uruzum ben hiç faydasını göremedim kalori kısıtlmasının dikkat edyordum alorisine yediklerimin sınırıda geçmiyordum ama veremedim sende biliyorsu ya o dönemi az çok
Biliyorum canım, uzun süre yediklerine dikkat etmene rağmen kilo verememiştin, monti sende daha iyi sonuç verdi. 12 günde nerdeyse 2 kilo, çok büyük başarı Ayşecim
Ben en son tartıldığımda 1.1 kg vermiştim, ondan sonra da tartıya çıkmadım ki birden sürpriz olsun :)
Uzun bir zaman geçsin istiyorum, 3-4 hafta geçtikten sonra kaç kilo olduğumu öğreneyim ki büyük değişiklikler göreyim
Kaloriye dikkat ettiğim zaman az da olsa bir şeyler gidiyor bende, yeter ki boğazımı tutabileyim.
Ama montiyi de merak ediyorum, monti-dukan gibi diyetler bana çok mantıklı geliyor, sadece uygulama aşamasında zorluk çekiyorum.
Benim sabır sorunum yok ama az da olsa o besini tatmalıyım, sonra yemesem de olur. En başından yemeyeceksin derlerse çok zorlanıyorum :44:
selam kızlar bende bu takıma az önce alınmış bulunmaktayım..
AySeCeYLiN kuralları bi özet geçebilirmisin:80:
hoşbulduk..teşekkür ediyorum sende çok tatlısın..birden içim ısındı sana hoşgeldin tatlım
merhaba arkadaslarr ben de sanırm artık sizinleyimmm :))
HOŞGELDİN CANIM.arkadaşlar evet kurallar nedir? yada nerde yazıyor bulamadım okuyup öğreneyimm....
sabah
1çay br süt
1 sahanda yumurtanın yarısı
1dilim çavdar ekmeği
ara
yarım armut
öğle
1 kase special k
ara
1 dilim peynirli börek
akşam
1 kase special k
40 dk plates
yarından itibaren çok sıkı diyete girmeliyim..sabah erkenden 40 dk yürüyüş yapacam..
bol bol da su içiyorum..:81:
menün olmamış cnm protein yönümden çok eksik ve börek yok kaçamak hakkımız haftada 1 gün.yarından itibaren bunu da göz önünde bulundur.
arkadaşlar cuma günü hepimizin kaçamak hakkı sıfırlandı herkesin 1 hakkı var cumaya kadar artık ne zaman kullanırsınız siz bilirsiniz
üzülme cnm yaptığın hataları söylüyorum sadece bunun için buradayız değil mi yarın daha dikkatli olursun.bir öğününde mutlaka et,yumurta süt ürünü bulunsun canım.ayy olmamış deyince çok üzüldüm ama..olacak merak etme hedefime yalnızca 4 kilo kaldı pes etmicem..
gülşencim nerdesin beğenip beğenip çıktın bişey yazmadan
selamlar kızlar...2 gündür hiç tadım yokniye bilmiyorum ama ağlayıp zırlayıp tepinesim var :26:neyse yaa inşallah atlatırım kısa zamanda
sevgili tal ve sıska aramıza hoşgeldinizumarım keyifle sıkılmadan kurtulursunuz kilolarınızdan :)
ayşecim kaçamak hakkımı ben yarın doya doya kullanacağım...yarın büyük adaya pikniğe gidiyorum arkadaşlarla...umarım iyi gelirde açılırım biraz:76::76:
evet canım bu açıdan çok mutluyum reglim yaklaşmasına rağmen hale - lerdeyimgeldim canım burdayım :) hiç keyfim isteğim yoktu yazmak bile istemedim ...ama sizede uğramadan okumadan duramıyorum :) diyetin süper gidiyo senin ne güzelinşallah şu reglden sonra bende toparlıcam :78:
bende öyleyim sorma benim sebebim çokta sana noluyo bacımkocam yok yanımda daha tutacağımız ev boşalmadı toplanamıyorum vs. ohh ne güzel piknik haa kaçamak hakkını kullancağına göre pasta börekte olacak anlaşılan piknite açılırsın canım doya doya eğlen.bizde pazartesi eşim gelebilirse inş. gideceğiz ama ben ızgara yiyeceğim sadece bana kaçamak yok kızımın doğum gününe kadar
olsun tatlım 1 gün hakkın var zaten, hem haftanın başında kullanmak çok daha iyi cumaya kadar çoktan telafi etmiş olursun şımart biraz kendinimaşallah iradene yaa valla süpersinbende ızgara yemek isterdim ama maalesef evden bişeyler yapıp götürücez..neyse 1 günlük izin verdim kendime :) belki iyi gelir:76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?