Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eline sağlık canımbu haftaki sonuçlarımız
buda geçen haftaki ve aradai farklarımız![]()
bu haftaki sonuçlarımız
buda geçen haftaki ve aradai farklarımız![]()
uruzum sen ne yedin senin menünü mirak ediyorum![]()
güzel bir menü olmuş canımSabah geç kahvaltı ettim, aslında çok aç hissetmiyordum o yüzden kayısı ve kavundan oluşan meyve salatası yedim sabah sabahÖğlen de yarım kase çorba içtim, 4 tane tavuk köfte ile salata yedim. Arada tek şekerli bir çay içtim, akşam yemeğinde de 6 kaşık tavuk ciğeri, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt ve bolca salata yedim :)
güzel bir menü olmuş canım
karpuz ve kavun kan şekerini birden yükseltiği için diyette pek tavsiye edilmiyor.özellikle monti de yasak bend çok severim.glisemik endeksi çok yüksekmiş karpuz ve kavunun.halbuki ne kadar masum duruyorlar sulu sulu![]()
Bir de ben sabah sabah kan şekerini yükselten meyveyi yemişim
Karpuzu o kadar sevmiyorum ama kavun çok lezzetli ya![]()
selam kizlar gec kaldim bugün baya bugün kermesin son günüydü bütün gün ordaydim
geldim yavrularimi felan yikadim arkadas vardi cay ictik ve simdi resmen bitmis bir haldeyim
sabah kahvalti yapmadan ciktim
ve 2 lahmacun yedim
3 litreye yakin su ictim acayip sycakti
ve sporum yok tabiki bugün dengesiz oldu ama yarin tekrar düzenime dönecem insallah
edacımmmmmmm çoooooooooooooook sevindim canımmm benim ya ama biliyordum hissediyordum sorup duruyordum sana ne zaman reglin diyekızlarrr günaydın hafta sonu uğrayamadım kusura bakmayın
ben takımdan ayrılıyorum canlarım benim çünkü 3 haftalık bir bebişim var
arada gelir sohbetlere katılırım sizden çok uzak duramam sizleri çok seviyorummm
yemeden tutma canım sahursuz oruç olur mu hiç Allah kabul etsin canımyarın oruç tutcam birazdan yiyip te yatayım gecenin kaçına kadar oturamıcam yemeden de turarım ama bilemedimne yapayım ayşe
![]()
Ok o halde rakibimsin tatlım varmısın yarışa?![]()