Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende menümü yazayım
kalkınca 1 kayısı
sabah
2 dilim kızarmış t.b. ekmeği
ligt peynir
yağsız salçalı sos
salatalık domates
öğlen
yarım tabak yeşil fasulye
salatalık
2 bardak ayran
akşam
2 yumurtadan menemen
yoğurt
salata

2 saat sonra da 4 tane kayısı

spor sabah 1 saat plates

akşamda 1 saat callan yapacam

Her zamanki gibi spor kısmı harika

kırılmaz tatlım bu monti artık benim yaşam biçimim haline gelecek sen değerlendir yine de

kırılmaz tatlım bu monti artık benim yaşam biçimim haline gelecek sen değerlendir yine de

Bugünkü menün besinlerin türü ve kalori bakımından da dengeli görünüyor :) Ben listende görmedim ya da vardır da dikkat etmemişimdir, sucuk ya da salam yiyiyor musun?

Bugünkü menün besinlerin türü ve kalori bakımından da dengeli görünüyor :) Ben listende görmedim ya da vardır da dikkat etmemişimdir, sucuk ya da salam yiyiyor musun?
yok canım montiye başladığımdan beri yemiyorum aslında sucuk arada yenebiliyor am aynında ekmek yasak olduğu için ekmeksiz de yiyemem sanırım oyüzden yemiyorum.zaten artık salam sosiste olmayacak hayatımda tüksindim niye bilmiyorum

çok hastaydm iki gündür... uğrayamadm bile.. çok özür diliyorm hepinizden bir süreliğine izin almak istiyorm uygunsa.. finallerimde başlıcak yaknda... olurmu kaptnm?
geçmiş olsun elifcim.tamam cnm finallerin bitene kadar listeden çıkarayım seni bitince yine listedesin cnm ama yine de fırsat buldukça uğra tamam mı canım

ewet dondurmadan iyi activyaya benzedi tadı harikaydı
dolmayı sevmem zaten arada bir böyle çok canım ister işte
hayır monti yapmıyorum

Son düzenleme:
selamlar
arada gelip okuyorum menülerinizi bende bir guruba girmek istiyorum ama çalıştığım için gün içerisinde aktif olamıyorum malesef
bende tabiki kilo verme çabası içindeyim 2 aydır kendimce bişeyler yapıyorum ama bende tık yokyani şöyle ki şu 2 yıl içerisinde aldım kiloyu 74 kiloyum hemen hemen daha önce 60 kilo olan ben 51 kiloya düştüm zamanında sonra tekrar aldım ve bu zaman içerinde ilerledi ve şuan ki kiloma ulaştım yemesemde veremiyorum vücudumda sıkı değil ve eylülde düğünüm var düğünden sonra spor salonuna gideceğim çünki yaşadığım yerde spor salonu yok evde kendim yapıyorum ab rocket aldım onunla mekik hareketleri yapıyorum ama kilonun byük bi kısmı orda göbeğim varvarmı önerileriniz kızlar daha farklı neler yapabilirim birde nescafeyi çok içiyorum

canım menülerinden kahbanhidratı mümkün olduğunca azalt.hele et,bakliyatve yumurtanın yanında ekmek yeme.yemeklerinin yanında mutlaka yoğurt tüket ve salata tabiki.protein ağırlıklı beslenmeye çalış.istersen eylüle kadar 60 kg ya düşersin fırsat buldukça uğra buraya bizimle menülerini paylaş.
spor olarak incelmek istiyorsan callantics ve plates bunlardan birini yapmalısın hafta da en az 5 gün 1 saat.

hayırdır inşallah ama canım rüyada hamilelik sıkıntı demektir..bir sıkıntından kurtulmuşsun fakat eşinin sayesinde değil kendi kendine..tekrar bi sıkıntı içerisine girmişsin..umarım sıkıntıdaysan kurtulursun..

boyun kaç canım?

hiç diyet yapamıyorsan niyetin de yoksa,aktif spor koşu yürüyüş falan da yapamam diyorsan platesi 1 ay dene..bütün bunları yapmadan sadece platesle 2 beden inceleceğini garanti ederim:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…