evet kuralları okudumm...biraz karışıkkgeldi forum ban o yüzden yetişmem sorun oldu...ben 98 kiloyumm cocukluktan beri kilo sorunum vardıı..2 cocuk annesiyimm.. zayıflamak isityorumm.
yediklerimi yazayımm arkadaşlarr ama pek ii değill...
sabah.
menemen-5 dilim ekmek-cay
ara çilek -kayısı 1-2 adet
öğle yokk
ara yokk
akşam koca bir tabak mayonezli ve ketcaplı makarna-3 dilim ekmek
ara 1 kase erikk
cok kötü olduğunu biliyorumm
selamlar kızlar...2 gündür hiç tadım yokniye bilmiyorum ama ağlayıp zırlayıp tepinesim var :26:neyse yaa inşallah atlatırım kısa zamanda
sevgili tal ve sıska aramıza hoşgeldinizumarım keyifle sıkılmadan kurtulursunuz kilolarınızdan :)
ayşecim kaçamak hakkımı ben yarın doya doya kullanacağım...yarın büyük adaya pikniğe gidiyorum arkadaşlarla...umarım iyi gelirde açılırım biraz:76::76:
hoş geldinmerhaba arkadaslarr ben de sanırm artık sizinleyimmm :))
evet kuralları okudumm...biraz karışıkkgeldi forum ban o yüzden yetişmem sorun oldu...ben 98 kiloyumm cocukluktan beri kilo sorunum vardıı..2 cocuk annesiyimm.. zayıflamak isityorumm.
sabah.
öğle yokk
ara yokk
ara 1 kase erikk
yarın sende dengeli bol salatalı bir menü bekliyorum canımhoşbulduk arkadaslar sağolunn..
tamam bundan sonra menüerim daha iyi olacak.....
ne oldu sana da yaaa :44::44::44:geçen hafta bir ara bende de vardı bu bunalımneyse pikniğini yap kendine gel bian önce
şeymacım sen neler yedin canım
iyi akşamlar canımarkadaslae ben cıkıyorum ...hepinize iyi aksamlarr..yarın menümm güzel olcak inş.....
hemen yazıyım
sabah
canım hiçbişey istemedi
1 kk peynir belki daha az
1 dilim karışık tahıllı ekmek
2 3 kaşık kuymak
öğle
2 biber dolması
yoğurt
1 kase mercimek çorbası
1 dilim beyaz ekmek
akşm daha belli değil valla :44::44::44:
inşallah ya bilemiyorum valla acayip açımbu saatten sonra salata ve meyve dışında bişey yeme canım geç oldu
protein ağırlık bir diyet genelde et yeniyor galiba bu diyette etler iyi pişmiş olduğu sürece hamile kalsa da bir sorun yaratmaz bence yanında süt grubu ürün ve salata da varsa aksine çok faydalı çok sağlılıklı olur
1 kaşık papates yemeğiyle doydun mu canımöğlen 1 kaşık patates salatası
akşam yeşil mercimek yemeği 1 porsiyn ekmeksiz
selam kızlar bende bu takıma az önce alınmış bulunmaktayım..
AySeCeYLiN kuralları bi özet geçebilirmisin:80:
arkadaşlar sizler hangi diyeti uyguluyorsunuz?
Ayşecim ben bugün de montiye başlayamadım
Sabah kalktığımda mükellef bir sofra vardı, sofrada neler olduğunu tahmin edersin :)
Kendime engel olamadım, karbonhidrat-protein demeden ölçülü olmak şartıyla hepsinden yedim:78:
merhaba arkadaslarr ben de sanırm artık sizinleyimmm :))
selamlar kızlar...2 gündür hiç tadım yokniye bilmiyorum ama ağlayıp zırlayıp tepinesim var :26:neyse yaa inşallah atlatırım kısa zamanda
sevgili tal ve sıska aramıza hoşgeldinizumarım keyifle sıkılmadan kurtulursunuz kilolarınızdan :)
ayşecim kaçamak hakkımı ben yarın doya doya kullanacağım...yarın büyük adaya pikniğe gidiyorum arkadaşlarla...umarım iyi gelirde açılırım biraz:76::76:
merhaba arkadaslarr ben de sanırm artık sizinleyimmm :))
sabah.
öğle yokk
ara yokk
ara 1 kase erikk
öğlen 1 kaşık patates salatası
akşam yeşil mercimek yemeği 1 porsiyn ekmeksiz
canim sen zayiflayacagina senin irade zayifladi
saka bi yana eminim yakinda kendine geleceksin umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?