Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet kuralları okudumm...biraz karışıkkgeldi forum ban o yüzden yetişmem sorun oldu...ben 98 kiloyumm cocukluktan beri kilo sorunum vardıı..2 cocuk annesiyimm.. zayıflamak isityorumm.
yediklerimi yazayımm arkadaşlarr ama pek ii değill...

sabah.
menemen-5 dilim ekmek-cay
ara çilek -kayısı 1-2 adet
öğle yokk
ara yokk
akşam koca bir tabak mayonezli ve ketcaplı makarna-3 dilim ekmek
ara 1 kase erikk

cok kötü olduğunu biliyorumm

ooooooooooooo ne yaptın sen canım öyle sabah dilim ekmek akşam hem mayanozli keççaplı makarna heöde yanında ekmek bu günlük böyle olsun bakalım ama yarın güzel bir menü ile gel canım bir kere gün içinde toplam ekmeğin 5-6 dilimi geçmesin ve kesinlikle beyaz ekmek olmasın,tabiki mayonezi ve keççapı da unut artık canım

hedef kg nedir peki canım.düzenli paylaşım yaptığun sürece kurallar uyduğun sürece çok güzel şekilde kg verip mezun olursun canım

Son düzenleme:

ne oldu sana da yaaa :44::44::44:geçen hafta bir ara bende de vardı bu bunalımneyse pikniğini yap kendine gel bian önce

merhaba arkadaslarr ben de sanırm artık sizinleyimmm :))
hoş geldin

ne yaptın sen

bu saatten sonra salata ve meyve dışında bişey yeme canım geç oldu

öğlen 1 kaşık patates salatası

akşam yeşil mercimek yemeği 1 porsiyn ekmeksiz

ay gözlerim yasardi valla hafta sonu ve bukadar sayfa birikmis kutluyorum sizi

selam kızlar bende bu takıma az önce alınmış bulunmaktayım..
AySeCeYLiN kuralları bi özet geçebilirmisin:80:

arkadaşlar sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz?

hosgeldin canim aramiza umarim bizimle iyi vakit gecirirsin
ben saglikli beslenme yolunu sectim canim özel yaptigim bisey yok
ayrica benim ismim reyhan 2 cocuk annesiyim ve avusturyadayim kendimi tanitim dedim :))

canim sen zayiflayacagina senin irade zayifladi
saka bi yana eminim yakinda kendine geleceksin umutluyum

sende hosgeldin canim insallah güzel vakit gecirirsin bizimle

ay gecen hafta bendede vardi ama insan disari felan cikinca rahatliyor canim bence picknik iyi gelecek sana

Siska hoşgeldin, sefalar getirdin

Bugünkü listene de bayıldım, tam bana göre Ekmekler, makarnalar, mayonezler bol keseden :)
Bundan sonraki günlerde daha ölçülü olacağına eminim, takımla beraber hareket etmek insana irade ve güç veriyor

öğlen 1 kaşık patates salatası

akşam yeşil mercimek yemeği 1 porsiyn ekmeksiz

Canım bu kadar yiyecekler doyabildin mi? :44:

Ben bu kadar yesem gece mutlaka acıkırdım, yeme krizim tutardı :)

Sabah kahvaltısında ne yediğini bilmiyorum ama kahvaltıda çok abartmadıysan hafif bir şeyler daha yiyebilirsin

canim sen zayiflayacagina senin irade zayifladi
saka bi yana eminim yakinda kendine geleceksin umutluyum

Batuhancım sadece montiye başlayamadım ama onun haricinde nerdeyse 10 gündür kalori diyetini kaçamaksız bir şekilde yapıyorum

Uzun süre iradesiz olup her önüme geleni yiyince kaçamaksız bir gün geçireceğime inanamıyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…