Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uruzum ben hiç faydasını göremedim kalori kısıtlmasının dikkat edyordum alorisine yediklerimin sınırıda geçmiyordum ama veremedim sende biliyorsu ya o dönemi az çok

Biliyorum canım, uzun süre yediklerine dikkat etmene rağmen kilo verememiştin, monti sende daha iyi sonuç verdi. 12 günde nerdeyse 2 kilo, çok büyük başarı Ayşecim

Ben en son tartıldığımda 1.1 kg vermiştim, ondan sonra da tartıya çıkmadım ki birden sürpriz olsun :)

Uzun bir zaman geçsin istiyorum, 3-4 hafta geçtikten sonra kaç kilo olduğumu öğreneyim ki büyük değişiklikler göreyim

Kaloriye dikkat ettiğim zaman az da olsa bir şeyler gidiyor bende, yeter ki boğazımı tutabileyim.
Ama montiyi de merak ediyorum, monti-dukan gibi diyetler bana çok mantıklı geliyor, sadece uygulama aşamasında zorluk çekiyorum.

Benim sabır sorunum yok ama az da olsa o besini tatmalıyım, sonra yemesem de olur. En başından yemeyeceksin derlerse çok zorlanıyorum :44:

Son düzenleme:

sende sonuç vermesi güzel cnm bende işe yaramıyor.o kadar süre tartılmadan durabilecek misin ben çatlarım sabah tartıldım yine 1 günde 200 gr daha gitmiş
anlıyarum seni cnm ilk başlarken insanın gözü korkuyor hiç bişey yiyemeyceğim kaçamağa hiç yer yok falan.ben bu takıma girdim gireli montiyi takip ediyorum uzaktan uzuğa hep başlasam mı acaba diye düşünüyordum ama cesaret edemiyordum kaçamak yok ya ne yaparım diye.işte kg verememmek kilt noktam oldu benim gözümü karartıp başladım şimdi çok pişmanım neden daha önce yapmadım 1 senemi boşuna geçirdim diye.kalori sayarken istediklerimden yiyen bendim doymayan herşeye gözü düşün bendim yine,ne kadar yersen o kadar canın istiyor çünkü.ama 2 dene bu monti göreceksin gözünün önünde de olsa yemeyeceksin canın istemeyecek hiç.evde dolapta cips çikolata dolu önce den derdim ki aman bugünde kaçamak günüm olsuz azıcık yiyeyim yarın diyete devam ederim derdim tabi sonuç hiç kg verememk oldu ve yarı aç gezmek herşeyi canımın çekmesi vs.oldu.şimdi dolaptaki o cipsler çikolatalar umrumda değil, ki ben abur cubur delisi biriyim.geçen eşimle yemeğe gittiğimizde sıcacık lavaş yanında tere yağ ,tulum peyniri geldi eskiden yemekten çok onu yerdim şimdi yemeden durabildim.hem karnım doyuyor, hem iradem çok güçlü artık kendime şaşıyorum bazen eşimde çok şaşırıyor hayret ediyor ben hayır yemeyeceğim dedikçe

Son düzenleme:
sabah
1çay br süt
1 sahanda yumurtanın yarısı
1dilim çavdar ekmeği

ara
yarım armut

öğle
1 kase special k

ara
1 dilim peynirli börek

akşam
1 kase special k

40 dk plates

yarından itibaren çok sıkı diyete girmeliyim..sabah erkenden 40 dk yürüyüş yapacam..
bol bol da su içiyorum..:81:

arkadaşlar evet kurallar nedir? yada nerde yazıyor bulamadım okuyup öğreneyimm....
HOŞGELDİN CANIM.
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

menün olmamış cnm protein yönümden çok eksik ve börek yok kaçamak hakkımız haftada 1 gün.yarından itibaren bunu da göz önünde bulundur.

arkadaşlar cuma günü hepimizin kaçamak hakkı sıfırlandı herkesin 1 hakkı var cumaya kadar artık ne zaman kullanırsınız siz bilirsiniz

Son düzenleme:

ayy olmamış deyince çok üzüldüm ama..olacak merak etme hedefime yalnızca 4 kilo kaldı pes etmicem..

selamlar kızlar...2 gündür hiç tadım yok niye bilmiyorum ama ağlayıp zırlayıp tepinesim var :26:neyse yaa inşallah atlatırım kısa zamanda
sevgili tal ve sıska aramıza hoşgeldiniz umarım keyifle sıkılmadan kurtulursunuz kilolarınızdan :)

ayşecim kaçamak hakkımı ben yarın doya doya kullanacağım...yarın büyük adaya pikniğe gidiyorum arkadaşlarla...umarım iyi gelirde açılırım biraz:76::76:

ayy olmamış deyince çok üzüldüm ama..olacak merak etme hedefime yalnızca 4 kilo kaldı pes etmicem..
üzülme cnm yaptığın hataları söylüyorum sadece bunun için buradayız değil mi yarın daha dikkatli olursun.bir öğününde mutlaka et,yumurta süt ürünü bulunsun canım.hedefin azmış inş. çabucak mezun olursun

bende öyleyim sorma benim sebebim çokta sana noluyo bacımkocam yok yanımda daha tutacağımız ev boşalmadı toplanamıyorum vs. ohh ne güzel piknik haa kaçamak hakkını kullancağına göre pasta börekte olacak anlaşılan piknite açılırsın canım doya doya eğlen.bizde pazartesi eşim gelebilirse inş. gideceğiz ama ben ızgara yiyeceğim sadece bana kaçamak yok kızımın doğum gününe kadar

geldim canım burdayım :) hiç keyfim isteğim yoktu yazmak bile istemedim ...ama sizede uğramadan okumadan duramıyorum :) diyetin süper gidiyo senin ne güzel inşallah şu reglden sonra bende toparlıcam :78:
evet canım bu açıdan çok mutluyum reglim yaklaşmasına rağmen hale - lerdeyim sende iyi gidiyorsun bu cuma eminim - lerle geleceksin canım

maşallah iradene yaa valla süpersin bende ızgara yemek isterdim ama maalesef evden bişeyler yapıp götürücez..neyse 1 günlük izin verdim kendime :) belki iyi gelir:76::76:

maşallah iradene yaa valla süpersin bende ızgara yemek isterdim ama maalesef evden bişeyler yapıp götürücez..neyse 1 günlük izin verdim kendime :) belki iyi gelir:76::76:
olsun tatlım 1 gün hakkın var zaten, hem haftanın başında kullanmak çok daha iyi cumaya kadar çoktan telafi etmiş olursun şımart biraz kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…