kırılmaz tatlım bu monti artık benim yaşam biçimim haline gelecek sen değerlendir yine deYok Ayşecim öyle bir şey demedim kesinlikle
Sadece monti hakkında net bilgilerim olmadığı için menünü yorumlamaktan kaçınıyorum, sen diyete uygun beslensen de ben yanlış bir değerlendirme yaparak şevkini kırarım diye korkuyorum
kırılmaz tatlım bu monti artık benim yaşam biçimim haline gelecek sen değerlendir yine de
yok canım montiye başladığımdan beri yemiyorum aslında sucuk arada yenebiliyor am aynında ekmek yasak olduğu için ekmeksiz de yiyemem sanırım oyüzden yemiyorum.zaten artık salam sosiste olmayacak hayatımda tüksindim niye bilmiyorumBugünkü menün besinlerin türü ve kalori bakımından da dengeli görünüyor :) Ben listende görmedim ya da vardır da dikkat etmemişimdir, sucuk ya da salam yiyiyor musun?
geçmiş olsun elifcim.tamam cnm finallerin bitene kadar listeden çıkarayım seni bitince yine listedesin cnm ama yine de fırsat buldukça uğra tamam mı canımçok hastaydm iki gündür... uğrayamadm bile.. çok özür diliyorm hepinizden bir süreliğine izin almak istiyorm uygunsa.. finallerimde başlıcak yaknda... olurmu kaptnm?
geçmiş olsun elifcim.tamam cnm finallerin bitene kadar listeden çıkarayım seni bitince yine listedesin cnm ama yine de fırsat buldukça uğra tamam mı canım
Gün içinde pilav, ekmek ya da bisküvi seçeneklerinden sadece birine yönelsen yine çok sorun olmaz ama hepsi birarada fazla oluyor :)
Bunlara ek olarak spor ya da egzersiz yapıyor musun? Gün içinde hareketli misin?
Canım 1 tane dolmayı yedikten sonra kendine dur diyebildiysen çok sorun olmaz ama monti mi yapıyorsun bilmiyorum. Eğr monti yapıyorsun cıs olur çünkü kaçamakları kaldırmaz, daha dikkatli olmak gerek :)
İçine şeker katmadığın sürece meyveli yoğurt yılın bu zamanlarında çok iyi bir seçenek, afiyet olsun
regl oldum az önce karnım ağrıyo biraz cuma ne olacak bakalım
selamlar
arada gelip okuyorum menülerinizi bende bir guruba girmek istiyorum ama çalıştığım için gün içerisinde aktif olamıyorum malesef
bende tabiki kilo verme çabası içindeyim 2 aydır kendimce bişeyler yapıyorum ama bende tık yokyani şöyle ki şu 2 yıl içerisinde aldım kiloyu 74 kiloyum hemen hemen daha önce 60 kilo olan ben 51 kiloya düştüm zamanında sonra tekrar aldım ve bu zaman içerinde ilerledi ve şuan ki kiloma ulaştım yemesemde veremiyorum vücudumda sıkı değil ve eylülde düğünüm var düğünden sonra spor salonuna gideceğim çünki yaşadığım yerde spor salonu yok evde kendim yapıyorum ab rocket aldım onunla mekik hareketleri yapıyorum ama kilonun byük bi kısmı orda göbeğim var varmı önerileriniz kızlar daha farklı neler yapabilirim birde nescafeyi çok içiyorum
kızlar rüyalardan anlayanınız varmı rüyamda hamileydim eşimin kim olduğunu bilmiyorum ve annemin evindeyim çok kolay bi doğum yaptım sonra alışmış kudurmuştan beterdir tekrar hamileydim 4 aylık olmuş bile
Yeni arkadaşlar gelmiş Tal ve sıska hoşgeldiniz kızlar..sağlıklı ve rahat bir kilo verme dönemi olur inşallah..
Kızlar ne çok yazmışsınız geçmişi bitiremedim..maşallah tabi
Doğumlardan söz etmişsiniz iri bebek olarak rekor bende sanırım Asrınım 4850kgdoğmuştu ,kilosunu duyduğumda bende şok olmuştum kuzumun..:)) ben kilolu hamile kalmıştım 75kg civarındaydım +16 kilo da bebekle geldi 91 civarıydım doğuma gittiğimde (yuvarlana yuvarlana gitiim yani ) )Neyseki doğum kilolarını verdim şimdi sırada evlendiğim zaman ki kiloma dönmek var ki o da zaten hedef kilom..kaldı 7 kilo!
selamlar
arada gelip okuyorum menülerinizi bende bir guruba girmek istiyorum ama çalıştığım için gün içerisinde aktif olamıyorum malesef
bende tabiki kilo verme çabası içindeyim 2 aydır kendimce bişeyler yapıyorum ama bende tık yokyani şöyle ki şu 2 yıl içerisinde aldım kiloyu 74 kiloyum hemen hemen daha önce 60 kilo olan ben 51 kiloya düştüm zamanında sonra tekrar aldım ve bu zaman içerinde ilerledi ve şuan ki kiloma ulaştım yemesemde veremiyorum vücudumda sıkı değil ve eylülde düğünüm var düğünden sonra spor salonuna gideceğim çünki yaşadığım yerde spor salonu yok evde kendim yapıyorum ab rocket aldım onunla mekik hareketleri yapıyorum ama kilonun byük bi kısmı orda göbeğim var varmı önerileriniz kızlar daha farklı neler yapabilirim birde nescafeyi çok içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?