Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben sana inaniyorum canim ama iradene inanmiyorum

reyhancım menün çok güzel yine
uruuzm ne güzel burdasın ya listeye girecek misin canım

Canım listeye şimdilik girmek istemiyorum çünkü uzunca bir zaman tartılmak istemiyorum, belki 3-4 haftada bir tartıya çıkarım :)

En son 7-8 gün önce tartılmıştım, bir daha ne zaman tartılırım bilmiyorum, listeye girersem düzenli olarak kilo bildiriminde bulunmam lazım biliyorsun. Listede olmayacağım belki ama her zaman takımla ve sizlerle birlikteyim

tamam canım burda olduktan sonra önemli değil zaten

12de kalktım kahvaltı etmedim misafir gelecekti hemen iş yaptım 2.buçukta yedim biraz patates salatası yedim yanında şehriye pilavı yapmıştım k.hidrat olurmu acaba ikisi birden dedim sorcak vaktimde yoktu akşam yemeğinide buraya yazdığımda yememiştim daha 1 tabak yeşil mercimek yemeği yedim içinde biraz un var ya ekmek yemeyim dedim zaten salatada ekmek değişimi yani patates gün boyu karnım ağrıdı birazdan belki salatalık yiyebilirim balkonda otururken 1 buçuk saat yürüyüş yaptım bide misafirden sonrazayıflamam lazım sünnet düğünü var yakınımızın

gerbaracım bence sen patates ve pilavdan uzak dur bir süre. sabah kahvaltını yapmaya çalış atlama.
yeşil mercimeğin içine un katmana gerek yokki o kıvamlı oluyor zaten hiç gerek yok yanında salata yoğurt yada ayran ohh mis gibi akşam yemeği.öğlen bol malzemeli bir menemen yap kendine ekmeksiz salatayla ye mesala.sebze yemekleri yemeye çalış vs.

Son düzenleme:
geldim canım burdayım :) hiç keyfim isteğim yoktu yazmak bile istemedim ...ama sizede uğramadan okumadan duramıyorum :) diyetin süper gidiyo senin ne güzel inşallah şu reglden sonra bende toparlıcam :78:

keyifsizlik sana da mı bulaştı gülşencim uğra buraya açılırsın

dileğim gelmişnerdesin cnm mülakat nasıl geçti

oyyy ayşem nasılsın ya bir an önce buraya gelmek için can atıyorum
acayip heyecanlıydım ama Allah'ın izniyle attattım ama sanki işin içinde torpil var o yüzden pek ümidim yok :18:
bu arada yarın yine yola çıkıyorum alanya için offf çok yorgunum..
bu arada geçmişe bi bakayım dedim ama okuyamadım kaç kilo verdiniz bakim senden çok ümitliyim

geçen hafta 62,6 dım dün 61,9 bugün 61,7

Canım gün içinde çok fazla karbonhidrat almamaya dikkat et, karbonhidratın fazla olduğunu gördüğünde de en azından akşam yemeğinde protein+salata yiyerek dengelemeye çalış :)

Bu sene bizde de birçok düğün var, düğünleri düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum, inşallah en azından birinde istediğim gibi süslenerek gidebilirim

gaz çok kötü bişey bütün gün bende çektim o gaz sancısını

bende sürekli kilo alırım çok lazımmış gibi sürekli bişeyler yeme doğru dürüst veremiyorumki yıllar varki kilo sorunum var 7-8 sene en az ve sürekli bişeyler kısıtlamaktan arada kaçırıp verdiğimden biraz daha fazlasını almaktan 90 kiloya geldim ve gına geldi artık
talcim takımın geneli kafasına göre takılıyor şeymanın deyimiyleben montignac yapıyorum yaklaşık 2 haftadır senin uyguladığın bir diyet var mı

hakket herkes kafasına göre bişeyler yağıyor

dukan protein diye biliyorum gebeliğe ne zararı olabilirki:26:

zaten spor olmuyor diyet bence cnm

sporsuz diyet sadece koruma gibi oluyor sporla kesinlikle desteklenmeli

burcum koç canımm 28 yaşındayım ayy söyleyinc ne kadar çok gözüküyor öyle yaaa ne ara ben 28 oldum daha yeni 18 dim:

bende aslan burcuyum ama yükselenim yay ve yay burcunun özelliklerini taşırım genelde

afiyet bal şeker olsun uruzum sen ölçüsünü bilmişindir onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…